Vasemmistonuorten puheenjohtaja: Olen maailman murhaavimman aatteen kannattaja

Historiallisesti kommunismin kuolonuhrien määräksi arvioidaan usein noin sata miljoonaa ihmistä.

Poliittiset viholliset

Pinja Vuorinen.

Vasemmistonuorten tuore puheenjohtaja Pinja Vuorinen ilmoittaa olevansa maailman murhaavimman aatteen, kommunismin, kannattaja. Hän kertoo asiasta Iltalehden haastattelussa.

”Näen, että sosialismi on se prosessi ja kommunismi on päämäärä”, Vuorinen kertoo Iltalehdelle. Vuorinen siis tahtoo esimerkiksi kansojen pakkosiirtoja, kansanmurhia, poliisivaltiota ja pienyritysten kieltoa lailla, ainakin, jos lähihistoriallisiin verrokkeihin on katsominen.

Vasemmistoliitto ei vaikuta pitävän asiaa ongelmana, sillä se on ollut asiasta hiljaa. Tämä saattaa johtua siitä, että puolueen kansanedustaja Anna Kontula on sanonut olevansa eduskunnan ainoa julkikommunisti, vihjaten, että kommunisteja olisi eduskunnassa enemmänkin kuin he, jotka asian ovat julkisesti myöntäneet.

Historiallisesti kommunismin kuolonuhrien määräksi arvioidaan usein noin sata miljoonaa ihmistä. Heistä 17 miljoonaa lasketaan Neuvostoliitossa muun muassa nälkään, vankileireillä ja teloituksissa kuolleiksi, 40–70 miljoonaa Kiinassa pakkotyössä, nälässä ja teloituksissa kuolleiksi, kaksi miljoonaa Pohjois-Koreassa pakkotyössä, teloituksissa ja nälänhädässä kuolleiksi sekä 1–3 miljoonaa Kamputseassa tapetuiksi.

Lähde: Kansalainen

Äärivasemmisto Anna Kontula Joukkomurha Joukkotuhonta Kommunismi Kotimaa Pinja Vuorinen Poliittiset viholliset Politiikka Vasemmisto Vasemmistoliitto Vasemmistonuoret Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Pitäis ottaa uusinta… Kyllä ne susinartut 1918 kummasti hiljenivät ja löysivät jumalansa, kun niitä soramontuille saateltiin. Tällä kertaa vaan koko sairas aate tulis juuria kokonaan pois kansasta, eikä jättää armahdusten kautta etäispesäkkeitä kehittymään.

  • Das Erbe von Heydrich

   Vastaa

   Silloin haluttiin säästää hyviä työmiehiä, ja siksi armahdukset. Nykyisten arhinmäkeläiskommareiden aikana ei ole tätä tarvetta… 🙂

 • TT

  Vastaa

  Huvikseen voi vertailla sitä, kuinka monta elokuvaa on tehty holokaustista ja kuinka monta elokuvaa on tehty kommunistien järjestämistä kansanmurhista. Ne, jotka valitsevat aatteensa propagandan ja haaveilun perusteella, päätyvät liian usein kommunismiin. Kommunismin tuottama sekasorto ja tie valtaan terrorin avulla kiinnostaa rikollisia ja luonnehäiriöisiä tyyppejä. Juutalaisten innostus kommunismiin on jo entuudestaan tuttua. Ihmiskunnan kaunainen ja riitaisa pohjasakka palaa aina kommunismin äärelle ja aate kaivetaan historian roskatynnyristä aina vain uudelleen. Ne, joihin faktat, järkevyys, rauhallinen ja vakaa yhteiskunta ja suoraselkäiset arvot vetoavat, valitsevat minkä hyvänsä sen vastakohdan.

 • Minä

  Vastaa

  Kommunismi on tuonut ruumiita, kurjuutta ja kärsimystä kaikkialla missä se vaan on saanut jalansijan. Islam on teilannut reippaasti enemmän kuin kommunismi, mutta sitäkin nämä vasurit tukevat ja puhuvat ”rauhan uskonnosta”. Ehkä islamin tappamien lukumäärä ihastuttaa kommunisteja.

  • rellinen

   Vastaa

   Islamin murhaavuuden tähden kommarit tarvitsevat islamia länteen. Murhaamaan länkkäreitä osana kommunistien länttä vastaan harjoittamaa sodankäyntiä.

 • Kommunismin valkopesua kansalaiselta

  Vastaa

  Ei kyllä riitä 17 miljoonaa millään Neuvostoliiton murhamääräksi kun jo ennen 60-lukua uskottiin vähintään 50 miljoonan (mm Solzhenitsyn) joutuneet juutalaisten murhavietin uhreiksi. Kyllä 200 miljoonaa kommunismin uhria saadaan helposti rikki pelkästään viimeisen 120 vuoden aikana.

  • Antediluviaani

   Vastaa

   Jepulis, lähemmäs 17 miljoonaa saattoi kuolla pelkästään Ukrainassa bolshevikkien toimenpiteiden johdosta; esimerkiksi viljan ja muun ruokatavaran takavarikoimisella pakkokollektivisoimisen toteutuessa. Juutalaiset massamurhaajat kuten Lazar Kaganovich ja Yagoda olivat varmaan nimekkäimpiä toimijoita.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Voikohan tuollaisesta mielenhäiriöstä parantua?
  Ilmeisesti tyttönen ei tajua mitä se kommunismi on käytännössä, veikkaan hänen kuuluvan siihen porukkaan, joka toistaa samaa mantraa ”mutta kun sitä oikeaa kommunismia ei ole vielä kokeiltu”. Kyllä on, monessa paikassa, siitä ei ole mitään hyvää sanottavaa kenelläkään normaalilla ihmisellä.
  Eduskunnassa on kommunisteja aivan varmasti useampikin ja ihan näkyvillä paikoilla…

 • Kulaus Järvinen

  Vastaa

  Kommunismin ja osaksi juutalaisuuden takana on muinaiseen Babyloniaan asti ulottuva uskonto, joka Raamatun mukaan oli syynä Babylonian tuhoamiseen, kuten Sodoman ja Gomiorrankin. Juutalaisista osa osa maanpaossa muinaisessa Babyloniassa. Siitä tuli Jumalan vihan jälkeen maa jossa ”vain huuhkajat elävät”. Nykyään tämän uskonnon tunnusmerkkejä ovat musta kuutio, Saturnuksen kuutio ja sitä levittävät ennen kaikkea vapaamuurarit, jotka haluavat kostaa muinaisen Babylonian tuhoamisen. THLn edessä on musta kuutio jossa on osoite Mannerheimintie 166. Numerot 66 ovat korostettuja, miksi? Miksi Suomen jalkapallomaajoukkueen nimesi Sauli Niinistö Huuhkajiksi? Miksi Jypin pelipaita on kuin Saturnuksen symboli? Mikään ei parane ennenkuin salaseurat saadaan kiekllettyä tästä maasta.

 • Joseph Goebbels

  Vastaa

  Nätti pimu. Panisin.

 • Julli

  Vastaa

  Järki jotenkin väistelee vassareita. 🤷🏼‍♂️

 • Ei nisti

  Vastaa

  Vasemmistoliittohan perustettiin kaikkien kommunisti-kulttien yhteenliittymäksi. Joten summasummarum, Julkikommunisteja kaikki tyynni.

 • Leif

  Vastaa

  Kommunismin ihailussa ei ole kyse kuin silkasta pahuudesta tai mielipuolisesta perversiosta tehdä kaikki väärin. Huonolla itsetunnolla varustetut ihmiset saavat sairasta mielihyvää kun näkevät kaltaistensa kärsivän. Joku kirjoitti aiheesta hyvän tekstin nimellä ”kosmiset aisankannattajat” Sama mekanismi pätee kommunismin kannattamiseen. Tuon vastenmielisen ihmisperseen katseesta voi jo päätellä hänen mielensisällön.

 • Palmiro Togliatti

  Vastaa

  Kommunismin kuolonuhrien määräksi arvioidaan usein sata miljoonaa ihmistä. Eikä se ollut tarpeeksi!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi