EU-komission puheenjohtaja vaatii koko EU-alueelle rokotepakkoa

EU-alueen asukkaista noin 150 miljoonaa on rokottamattomia, mikä merkitsee lääkejäteille valtavaa potentiaalista asiakaskuntaa.

Poliittiset viholliset

Israelin sotaministeri Moshe Ya'alon (vas.) ja Ursula von der Leyen.

EU-komission puheenjohtaja Ursula von Der Leyen vaatii, että koko EU-alueella tulisi ottaa käyttöön rokotepakko. EU-alueen asukkaista noin 150 miljoonaa on rokottamattomia, mikä merkitsee lääkejäteille valtavaa potentiaalista asiakaskuntaa.

Leyenin mukaan asiasta tulisi aloittaa ”keskustelu” eli valtioiden painostaminen, jotta asiaan saadaan ”yhteinen lähestymistapa” eli Brysselistä johdettu rokotepakko. ”Meillä on rokotteita, henkiä pelastavia rokotteita, mutta niitä ei käytetä kaikkialla riittävästi”, von der Leyen valitteli medialle.

Vaikka ”rokotteet toimivat” ja ”pelastavat ihmishenkiä”, pitää puheenjohtajan mukaan myös rokottamattomat pakkorokottaa, sillä rokottamattomat levittävät koronaa rokotettuihin eliitin kummallisen koronalogiikan mukaan.

Tähän mennessä pakkorokotuksista on ilmoittanut Itävalta. Myös Saksa kertoo harkitsevansa asiaa. EU ”suunnittelee” eli aikoo ottaa käyttöön lain, jonka mukaan rokote tulisi päivittää 9 kuukauden välein, jotta koronapassi (josta ei taudin leviämisen kannalta ole hyötyä) pysyy voimassa.

Lähde: Iltalehti

Euroopan komissio Euroopan unioni Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Lääketeollisuus Liittovaltio Pakkorokotukset Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Ursula von der Leyen Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Samalla EU komission gangsteri teki itsestään maalitaulun. Todennäköisesti tämän 150 miljoonan joukosta löytyy ne jotka osaavat hoitaa homman.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vai että ihan ”henkiä pelastavia rokotteita”, viime vuonna ei oltu rokotettu ketään, eikä missään näkynyt mitään ylikuolleisuutta tai terveydenhuollon romahtamista (siis muualla kuin valemedioiden kauhuotsikoissa).
  Eikö rokotteen perusperiaate olekaan ottaa se omaksi suojakseen, miten tämä on nykyään kääntynyt niin päin, että se pitäisi ottaa suojellaakseen muita?
  Kummallista sekin, että mitä enemmän on piikitetty, sitä suurempia tartuntamääriä on ilmoitettu.
  Myöskin haitoista vaietaan suuresti, niitä tulee lähinnä tietoon, kun ihmiset vaihtavat keskenään kokemuksia somessa.
  EU ja Pfizer laittavat nyt isompaa vaihdetta silmään suuremman tilipussin takia ja alkavat painostamaan jokaista kansallisvaltiota ja mahdollisesti jälleen kerran Pfizer on korruptoimassa terveysviranomaisia, ehkä siinä sivussa menee muutamalle kärkipoliitikollekin sievoinen summa, jotta he ”tekisivät kaikkensa kansan terveysturvallisuuden eteen”.
  Lääkeyhtiöt ovat jo nyt tehneet valtavia voittoja tämän väkisin ylläpidetyn ”pandemian” nimissä ja jatkoa seuraa, aina tulee ”uusi variantti” tai ”rokotesuoja heikkenee”, jotta kansaan päästään iskemään lisää kyseenalaisia aineita.
  Ihmisten ei pidä alistua, taistelkaa vastaan. Antaa sen korruptoituneen EU:n möykätä, painostaa ja uhkailla, kaikella tällä yritetään vain vaikuttaa ihmisten mieliin.

 • Avovankila

  Vastaa

  Pakkolääkityspiikitykset puolen vuoden välein ja lupa tartuttaa ‑passi, kyllä tässä on medikalisaation ja eliitin isovelijärjestelmän unelma. Pois et pääse tästä dystopiasta kuin puupalttoossa.

  • Kukavaan

   Vastaa

   Hyvä huomio tuo ”lupa tartuttaa passi”. Siitähän on kysymys.

  • joralo jeeno

   Vastaa

   3kk välein on uusi normaali.

 • DTOM

  Vastaa

  Pakkorokotus agenda etenee kovalla vauhdilla myös Suomessa.

  Tässähän ei ole eturistiriitaa. Ursulan aviomies on lääketieteellinen johtaja Yhdysvaltalaisessa biotekniikka yhtiö Orgenesiksessa. Wikipedian mukaan erikoistumisalueena on solu ja geeniterapia
  https://en.wikipedia.org/wiki/Heiko_von_der_Leyen

  Dr. Andreas Noack julkaisi tämän videon koronapiikin grafeiini oksidista 23.11. Hänet murhattiin kohta tämän jälkeen. Katsomisen arvoinen video

  https://www.bitchute.com/video/X9oMvf6dbhCi/

 • Pah

  Vastaa

  https://strangerinajewishworld.com/2021/11/28/dr-andreas-noack/

  Edesmenneen tohtori Andreas Noackin mukaan: 

  ”Grafeenihydroksidia löydettiin kaikista tutkituista rokotteista. Grafeenioksidi muodostaa verenkiertoon noin 50 nm leveitä ja 0,1 nm paksuja rakenteita. Ne ovat erittäin ohuita, mutta erittäin vahvoja. Ne toimivat kuin pieniä partakoneen teriä verenkierrossa, jotka voivat leikata verisuonia. Ne eivät hajoa. Kerran verenkiertoon ne ovat siellä ikuisesti ( ennen kuin henkilö saa verensiirron niiden poistamiseksi ). Niiden vaikutus verisuoniin on kumulatiivinen. Mitä kauemmin ne pysyvät verenkierrossa, sitä enemmän vaurioita verisuonille tapahtuu ajan myötä. Tämä aiheuttaa kehon laajuisia verenvuoto-ongelmia.”

  ”Se, mitä tämä saksalainen lääkäri sanoo grafeenihydroksidista videossa, joka selittää urheilijakuolemien epätavallisen suuren määrän, on järkevää. Hänen mukaansa korkeampi verenkierto (urheilijoiden rasittavan fyysisen toiminnan seurauksena) johtaisi grafeenihydroksidin aiheuttamiin suurempiin verisuonivaurioihin ja selittäisi siten urheilijoiden kuolemia ruiskeen saaneiden keskuudessa. ”

  Tohtori Noackin tekemät merkittävät lainaukset: ”Seuraavat ovat tärkeitä tohtori Noackin lainauksia: Vaxin saaminen on kuin pelaaisi venäläistä rulettia. Ihmiset, jotka kuolevat välittömästi tai pian vamman saamisen jälkeen, ovat kuin venäläisen ruletin uhreja. Kun grafeenioksidi osuu välittömästi verisuonen seinämään, se aiheuttaa kuoleman tai romahtaa heti vaxin saamisen jälkeen. Vaxin uhreille ruumiinavauksia suorittavat lääkärit eivät löydä mitään. Nämä lääkärit etsivät jotain biologista kuolinsyynä, mutta grafeenihydroksidi ei ole biologista, joten se ei näy heidän testeissään. Siellä on kuvia, joissa nenästä tulee koaguloitunutta verta. Ihmiset vuotavat verta sisältäpäin. Varsinkin kuolleiden huippu-urheilijoiden veri virtaa nopeasti. Mitä nopeammin veri virtaa, sitä enemmän vahinkoa parranajokoneet tekevät. ”

  ”Kemistinä, jos ruiskutat tämän vereen, olet murhaaja. Kysymys rokotteiden tuottajilta ja poliitikoilta on seuraava: MIKSI NÄMÄ PARATAVAN TERÄT OVAT ROKOTTEISSA? Miten he voivat perustella olevansa rokotteiden sisällä? Ja nyt he haluavat pakottaa rokottamaan 5‑vuotiaat lapset tällä kauhealla jutulla! ”

  • rellinen

   Vastaa

   Viranomaisverkkojen taajuuksien kanssa resonoiva digitaalinen sormenjälki joka länkkärille tuumasi marxilais-kgb:läinen syndikaatti?

 • Zäh wie Leder

  Vastaa

  Romaniankielinen artikkeli joka sensuroitiin äkkiä:

  https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/efect-advers-pfizer-cenzurat-jurnalistului-adrian-onciu-i-a-fost-tears-dezv-luirea-mu-amalizarea-dosarului-pfizer-ursula-antaj-de-36-miliarde-dolari-1566902

  pieni lainaus (kääntäjällä):

  ”Tämän tutkimuksen tulokset ovat todella räjähdysherkkiä. Ne osoittavat yksiselitteisesti EU:n huippupoliitikkojen ja Big Pharma ‑mafian likaisen yhdistelmän. Suuri potti on noin 36 miljardia dollaria. Se on 1,8 miljardia annosta Pfizer-rokotea, joista neuvotteli Euroopan unionin johtaja. Komissio neuvotteli lääkeyhtiön johtajan Albert Bourlan kanssa täysin läpinäkymättömästi, kuten huomautin aiemmissa artikkeleissa.

  • Antediluviaani

   Vastaa

   Ja kuten voi todeta jos tutustuu David E. Martinin esitelmissä ilmituotuihin tietoihin (kannattaa oikeasti katsoa, ja niitä on netissä suuri määrä eri paikoissa pidettyjä), niin Pfizer on ollut keskeinen toimija koko koronaviruksen tuottamiseen laboratorioissa. Ellen väärin muista juuri Pfizer oli patentoinut Amerikassa S1-piikkiproteiinin jo kauan ennen vuotta 2019.

   Eli jokainen rokotteisiin pistetty euro menee suoraan rikollisille.

 • Plääh

  Vastaa

  Pakkorokotuksiolla siirretään juutalaiseliitille suuri määrä miljardeja globaalisti vuodessa. Mahtaa rokotteen hinta nousta myös pakotuksen myötä ja monopolien. Juurihan se nousi rutkasti.

  Parantava lääke olisi se loislääke. Rokotteille meidät murhataan viiden vuoden sisällä

 • JT

  Vastaa

  FriaTider 2. joulukuuta 2021 

  Suomi voi estää EU:n pakkorokotukset
  EU-komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen on ehdottanut pakollisia rokotuksia kaikkialla EU:ssa. Mutta Suomi ei tule suostumaan siihen, kertoo Hufvudstadsbladet.
  Ursula von der Leyenin keskiviikon ehdotus ”harkita” pakollista rokotusta kaikkialla EU:ssa on aiheuttanut huolta.
  Samoihin aikoihin kävi ilmi, että myös Saksan tuleva vasemmistoliberaali hallitus suunnittelee pakollisten rokotusten käyttöönottoa.
  Mutta Suomessa poliitikot vastustavat ehdotusta, kirjoittaa Hufvudstadsbladet.
  ”Todennäköisyys, että Suomi rokottaa väkisin koko väestön, on erittäin pieni”, lehti kirjoittaa.
  Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Markus Lohi sanoo ei rokotuspakolle. Hän toteaa, että rokotuspakko loukkaisi todennäköisesti kansalaisten perustuslaillisia oikeuksia.
  – Suhtaudun yleensä hyvin skeptisesti pakotteisiin ja uskon, että riittävän rokotusasteen voi saavuttaa muillakin keinoilla, Markus Lohi sanoo Hufvudstadsbladetille.
  Lohi toteaa myös, että pakollinen rokotus kiristäisi entisestään yhteiskunnan jännitteitä rokotuksen vastustajien ja muiden välillä. Lisäksi päämäärää ei voida saavuttaa.
  – Jopa täysin rokotettu voi saada tartunnan ja tartuttaa muita. Se on huomiotava kokonaisuudessa. Päättäjien täytyy toimia harkiten tässä asiassa, hän sanoo.
  Perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja Johanna Ojala-Niemelä ei ole ehtinyt perehtyä asiaan, mutta huomauttaa, että pakollinen rokotus ei ole asia, joka ”Suomessa hyväksyttäisiin muitta mutkitta”. 

  https://www.friatider.se/finland-kan-stoppa-eus-vaccintvang

 • DTOM

  Vastaa

  FDA ja Pfizer halusivat salata rokotteiden tiedot 55 vuoden ajaksi eli vuoteen 2076 asti. 

  https://www.reuters.com/legal/government/wait-what-fda-wants-55-years-process-foia-request-over-vaccine-data-2021–11-18/

  Liittovaltion tuomari kuitenkin päätti, että tiedot on julkistettava. Tästä ei löydy tietoa valtamedian sivulta.

  https://www.newswars.com/maximum-global-bombshell-judge-orders-pfizer-fda-to-release-documents-first-doc-dump-says-thousands-killed-by-shot-in-first-month/

  Sivulta Public Health and Medical Professionals for Transparency voi katsoa julkistettuja dokumentteja:

  https://phmpt.org/

  Lukekaa Pfizer’s documents otsikon alta: 5.3.6 postmarketing experience.pdf

  Dokumentissa on meille niin turvalliseksi mainostetun Pfizer piikin ensimmäisen erän 1.12.2020 – 28.2. 2021 haittavaikutukset. Kaiken muun lisäksi liitteessä oleva 9 sivuinen haittavaikutus lista on vähintäänkin mielenkiintoinen. Kuolemantapauksia tuli heti 1223, siitä huolimatta piikitystä on jatkettu.

  Joku sanoo tähän väliin, että ainahan lääkkeillä on sivuvaikutuksia ja koeryhmän kaikki tapaukset kirjataan ylös, vaikkei ne liittyisikään lääkkeeseen…
  Covid rokotteet on tehty täysin uudella mRNA tekniikalla, jota ei ole aiemmin testattu ihmisillä. Jokainen piikin ottanut ja ottava osallistuu lääkeyhtiöiden ihmiskokeeseen.
  Olisitko ottanut piikin, jos Pfizer olisi heti julkistanut tiedot haitoista ja kuolemista?
  Olisitko vienyt lapsesi piikitettäväksi?

  Suomessa ollaan nostamassa rokotuskattavuus 100% ja nyt pienetkin lapset ollaan pikittämässä. Meitä johtavat psykopaatit; poliitikot ja virkamiehet ovat tietoisia näiden injektioiden vaarallisuudesta, mutta siitä huolimatta tätä ihmiskoetta jatketaan. Ehkä hekin ovat tunteneet piston sydämessään ja yrittivät säästää edes pienimmät lapset covid piikitykseltä, mutta taipuivat kuitenkin painostuksen edessä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi