Puolalainen antifasisti syytettynä 13-vuotiaan tytön murhaamisesta

Äärivasemmistolaispiirit tiedetään naisille erittäin vaaralliseksi ympäristöksi, mistä Partisaanikin on jatkuvasti uutisoinut.

Poliittiset viholliset

Inowrocławin kaupungin poliisi löysi tämän kuun 19 päivä teini-ikäisen tytön ruumiin. 13-vuotiaaksi Nadiaksi tunnistettua tyttöä oli puukotettu lukuisia kertoja ja hänet oli jätetty vuotamaan kuoliaaksi.

Tekijäksi on tunnustautunut 18-vuotias Mikolaj J. ‑nimellä uutisoitu antifasisti, joka tunnetaan yhtenä ”Antifasistisen Inowrocławin” perustajajäsenenä. Hänen sosiaalisen median profiilikuvassaan Mikolaj on julistanut olevansa ”100% antifasisti, 100% antirasisti” ja lisäksi hän on julkaissut kuvia anarkistisista ja kommunistisista symboleista.

Mikolajin motiivi 13-vuotiaan tytön raakaan murhaan ei ole selvinnyt. Nadian oletetaan tutustuneen Mikolajiin internetissä ja menneen tapaamaan tätä. Äärivasemmistolaispiirit tiedetään naisille erittäin vaaralliseksi ympäristöksi, mistä Partisaanikin on jatkuvasti uutisoinut.

Lähteet: 1, 2

Äärivasemmistolainen väkivalta Antifa Murha Poliittiset viholliset Puola Rikos Ulkomaat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Koska Varisverkosto vaatii tämän poliittisen vangin vapauttamista? Hehän ovat mm. vaatineet oikeamielisten raiskaajien vapauttamista solidaarisuutena ruotsiin, joten tällainen lapsen murha on peruskauraa heille.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Että ihan alaikäistä uskalsi puukottaa ja riistää samalla hengen, varmasti hieno esikuva antifalle.

  Sinänsä ironista, että nämä antifapellet pitävät itseään jonain ”ihmisoikeustaistelijoina” ja ”tasa-arvon edistäjinä”, todellisuus näyttää olevan sekakäyttöä, seksuaalista ahdistelua ja yhä enenevissä määrin kaikkia mahdollisia mt-diagnooseja, ynnä muuta psykoottista touhua.

 • otto suni

  Vastaa

  Polpon arvostamaa materiaalia! Pään silitys ja vapaaksi!

 • Laitinen

  Vastaa

  Milloin nämä Antifat ja Varisverkostot julistetaan Hölmölässä terroristijärjestöiksi ja kielletään lailla?

 • Nimetön

  Vastaa

  Antifasisteilla on viime kädessä aika vinoutunut käsitys tasa-arvosta. 

  Seksuaali- ja väkivaltarikoksille valitaan mahdollisimman haavoittuvassa asemassa olevat uhrit ja rangaistus nähdään tarpeettomana, mikäli tekijä on oikeamielinen.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Polpo suojelee antifasisti pedareita tottakai. Taitaa polpon johtajat olla kaikki itsekin pedarivassareita.

 • juha II

  Vastaa

  Kaikki, jotka murhaavat alaikäisiä tyttölapsia ovat ali-ihmisiä, joiden paikka on hirttolavalla naru kaulassa. Huolimatta siitä, että kansakuntien avoin ja tarkoituksellinen murhaaminen vain syystä. Jonka takana ovat vatsallaan käyvät ylirikkaat globalistit muka pelastaakseen maailman ilmaston korjatakseen sen ”kestävyysvajeen” älyämättä kuitenkaan sitä, että kaikkein varmin tapa sen toteuttamiseksi on aloittamalla se ITSESTÄÄN… Tämän ajan kaksi suurinta hullua ja psykopaattista iljetystä EI löydy poliitikoista, mikä ei suinkaan ole heille eduksi edes puoluekannaltaan. Vaan edellisiä ohjaavat Bill Gates ja Anthony Fauci!!! Ihmiskunnan kurjan historian aikana ovat kulloisetkin ”uraohjukset” teurastaneet joko omia kansakuntiaan tai nälkäisimmät naapurikansojaan. Mutta tuolle pahalle parille riittää vain koko maailman väestön hävittäminen kuin ne olisivat jotain vahinkoeläimiä syödessään, juodessaan ja naidessaan!!!

 • tiina

  Vastaa

  ADL:n tarve kriittinen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi