Suomen rahaeliitti iloitsee maahanmuuttokriittisten häviöstä Ranskan vaaleissa

Suomen rahaeliitti toivoo, että Macronin viitoittamana EU jatkaa liittovaltiokehitystään.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Emmanuel Macron.

Suomen rahaeliitin etujärjestö Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) ilmaisi olevansa tyytyväinen Ranskan vaalitulokseen. Viikonlopun presidentinvaaleissa avointen rajojen maahanmuuttopolitiikkaa kannattava Emmanuel Macron voitti maahanmuuttokriitikko Marine Le Penin.

Macron oli rahaeliitille mieluinen presidenttiehdokas myös siksi, että tämä rakensi vaurautensa ja poliittiset verkostonsa työskennellessään pahamaineisessa juutalaisessa Rothschild-pankissa. Rothschildien suku on manipuloinut Euroopan politiikkaa koronkiskonnan keinoin jo 1700-luvulta lähtien.

”Olihan se valtava helpotus. Le Penin valinta olisi muuttanut merkittävästi Ranskan talouspolitiikkaa. Hän olisi hajottanut EU:a sisältä käsin ja Natosta hän ei välitä. Olisi ollut EU:n, Naton, Ukrainan sodan ja myös Suomen kannalta aikamoinen kriisi, jos hänet olisi valittu,” EK:n johtava asiantuntija Janica Ylikarjula totesi medialle.

”Hän on tällä hetkellä tärkein henkilö ohjaamaan EU:ta. Hänellä on selkeä näkemys siitä mitä hän haluaa EU:lta ja mihin suuntaan sitä pitäisi viedä,” Ylikarjula jatkoi.

Suomen rahaeliitti toivoo, että Macronin viitoittamana EU jatkaa liittovaltiokehitystään, pitää rajat auki värillisille siirtolaismassoille ja painostaa Suomen liittymään Yhdysvaltojen ohjaamaan hyökkäysliitto Natoon. EK vaikuttaa Suomen politiikkaan erityisesti Kokoomuksen kautta.

Lähde: Yle

Elinkeinoelämän keskusliitto Emmanuel Macron Euroopan unioni Globalismi Janica Ylikarjula Kotimaa Kulttuurimarxismi Liittovaltio Maahanmuutto Nato Poliittiset viholliset Politiikka Rothschild Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Teeperi

  Vastaa

  Ei mikään ihme että diktaattori voitti taas vaalit

 • Nationalisti

  Vastaa

  Niinistö ja Marin onnittelivat iloisesti Macronia voitosta, olisikohan samanlaisia viestejä nähty, jos Le Pen olisi voittanut?
  Globalistinen eurooppalaisvastainen eliitti hyötyy tästä tuloksesta, tavallinen ranskalainen kansa on häviäjä.

  ””Hän on tällä hetkellä tärkein henkilö ohjaamaan EU:ta. Hänellä on selkeä näkemys siitä mitä hän haluaa EU:lta ja mihin suuntaan sitä pitäisi viedä,” Ylikarjula jatkoi.”
  Eli suoraan sanottuna pyrkimys on tämä: ajaa väestönvaihtoa, liitto- ja poliisivaltiota, pankkimafian yliotetta taloudesta, enemmän velkaa, lisää ”vihapuhelakeja” ja sensuuria.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ja vielä löytyy niitä hölmöjä jotka uskovat mm. rehellisiin vaaleihin.

  Kummasti löytyy erilaisia vaalivilppiepäilyjä ja kansainvälisiä vaalivalvojia mm. idän vaaleja arvostelemaan, kuitenkin samaan aikaan suomalaisia kusetetaan kerta toisensa jälkeen.

 • TT

  Vastaa

  Suuryritykset toimivat usein avoimen poliittisesti ja ajavat suuryritysten etuja. EU:n tyyppisessä rakenteessa isot yritykset voivat hyödyntää parhaiten lobbausvoimaansa. Niillä on isot lakimies- ja asiantuntija-armeijat, jotka rakastavat byrokratiaa ja ideologiaa ja voivat lobata EU:n kautta omaa asemaansa vahvistavaa lainsäädäntöä ja ohjeistusta. Järjestelmä täyttää fasismin erään määritelmän, jossa sekä julkinen valta että nimellisesti yksityisomisteiset isot korporaatiot muodostavat yhdessä valtiorakenteen. Kansalaisen sananvalta on siellä mitätöity. 

  Politiikan sisältö EU:ssa on kuitenkin ideologisesti kommunismia ja perustuu ideologiseen hörhöilyyn kuten vihreän agendaan, kansojen sekoittamiseen tai huuhaa-pandemioiden torjuntaan. Vahvojen agendojen puristusvoimalla EU orjuuttaa pienet ihmiset ja pyrkii tuhoamaan nämä, jos ei fyysisesti niin ainakin henkisesti sulauttamalla nämä leivottavaksi ihmismassaksi. Massoille on sallittu vain yksi agendan mukainen mielipide asioista, mitä EU fanaattiset mediat kaikkialla toitottavat. Yksityisajattelu pyritään kitkemään kaikin tavoin pois. EU:ssa se on kommunismin vastainen rikos.

  EU ei ole vähässäkään määrin demokraattinen, koska sen ylimpään valtakeskukseen eli EU: komissioon ei valita virkailijoita vaaleilla. Ja vaikka valittaisiinkin, niin EU on niin iso luomus, ettei yhden jäsenmaan MEP:eillä ole siellä mitään sananvaltaa. Ainoa tapa vaikuttaa EU:n päätöksiin on erota sieltä pois.

 • Snif

  Vastaa

  Huonoja oli molemmat vaihtoehdot, noista ei kummankaan pitäsi olla vallassa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   En väitä, että kumpikaan olisi ollut hyvä vaihtoehto, mutta Le Pen olisi vaihtelun vuoksi ollut mielenkiintoista nähdä vallassa, Rothschild-Macronin toiminta on tullut jo aikoja sitten selväksi.

 • nimetön

  Vastaa

  Näinhän se on. Tärkeintä ei ole ketä kannatetaan vaan kuka laskee äänet.

  http://www.hanshoppe.com/2022/04/decentralized-and-neutral/

 • otto suni

  Vastaa

  Marine Le Pen olisi nostanut Ranskan jälleen kansallisvaltioksi ja silloin myös meidän globalistimme Suomessa olisivat joutuneet tosiasioiden eteen, sillä Unkarin Orban, Puolan Duda ja Ranskan Le Pen olisivat voineet yhdessä kaataa tämän läpeensä mädän Euroopan Unionin.
  Nimimerkki Snif on globalisti ja ”juutinraumalaisten” palvelija, joten hänet tulisi bannata jokaisesta saitista ulos.

  otto suni

 • Salomon

  Vastaa

  Tolle veivarille ei tarvis kun piirtää pitkät viikset, ni sen voisikin jo laittaa häkkiin

 • Nimetön

  Vastaa

  Väärennetty vaalitulos.

 • EV

  Vastaa

  Tietenkään tällä kertaa ei ollut mitään epäselvää äänten laskennassa tai edes koko vaaleissa, kun oikea valinta tuli jälleen. Iso osa jätti äänestämättä, vassarit äänestivät Macronia, kun vihasivat enemmän Le Peniä ja onneksi on jo niin paljon ei-ranskalaista äänestäjäkuntaa jo maassa, että voittajasta ei ole epäselvyyttä. Ranskallekin ainoa selviytymisen tie on se kolmas tie. Ps. Le Pen on kaukana ”äärioikeistosta” tai mistään muustakaan ääriryhmästä, jälleen näitä valhemedioiden lempitermejä. Ai hitto mä odotan millanen sirkus Yhdysvaltojen vaaleista tulee pari vuoden päästä. Samanlaisia kusetusvaaleja ja laajoja informaatiovaikuttamisia tapahtuu ihan täällä lännessäkin, jotta näitä perkeleen moraalittomia kansanpettureita saadaan kerta toisensa jälkeen valtaan. Ihminen ei ole luonnostaan masokistinen, joten miksi se äänestäisi omaa etuaan vastaan? Macron on yksi esimerkki tällaisesta paholaisen kuvatuksesta, jolla ei ole ikinä mitään hyvää sanottavaa ranskalaisista, eikä Ranskan selviytyminen kiinnosta paskan vertaa. Pieni toivon pilkahdus heräsi, kun Musk osti koko Twitterin, siinä on riskinsä, mutta ehkä vihdoin yksi suuri kanava palautuu vapaaksi järjettömästä sensuurista.

 • juha II

  Vastaa

  Kuvittellee olevansa Napoleon, mutta ei ole sen enempää kuin poispilattu elitisten ja turhanpäiväinen Aurinkokuningas!
  Lyhyesti sanottuna tyhjäpää, johon kuulemma hänen suomalainen naisoletettu vastineensa pääministeri-sotaminesteri Sanna ”Suuri” Marin on pihkassa!!! Toinen hurmuri ja esikuva on luonnollisesti pikku-castro Justin Trudeau Kanadan vankileirien saaristosta!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi