Raskaasti aseistautuneet antifasistit suojelivat lapsille suunnattua drag ‑tapahtumaa Teksasissa

Lasten groomaaminen on antifasisteille sydämenasia.

Poliittiset viholliset

Pistooleilla ja automaattikivääreillä aseistautuneet naamioituneet antifasistit olivat suojelleet ”lapsiystävällistä” drag queen ‑tapahtumaa Amerikan Teksasissa.

Antifasistit olivat tulleet varmistamaan lasten groomaamistapahtuman ”turvallisuuden,” sillä paikalle oli myös saapunut tilaisuutta vastustavia uskovaisia. Raportoinnin mukaan aseistautuneita antifasisteja oli myös asettunut tarkka-ampujiksi tapahtumapaikan parkkihallin kolmanteen kerrokseen.

Poliisia ei ollut kiinnostanut saapua paikalle, vaikka uskovaiset ilmoittivatkin näille aseistautuneiden antifasistien uhkailleen heitä.

Lähde: Breitbart

Äärivasemmisto Antifa Grooming Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Sasu Haapanen Tuomas Tingander Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Nyt ne vartioivat aseistettuina lasten aivopesutilaisuuksia. Seuraavaksi ne haluavat ne lapset pois lasten vanhemmilta itselleen. Sitten ne vahtivat aseineen niitä lapsia, etteivät palaa normaaliin eli tervehdy aivopesusta.

 • society

  Vastaa

  Onko nää valtion agentteja joiden tehtävänä on suojella juutalaisten perversioita. Ei oikeat ihmiset voi olla näin aivokuolleita

 • Tony

  Vastaa

  Hyvä! Kun kaikilla on aseet, niin homma menee hyvin. Harmillisesti vain amerikkalaiset eivät sodi riistäjiään vastaan, vaan maassa lähinnä neekerit murhaavat toisiaan ja viattomia ohikulkijoita. Mutta kun kaikilla on aseet, niin kukaan ei uskalla ryöstää naapuriaan tai yrittää kouluampumista.

 • Salomon

  Vastaa

  Ei riitä, että meitä aivopestään joka tuuttin kautta. Kehittelemme tähän päälle vielä ihan omatoimisesti lannoitettua aivotoimintaa

 • society

  Vastaa

  Onko nää jotain valtion agentteja kun saa vapaasti ase kädessä puolustella jutkujen perversioita ja uhitella tolkkuja

  • PPP

   Vastaa

   Tämä on teatteria vain. Ei tämänkaltaisissa asetapahtumissa ikinä ketään ammuta. Kenoshan tapaus oli eri asia, sillä siellä oli kunnon mekkala ja kaaos päällä. Ei noissa sateenkaaripedohomojen tapahtumissa kukaan kenenkään päälle käy – varsinkaan aseiden kanssa. Itsepuolustus kadulla tai kotona on sitten eri asia ja siitä voi USA:ssa päästäkin pälkähästä oikeudessa. Homotransuneekerin pakoinpitely tai ampuminen taas tietää sinulle 200 vuotta linnaa Amerikassa.

 • Kongo Mueller

  Vastaa

  Bideenin ohrana

 • Musta ase

  Vastaa

  Nehän tekevät mitä vain,missä vain ja milloin vain virkavallan siunauksella. On maailma mallillaan kun lastentapahtuman suojelijat ovat aseistautuneita sekä naamioituneita. Joku kerta aseistautunut ”rauhanvalvoja” saakin tehdyn syyn ampua ja sekin tullaan hyväksymään sehän on selvää,muutenhan heilahtaa rasismikortti. Milloinkahan suomessa vai ovatko vielä pääosin ilman ruutiaseita,toivon ainakin niin. Mitä vielä tapahtuu on suuri mysteeri suomessa vaan suuressa maailmassa saattaa alkaa paukkua enemmän kuin rikollista piiriä suojelevat ymmärtävätkään,eihän siinä näin pitänyt tapahtua onkin monien huulilla ulos kuitenkaan sitä sanomatta.

 • Riku

  Vastaa

  Näinhän se pitää USA:ssa ollakin: jokaisella on oikeus puolustaa aatettaan asein. Saat polttaa USA:n lipunkin, mutta silloin saatat saada revolverin luodista kehoosi, sillä jokaisella on oikeus myös kantaa asetta. Eikä siellä kukaan koskaan mitään ”sortavaa hallitusta” vastaan nouse, kuten ei täälläkään. Ei meillä ole mahiksia siinä tappelussa systeemiä vastaan. Ainoat jotka tuollaista tekevät ovat mestitsit ja neekerit jossakin kaukana maailmalla. Aikamoista pelleteatteria Ameriikan touhu.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi