Rasmus Ry erotti toiminnanjohtajansa vääräoppisuuden vuoksi

Kyse on siis ideologisesta vääräoppineisuudesta, josta rangaistaan poistamalla sinut kaikkialta. Ei riitä, että olet rasisminvastustaja - sinun tulee tehdä se oikeaoppisesti.

Poliittiset viholliset

office, boss, angry

Rasismin vastainen kattojärjestö Rasmus Ry on erottanut toiminnanjohtajansa Ossi Mäntylahden virastaan. Syynä tälle on ideologinen vääräoppineisuus.

Tarkemmin sanottuna Mäntylahti kehtasi pitää kohun keskellä ollutta Sannikka-jakson reaktioita hieman yliampuvina. Hän kirjoitti asiasta sosiaalisissa medioissaan.

Kyse on siis ideologisesta vääräoppineisuudesta, josta rangaistaan poistamalla sinut kaikkialta. Ei riitä, että olet rasisminvastustaja – sinun tulee tehdä se oikeaoppisesti. Kokoomuslainen (Mäntylahti on Kokoomuksen jäsen) kansan tuhoaminen on vääräoppista antirasismia.

Julkaisemme Mäntylahden potkuihin johtaneen kommentin kokonaisuudessaan sellaisenaan:

”Olen ollut antirasistisessa toiminnassa mukana yli kymmenen vuoden ajan. Olen esimerkiksi istunut Rasmus ry:n hallituksessa yli puolet sen olemassaoloajasta ja nyt toimitan yhdistyksen toiminnanjohtajan virkaa.

Rasismi on minusta säälittävää, rumaa ja aivotonta. Esimerkiksi muslimien, tummaihoisten tai vanhentuneena ilmaisuna ”mustien” ihmisten syrjintä on aivan oikea ilmiö ja ansaitsee tulla ankarasti tuomituksi.

Ihonvärillä, kansanryhmällä, etnisyydellä, uskonnolla, vammaisuudella jne. ei yksinkertaisesti saa olla minkäänasteista perustetta ihmisten syrjimiselle tai kaltoinkohtelulle.

Samaan aikaan kuitenkin on alkanut ilmentyä esiintymiä termistä ”ruskea”. Esimerkiksi @RuskeatTytot. Olen itse ymmärtänyt tämän ruskeuden tarkoittavan about samaa kuin termi ’musta’, sillä oikeastihan ’mustat’ ovat ihonväriltään ruskeita.

Renaz Ebrahimin (kuvassa) ja Esko Valtaojan välisen yhteenoton jälkeen minulle kuitenkin selvisi, että tämä ”ruskea” tarkoittakin oikeasti about kaikkia etnisesti ei-kantasuomalaisia pellavapäitä. Siis ainakin jos kysytään henkilöiltä itseltään.

Totanoin, öh. Ei. Tässä ei ole enää mitään järkeä. Eivät ihmiset voi itse määrittää itseään vapaasti mihinkään väriseen, etniseen tai kulttuuriseen ryhmään.

En minä ole muuttunut meksikolaiseksi, vaikka olen elänyt maassa kuuden vuoden ajan ja puhun ihan kelvollista chilangoa. En japanilaiseksi vaikka elin karoshin partaalla yli kolme vuotta. Enkä Sisu XA-180 panssarivaunuksi, vaikka porasin nurmea vuoden jääkärialikersanttina.

Sekä Renaz Ebrahimin että Miisa”päätin alkaa saamelaiseksi” Nuorgamin (@miisanuorgam) tapauksessa itseidentioituminen etniseen vähemmistöön on yksinkertaisesti uhrivaltapositioon hakeutumista.

Tällä he hakevat enemmän painoarvoa omille sanomisilleen; koska he ovat ”syrjityn vähemmistön” edustajia, muiden pitää olla hiljaa ja antaa VAIN heidän puhua. Muilla ei kerta kaikkiaan ole oikeutta sanoa asiasta yhtään mitään.

Sorry nyt vaan Renaz ja Miisa. Te ensinnäkin olette ihan tavallisia suomalaisia siinä missä minä ja Esko Valtaojakin. Ja vaikka ette olisikaan, teillä ei todellakaan ole yksinoikeutta kommentoida rasismin ja muukalaispelon vastaista työtä.

Ei, vaikka intersektionaaliset #woke-feministit muuta väittäisivät. Teidän mielipiteillenne tulee antaa tilaa ja niitä pitää kuunnella. Mutta aivan taatusti sama ilmaisu- ja kuunteluoikeus koskee myös minun ja Esko Valtaojan kommentteja.

Lopuksi haluaisin vielä sanoa, että Nenäpäivän väittäminen rasistiseksi on ehkä päättömin asia vuosikausiin. Hyväntekeväisyystyön, Punaisen ristin ja Unicefin väittäminen ”kolonialistisia rakenteita ylläpitäväksi rasimiksi” on täyttä puutaheinää.”

Äärivasemmisto Antirasismi Esko Valtaoja Kokoomus Kotimaa Kulttuuri Kulttuurimarxismi Miisa Nuorgam Nenäpäivä Ossi Mäntylahti Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Punainen Risti Rappiokulttuuri Rasmus Ry Renaz Ebrahimi Rotu Uutiset Väestönvaihto Valeoppositio Viihde Woke Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Vaikka Kokoomus on vajonnut nykyisin todella alas, niin puolueen jäsenet tai kannattajat ovat kuitenkin oikeistolaisia eikä oikeistolainen nähtävästi pysty seuraamaan vasemmistoa sen täyteen hulluuteen asti. Mutta tämä oivallus pitäisi hyödyntää ja palauttaa Kokoomus takaisin aidoksi oikeistopuolueeksi ja heivata sieltä ulos sekä globalistinen bilderberg-kommunistisiipi sekä arvoliberistinen saasta. Näin tuskin tapahtuu ja monet konservatiiviset oikeistolaiset ovat Suomessa pulassa, koska heillä ei ole omaa puoluetta.

  • 😂😂😂

   Vastaa

   Kokoomus ja oikeisto samassa lauseessa.. Anna mun nauraa😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   • Pertsa

    Vastaa

    En ole koskaan ollut minkään puolueen jäsen,mutta 40 vuoden kokoomuksen äänestämisen jälkeen meni kuppi nurin ja nyt äänestän perussuomalaisia.

   • Anonyymi

    Vastaa

    Sitähän kokoomus edustaa, äärioikeistoa. Kuten perussuomalaisetkin. Kansanpetturipuolueita siinä missä vasemmistopuolueetkin.

 • Raikku

  Vastaa

  Nauraa

 • Solusalpa

  Vastaa

  Eihän syöpä ymmärrä että levitessään se tappaa oman elinympäristönsä.

 • Tomppa

  Vastaa

  Ei ole helppoa suvaitsevaistollakaan näiden intersekstionaalisten sekopäiden kanssa. Hyvä että, asia tuli julki myös suvaitsevaiston keskuudessa. Fundamentalismi on pikku hiljaa uinut suvaitsevaiston sisäpiiriin, ja nyt käsillä onkin jo vallankaappaus Rasmuksessa. Näinhän se fundamentalismi pyrkii toimimaan – olipa se poliittista tai uskonnollista fundamentalismia. Aluksi ollaan hyvää pataa maltillisten liberaalien kanssa, jotta varmistetaan riittävä kaikupohja omalle agendalle, mutta heti tilaisuuden tullen kaapataan valta itselle ja aletaan vaatia poliittista/uskonnollista puhdasoppisuutta. Suvaitsevaiston keskinäisestä totalitarismin piirileikistä puuttuu enää vain rehabilitaatio. Vai nähdäänkö sellainen tulevaisuudessa nyt erotetun toiminnanjohtajan kohdalla?

 • EV

  Vastaa

  Huutonaurua xD

 • kimmok

  Vastaa

  yritä puhua järkeä tasa-arvo- ja rasistiloukkaantujille, et saavuta mitään.
  Se on nähty monet kerrat että äänekkäimmät yksilöt saavat eniten näkyvyyttä, mutta omaavat vähiten älykkäitä tai totuudellisesti perusteltuja mielipiteitä.

  Ja miten niin moni ihminen nykyään loukkaantuu jonkun toisen ihmisryhmän puolesta josta ei tiedä yhtään mitään? miten se on edes mahdollista?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Wokeismi ja kaikki muut intersektionaaliset idiotismit ovat vain osa sionismin kirjavaa kudelmaa. Edes paatunein sionisti ei pidä näitä orjiaan minkään arvoisina. 

  Kysymys ei olekaan siitä. Sionisti tuottaa idiotismia tarkoituksella, esimerkiksi wokeismin tarkoitus on luoda ristiriitoja, luoda vihaa, jakaa kansa erilaisiin leireihin. Sionismin ainoa todellinen tarkoitus on saada kaikki valta juutalaisille eli ainoille todellisille sionisteille.

  He onnistuvat siinä mainiosti, sillä mekin, todelliset nationalistit, teemme sen virheen, että analysoimme näitä vatipäitä, jotka narsistisesti uskovat olevansa jonkun arvoisia toitottaessaan esim. wokeismia.

  Tähän ei pidä mennä.

  Esim. USA:ssa Kyle Rittenhousen vapauttavan tuomion jälkeen jopa nationalistit puhuvat siitä, että ”eihän Kyle ollut valkoinen supremasisti” ikään kuin hänet olisi pitänyt tuomita murhasta vain sillä perusteella, mitä hän ajattelee tai mihin hän kenties uskoo. Näin sionisti on onnistunut tavoitteessaan: Jos puhut myönteisesti valkoisista ja puolustat avoimesti valkoisten oikeuksia, tuhoat itse mahdollisuutesi ja sinut voidaan tuomita murhasta vain tästä syystä.

  Nämä ebrahimit ja etenkin nämä median huorat, puhumattakaan itse sionisteista, eivät ansaitse pienintäkään myötätuntoa, heitä voi toki analysoida, kaikin mokomin, n:nteen potenssiin, mutta lopuksi on aina todettava: Heidän sanomisillaan ei ole koskaan eikä missään mitään merkitystä. Meillä ei ole eikä tule dialogia heidän kanssaan. He ovat valinneet kohtalonsa hyökätessään avoimesti maatamme ja kansaamme kohtaan.

 • Pertsa

  Vastaa

  Vastaus tähän on intersektionaalinen feminismi.Hieno termi,eikös ookkin.Todelisuudessa se tarkoittaa sitä,että mitä vähemmän sulla on velvollisuuksia,sitä enemmän sulla on oikeuksia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  office, boss, angry