Video: Äärivasemmisto hyökkäsi soluttautuja-toimittajan kimppuun, toimittaja anoo hysteerisenä armoa

Lienee sanomattakin selvää, että tapahtumasta on jo tullut yleinen vitsi kansallismielisten keskuudessa.

Poliittiset viholliset

Englannissa näytettiin viime viikolla televisiossa dokumentti, jossa toimittaja oli soluttautunut kansallismielisen Patriotic Alternative ‑järjestön toimintaan mukaan saadakseen näistä esille jotain mustamaalattavaa. Dokumentin tarkoitus oli osoittaa ”äärioikeiston” vaarallisuus ja uhka muille ihmisille.

Kuitenkin ainut väkivaltainen tapahtuma, joka saatiin nauhalle, tapahtui äärivasemmiston toimesta. Toimittaja oli jakamassa ryhmän aktivistien kanssa lentolehtisiä postilaatikoihin, kun äärivasemmisto väijytti toimittajan luullessaan tämän olevan kansallismielinen.

Kolme antifasistia hyökkäsi toimittajan kimppuun, joka meni hysteeriseksi ja alkoi anomaan armoa kertoen olevansa toimittaja. Lopulta hän juoksee karkuun muiden dokumentin tekijöiden luokse, jotka odottivat turva-autossa lähellä.

Voit katsoa koko dokumentin täältä.

Äärivasemmisto Antifa Poliittiset viholliset Soluttautujat Toimittajat Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Aivan mahtavaa! Ei kai soluttautuja kuitenkaan ollut hintelä ovolaktovegaanikko kun koitti soluttautua äärioikeistoon, silti ei pärjännyt alkuunkaan. Mites Suomessa, montako vassaria terävineen tarvitaan yhtä ”natsia” kohti?

 • TT

  Vastaa

  Voi näitä vasemmiston projisointeja taas. Surkuhupaisaa mutta toisaalta vaarallista, koska valkoisten elintärkeät edut jäävät edustamatta, kun nähdään kuunatseja kaikkialla. Siistienkin järjestöjen kuten Patriotic Alternative toimintaa häiritään vahvasti systeemin ja itsetuhoon aivopestyjen valkoisten toimesta.

  • Zardex

   Vastaa

   Ei kerro hyvää suomalaisten rodullisesta laadusta, jos täällä ei ole mitään tuollaista siistiä järjestöä. Suomalaiset näyttäytyvät nykyisin lähes poikkeuksetta ala-arvoisena roskasakkina. On vaikea kokea veljeyttä tähän kansaan, vaikka on geneettisesti lähes yksinomaan suomalainen.

   • Nimetön

    Vastaa

    Et ole SML siis kuullut?

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Iki-Kiantoa siteeraten ”Omat koirat purivat”.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Siinä meni nyrkki oikeaan osoitteeseen.

 • juha II

  Vastaa

  ”Omat koirat purivat!”

 • Lemminkäinen

  Vastaa

  Oli kyllä surkeata katsottavaa.
  ”NoOOO, doN’t Hit mE, i’M an UndErcoVeR rEpOrTeR!😭”
  Vittu näitä nykyajan hinteliä pellejä.

  • Mäkisoturi

   Vastaa

   Se joka leikkiin ryhtyy, sen leikin kestäköön. Soijapojalla taisi tulla yllätyksenä, millainen tuo vassariporukka on.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi