Lahden Vihreiden puheenjohtajaa epäillään eläinsuojelurikoksesta – näännytti eläimiä kuoliaaksi

Vihreät markkinoi itseään luonto- ja eläinystävällisenä puolueena.

Poliittiset viholliset

New Zealand scenery

Lahden Vihreiden puheenjohtajaa Pauliina Paloa ja hänen miestään syytetään eläinsuojelurikoksesta. Syytteen mukaan Palo on näännyttänyt tilallaan eläimiä kuoliaaksi.

Eläinlääkäri teki tarkistuskäynnin tilalle vuonna 2019. Laitumella oli ollut 178 lammasta ilman sääsuojaa. Joukossa oli kymmeniä selvästi aliravittuja lampaita. Lisäksi tilalta löytyi nälkään kuollut uuhi sekä karitsa.

Lääkäri käski tilanomistajia hoitamaan asian kuntoon, mutta vuotta myöhemmin mitään ei ollut tapahtunut. Lahti itse syyttää tapahtumista ilvestä, joka on tappanut eläimiä.

Lähde: Yle

Äärivasemmisto Eläinoikeudet Eläinsuojelurikos Eläinten rääkkääminen Kotimaa Kulttuurimarxismi Lahti Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Talous Tiede & luonto Uutiset Valeoppositio Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vihreät on puolue, joka markkinoi itseään luonnonsuojelulla ja eläinoikeuksilla, tosiasiallisesti kumpikaan noista arvoista ei kiinnosta kyseistä porukkaa juuri ollenkaan.
  Heidän agendanaan on jo vuosikymmeniä ollut pakkomonikulttuurisuus, perinteisten perhearvojen tuhoaminen ja yhteiskunnan rapauttaminen.
  Luontoarvoja markkinoimalla kyseinen puolue onnistuu saamaan varsinkin naisäänestäjiä taakseen, koska he kuvittelevat sitä kautta tekevänsä jotain hyvää.

 • Olisivatpa lampina laitumella

  Vastaa

  Juuri tällaisten ”vihreiden” vuoksi Linkolakin erosi perstamastaan liikkeestä. Empätiakyvyttömiä ihmisiä jotka ovat ahneita ja rahanhimoisia. Noidenkin lampaiden ainut tarkoitus lienee maatlaoustuet. Eli, rahan himoissaan näännytetään nälkään eläviä olentoja.

  Ja normaalin vihreän agendan mukaan syy on aina jonkun toisen tai tapahtumat ovat Force Major-luokkaa. Syyhän ei vihreissä koskaan ole itsessä.

 • Piku

  Vastaa

  Olisko (mieli)sairaalaan asiaa, jos uskoo että ilves näännyttää lampaat ensin nälkään ja sitten syö niitä? Tuskin ilvestä luiseva lammas kiinnostaa vaan hyvässä lihassa oleva saalis maistuu paremmin.

  Tosin onhan niillä vihreillä muitakin houruajatelmia, kuten ilmastonmuutos ja monikuttuurisuuden ihanuus…

  • pää määrää

   Vastaa

   Vihreitten ilmaston muutos on mennyt hyvin perille väestöön ja lisännyt kannatusta. Onko ilmasto muuttunut pysyvästi, siitä ei ole olemassa mitään todisteita. Katasrofisella lämpenemisellä on kuitenkin helppo tietämättömiä pelotella. Ilmaston toiminnan vähäinenkin ymmärtäminen vaatii melkoiset tiedot kovissa luonnontieteissä, joten pelottelu tuottaa tulosta varsinkin lapsissa, joilla ei ole kunnon havaintoja kertynyt lyhyen elämän aikana säiden vaihteluista.
   Huomaa ilmasto on säiden aiheuttama luonnon ilmiö, eikä tietokoneitten luoma malli.

   • TT

    Vastaa

    Yksi aktivoitunut tulivuori tuottaa ilmakehään enemmän kasvihuonekaasuja kuin ihmiskunta 200 vuodessa. Tällä hetkellä tulivuoria on aktiivisena ympäri maailmaa noin 60 ja lisää tulee koko ajan. Ihmistoiminnalla ei ole hiirenpaskankaan verran merkitystä isossa kuviossa. Kosmiset muutokset ratkaisevat pelin.

 • TT

  Vastaa

  Viherstalinisti treenaa ensin lampailla ennen kuin hänet päästetään ihmisten kimppuun. Nälkään näännytys on kommunistien mielipuuhaa. Asian voi todeta kommunistimaiden historiaa käsittelevistä lähteistä. Temppu on onnistunut muiltakin ja ikävä kyllä myös valkoisilta Suomessa 1918. Ihan hyvin eivät asiat sujuneet myöskään 1860-luvun Suomessa, jolloin Snellman toheloi nälkäavustusten kanssa.

 • Louhi

  Vastaa

  Vihreiden vihreys katosi jo vuosia sitten, eikä ns. järkivihreistäkään ole enää kuin muisto jäljellä. Nykymuodossaan vihreät ei ole muuta kuin globalistien käsikassara, jonka jäsenet leuhottavat korkeasta moraalistaan ja oikeamielisyydestään, vaikka todellisuudessa suurin osa porukasta menee kyynisyydessään jopa kokoomuksen ohi. Tämä lammastilallinen on paraatiesimerkki vihreiden nykypäivän jäsenistä.

 • Kepu

  Vastaa

  Ovat varmaan polttaneet hamppua eikä ole huomannut ruokkia eläimiä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  New Zealand scenery