Turvallinen Oulu ‑hankkeelle ”rikoksentorjuntapalkinto”, vaikka maahanmuuttajaraiskaukset kasvoivat 157 prosenttia

Hankkeen keulakuvana toimi vapaata maahanmuuttopolitiikkaa kannattava Sdp-aktiivi Sanna Laakso.

Poliittiset viholliset

Monen suomalaisen suu loksahti auki tällä viikolla, kun valtioneuvosto ilmoitti, että vuoden rikoksentorjuntapalkinnon voittaja on Turvallinen Oulu ‑hanke. Kyseessä on surullisen kuuluisa projekti, joka käynnistyi, kun Oulun PolPon (poliittinen poliisi) pimittämä maahanmuuttajapedofiilien rinki nousi julkisuuteen kansalaisaktivismin seurauksena 2018.

”Kilpailun raati arvioi, että Turvallinen Oulu ‑hankkeen toimijat ovat ansiokkaasti hyödyntäneet olemassa olevaa osaamista ja hyvin perusteltuja toimintatapoja seksuaalisen häirinnän ja hyväksikäytön ehkäisemiseksi,” valtioneuvoston sivuilla kirjoitetaan.

Oulun kaupunki sai valtiolta kahden miljoonan euron rahoituksen sen jälkeen, kun kaupunginvaltuutettu Junes Lokka ja varakaupunginvaltuutettu Tiina Wiik selvittivät, että kaupungissa oli aloitettu salaa useita rikostutkintoja maahanmuuttajien suorittamiin pedofiliarikoksiin liittyen. PolPo oli sensuroinut uutiset kansalta, sillä uutisten pelättiin ruokkivan ”rasismia”.

Kansalaisaktivistien ohella pedofiiliringin paljastamista edesauttoi erään uhrin isä, joka kertoi tyttärensä karmeasta kohtalosta. Lopulta esimerkiksi selvisi, että PolPo oli tietoisesti valehdellut kansalaisille rikosvyyhtiin liittyen. Oulun poliisin Markus Kiiskinen jäi kiinni valheista, kun hän väitti, ettei poliisilla ollut tietoa maahanmuuttajien raiskaaman teinitytön itsemurhasta. Todellisuudessa PolPo oli tutkinut itsemurhaa jo kuukausien ajan.

Kuvakaappauksia Turvallinen Oulu ‑materiaalista.

Seksileluja ja squirttausbingoa pikkulapsille

Turvallinen Oulu ‑hanke veti veronmaksajilta saadut kaksi miljoonaa euroa käytännössä viemäristä alas. Sen sijaan, että Oulu olisi kiristänyt siirtolaispolitiikkaansa tai häätänyt raiskaajat, hanke tuotti kansainvälistä mainetta niittäneen TikTok-videon (voit katsoa sen yllä) sekä koululaisille suunnattua ”seksuaalikasvatusmateriaalia”, jonka monet epäilivät olevan pedofiilien ideoimaa.

Turvallinen Oulu ‑hankkeen mukaan maahanmuuttajamiesten tekemiä raiskauksia voidaan torjua esimerkiksi järjestämällä suomalaisille koululaisille seksibingoja, joissa lasten tuli selittää termejä, kuten ”squirttaaminen”, ”voyerismi” ja ”BDSM”. Lisäksi lapset pakotettiin askartelemaan seksileluja erilaisista muovailumateriaaleista. ”Seksuaalikasvatukseen” kuului myös materiaali, jossa markkinoitiin transuilua ja rodunsekoitusta sekä valehdeltiin, ettei sukupuoli ole biologinen tosiasia vaan sosiaalinen konstruktio.

Hankkeen keulakuvana toimi vapaata maahanmuuttopolitiikkaa kannattava Sdp-aktiivi Sanna Laakso. Ennen Turvallista Oulua Laakso työskenteli esimerkiksi hankkeessa, jonka tavoitteena oli estää ”väkivaltaista ääriajattelua” 2015 suuren pakolaiskriisin jälkimainingeissa. Projektin tehtävä oli aivopestä potentiaalisesti kansallismieliset nuoret ja tehdä näistä maahanmuuttoa kannattavia ääriliberaaleja.

Kuinka Turvallinen Oulu menestyi tilastojen valossa? Pedofiilikriisin jälkeisenä vuonna 2019 ulkomaalaisten tekemien raiskausten määrä nousi 157 prosenttia. Tämä oli valtioneuvoston mielestä palkinnon arvoinen suoritus.

Lähteet: Valtioneuvosto, Tiina Wiik

Homolobby Joukkoraiskaus Junes Lokka Kotimaa Kulttuurimarxismi Lapsenraiskaus Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Markus Kiiskinen Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Oulu Oulun poliisi Pedofilia Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sanna Laakso Sosialidemokraatit Tiina Wiik Törkeä raiskaus Turvallinen Oulu Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ilman hanketta raiskausten määrä olisi voinut kasvaa enemmän joten äärioikeisto servattu

  • Olli

   Vastaa

   Olisko sen rahan voinut käyttää vaikka raiskareiden karkoitukseen esimerkkinät muille. vihervassarit servattu.

 • pöh

  Vastaa

  Vaikka olisi kuinka liberaali ja äärisuvaitsevainen, niin en ymmärrä miten jotain näin sairasta saadaan tehtyä, muka estämään kehitysmaalaisten raiskauksia?
  Ja paljon kertoo Suomesta sekin että tämmönen hanke vielä palkitaan.

 • Maaseutujen pienet koulut

  Vastaa

  Ihmettelen kovasti sitä että kun lestadiolaiset, joita on Oulussa sankoin joukoin, pitävät itseään uskovaisina ja kristityinä, niin ne eivät ole mitenkään nousseet vastustamaan kaupungin ja/tai sen virkamiesten räikeääkin toimintaa. Joka tavallisesta kaduntallaajasta täyttää jopa erilaisten rikosten tunnusmkerkistöt.

  Voisiko olla niin että näissä kristillisissä yhteisöissä kiristetään yhteisöjen jäseniä esim. taloudellisesti olemaan puuttumatta edes räikeimpiin epäkohtiin? 

  No, niin tai näin, Oulu ei ole turvallinen eikä edes terveellinen paikka lapsierheille asua tai elää. Eikä moni muukaan suurempi lähiö. Olen huomannut että sauinpaikat joissa ”kaikki tuntevat toisensa” ovat niitä parhaita paikkoja asua.

 • p.grandell

  Vastaa

  näinhän se menee nykymaailmassa kun puniikit saa mellastaa, saihan obamakin nobelin rauhanpalkinnon vaikka aloitti omalla kaudellaan 8 sotaa! joten varmasti puniikit nyt pitävät oikeutettuna oulun ”palkintoa”…uskomatonta kuinka alas jopa tom of filandia on vajonnut.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Obama sai rauhanpalkintonsa oltuaan melkein kahdeksan kuukautta presidenttinä. Oliko hänellä rahapula vai mikä oli hänen syynsä ottaa vastaan palkinto. Sai sen ikäänkuin etukäteen. 

   ”Barack H. Obama, the 44th President of the United States, had been in power for less than eight months when he was awarded the Nobel Peace Prize for 2009. ”
   https://www.nobelprize.org/prizes/peace/2009/obama/facts/

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tällä hankkeella ei saavutettu kuin yksi asia, projektissa mukana olleet tekivät itsestään täysiä pellejä.
  Sanna Laakson kaltaisten ihmisten takia tämä maa on lähestulkoon katastrofaalisessa tilassa, heidän kannattamansa politiikan seuraukset näkyvät joka päivä suomalaisten arjessa.

  Jos he olisivat halunneet toteuttaa projektin, josta olisi oikeasti hyötyä, niin he olisivat järjestäneet lapsille pervopajojen sijaan kursseja, joissa kerrotaan rotumuukalaisten huomattavasta yliedustuksesta mm. raiskaustilastoissa ja varoittaneet suomalaisia lapsia, että ulkomaalaisten miesten lähentely-yrityksiin ei pidä vastata, vaan asiasta pitää kertoa omille vanhemmille, PolPolle ilmoittaminen on yhtä tyhjän kanssa, he eivät tee mitään, korkeintaan ehkä tutkivat onko joku vanhemmista syyllistynyt ”vihapuheeseen” varoittaessaan kaupungilla kulkevista raiskaajista.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Elämme ylösalaisin-maailmassa, jossa tosiasioilla tai oikeudenmukaisuudella ei ole mitään arvoa. Tämä on kommunististen saatananpalvojien päämäärä. Heidän filosofiansa huipentuu, kun kaikki yhteiskunnassa käännetään päälaelleen. Ilmiö on vaarallinen ja tuhoisa, mutta on myönnettävä, että sen taustahahmot ovat tehneet sitkeästi ja päämäärätietoisesti aivopesutyötä mm. median kautta, jotta tavoite saavutetaan. Eräs keino vastustaa tätä on luopuminen kokonaan valtavirtaisista uutislähteistä ja muusta ”Hesari/Yle”-mielipidevaikuttamisesta.

  • ..sielä perällä

   Vastaa

   Tämä oli hyvin sanottu, ”ylösalaisin-maailmassa”. Sitähän tämä ajoittain makaaberikin teatteri on.

   • Halfdan

    Vastaa

    Saatananpalvonnasta on tullut niin yleistä, että parhaiten siinä esiintyville, annetaan jo palkintoja. Inversio eli asioiden kääntäminen tulee tämän ”rikoksentorjuntapalkinnon” kohdalla kirkkaasti näkyväksi, opetetaan lapsille kieroutuneita seksuaalisia tapoja ja perversioiden hyväksyntää, ja turmeltunut identiteettipolitiikkaa harjoittava yhteiskunta kiittää.

  • Jerppe

   Vastaa

   Takaisin kaikki turvallisiin kotimaihinsa: jokainen irakilainen, iranilainen, afgaani, sudanilainen, somali jne. takaisin sinne mihin kuuluvatkin. Ei tämä ole heidän paikkansa. Kulttuurikin on sangen sopimaton heille ja meidän velvollisuus ei ole näitä elättää. Ei tietenkään ole ja miten se voisikaan olla?

   Kela maksaa kaikille näille lomamatkoja ja muuta touhurahaa kotimaihinsa. Tämä on jo kaiken järjettömyyden huippu!

   Huumerikokset (salakuljetus, myynti, käyttö) vähenisivät valtavasti, jos vaaralliset albaanit, irakilaiset ynnä muut huumekauppiaat palautettaisiin turvallisiin kotimaihinsa. Kuten eräs huumepoliisista sen sanoi: ennen suomalainen huumerikos ratkaistiin niin, että kysyttiin Pertsalta että kuka sen sätkän sytytti ja kenelle se siitä kiersi. Nyt täytyy ensin selvittää että mitä kieltä se tekijä mahtaakaan puhua ja onko meillä sen maan tulkkia jossakin saatavilla.

   Nurinkurinmaassa ratkaisu tähän siis on: lisää tulkkeja! Tuodaan maahan albaaneja Kosovosta ja somaleita Afrikasta, ja koulutetaan näistä tulkkeja Suomeen.

 • N.N.

  Vastaa

  Tähän laittaisin yksi ainoa sana, mutta paino kelvottomuuden takia vedän vaan viivan
  _

 • Minä

  Vastaa

  Vai, että rikoksentorjuntapalkinto. Siinä suvakit palkitsevat toisiaan ideologiansa hömpötyksistä. Uskottelevat itselleen ja toisille, että jotain hyvää on tehty, vaikka ei ole muuta tehty kuin kuviteltua rikoksentorjuntaa, jolla saatiin huomio pois oikeasta rikoksentorjunnasta. Tyypillistä suvakkia, että tehdään muka jotain, mutta ei tehdä yhtään mitään.

  Tosiasiassa joku variksenvarvas-huuhaa-mitali tuosta pelleilystä ja hukattujen rahojen palauttamisvelvollisuus olisi ollut paikallaan.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Turvallinen Oulu-hanke=raiskausten ja pedofilian edistämistä.

  Onko Oulu aiempaa turvallisempi, kun suvakit sai taas eu:n rahanpainokoneelta lainattua korollista pääomaa tuhlattavaksi haureuteen ja typerään tik tok-videoon?

  Oulun poliisin peittely ja passiivisuus voi johtua siitä, että siellä on johdossa lesta, joka näkee lapsen kanssa tapahtuvan väkisinparittelun vain ”nuorelle sopivana seksikokemuksena”. Muutama vuosi sitten Oulussa oli myös viranomaisten toimesta peittelyä liittyen mustaan insesti-isään, joka vain halusi itselleen lapsenlapsen ja samalla tyttärelleen siskon!

 • Tulonsiirtoja

  Vastaa

  No mutta miettikääs hetki. Ensin noi henkilöt sai kaksi miljoonaa veronmaksajien rahoja ja sitten vielä palkinto päälle. Ja näin jälleen tuettiin tiettyjä tahoja verovaroillamme. Tulonsiirto kenekään estämättä.

 • Noora

  Vastaa

  Luvut ovat alakanttiin. Tilastokeskuksen mukaan:

  Maahanmuuttajataustaisten tekemien lapsen seksuaalisen hyväksikäyttöjen määrä nousi Pohjois-Pohjanmaan alueella 517% (17 –> 88) 2018 –> 2019 (vain selvitetyt tapaukset)

  Maahanmuuttajataustaisten tekemien raiskausten määrä nousi Pohjois-Pohjanmaan alueella 600% (5 –> 30) 2018 –> 2019 (vain selvitetyt tapaukset)

  https://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/StatFin/StatFin__oik__rpk__uhri/statfin_rpk_pxt_11cr.px/chart/chartViewLine/

 • Perus politikointia

  Vastaa

  Kun tämä naurettava hanke julkistettiin, niin tietenkin ihmiset pitivät sitä typeryyden huippuna.Tämä on palkinto ”maalitukseen” joutumisesta ja yleisestä yhteiskunnan mädätyksen edistämisestä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Palkinto taisi tulla oikeaoppisesta, agendan mukaisesta toiminnasta eikä rikostorjunnan tehokkuuden perusteella.

  • Velkarahaa

   Vastaa

   Ihan täysin valtioneuvoston yleisen tahtotilan mukainen lopputulos, suvakit jakelee palkintoja toisilleen ‑veronmaksajien rahoilla ei niin väliä.

 • N.N.

  Vastaa

  Oulun päättäjille hyi ja sisäministeri on loppujen lopuksi tästäkin vastuussa:

  ”Saako Suomessa rikkoa lakia? Onko lain rikkominen väärin?”

  Ei vastausta!

 • realisti

  Vastaa

  Tälläisellä höpöhöpö hankkeella ei rikoksia saada torjuttua, tämä ”Turvallinen Oulu” ‑hanke on hyvä esimerkki sanahelinästä johon saadaan upotettua yhteiskunnan varoja.

 • Evidrah

  Vastaa

  On taas mielisairasta tavaraa meidän veronmaksajien rahoista tuhlattu tuonkin pamfletin tekemiseen: seksuaaliperversioita, suomalaisvihaa jne. Sukupuolia on edelleenkin kaksi. En edes halua kuvitella mitä nämä 55 muuta sukupuolta mahtavat olla. No, ehkä siellä on kikkeli ylhäällä & pimppi alhaalla ja toisinpäin, mutta edelleenkään en keksi mitä ne 53 muuta sitten voisivat vielä olla…

  Mitä tapahtui sille että on homoja (top & bottom) sekä lesboja (butch & femme)? Joku mies tahtoo pukea mekon, joku nainen taasen housut — fine, ei tämä minua haittaa!

  Nämä internetkampanjat (mETOO) ovat selvästikin fabrikoitu sen takia ettei puhuttaisi siitä miten afgaanit Suomessa raiskaavat 42-kertaisesti suomalaisiin nähden. Irakilaiset sentään vain raiskaavat meihin nähden 41-kertaisesti. Tämä on sitä aivotuontia, jolla Eurooppa pelastetaan: tuodaan 20–40-vuotiaita miehiä Eurooppa täyteen, jotka pääsevät heti täydelle eläkkeelle ja vanhuuseläkkeellekin sitten viimeistään 20 vuoden jälkeen. Maahanmuuttajatkin vanhenevat — tätä ei moni tunnu tajuavan.

  Ja juuri saamamme uutissähkeen mukaan ”aivotuonti” onkin sitä, kun Suomeen ”pakolaisena” tullut ISIS-taistelija roikuttaa vihulaiselta leikkaamaan päätä käsissään Facebook-kuvassaan.

  Sitten ongelmana on toki sekin että esim. somalit synnyttävät Helsingissä yli 4 lasta, kun taas suomalaisnaisen lapsiluku on 1,46. Afgaanit lisääntyvät myös hurjaa tahtia maassamme, ja somali- sekä afgaaninaisista onkin ”kotiäiteinä” eli työttöminä 99,99 %. Ja mikäs sitä on elellä, kun Kela maksaa vuokrankin 100 %:sesti. Kyllä, 35 % maamme väestöstä saa vuokran kokonaan maksetuksi verovaroista. Tavalliset suomalaiset saavat maksimissaan sen 80 % jeesiä. Omistusasunnoissa asuvat saavat lainojen korkoihin ehkä 150 € kuussa. Mitäpä sitä tuhlata verorahoja sairaisiin tai työttömiksi joutuneisiin suomalaisiin.

  No, taisinpa hieman valehdella kun sanoin tilastojen mukaan afgaanien ja irakilaisten raiskaavan yli 40-kertaisesti suomalaisiin verrattuna… sillä helvetin iso osahan afgaaneista, irakilaisista ja somaleista on tietysti Suomen kansalaisia tilastoissa! Tämähän vääristää lukemia kahdellakin tapaa: tämä laittaa pikapassin saaneen irakilaisen tekemän raiskauksen SUOMALAISEN TEKEMÄKSI, samalla poistaen yhden raiskauksen irakilaisten sarakkeesta!

  Jos puhutaan muista rasistisista rikoksista, niin maassamme on yksi moniosaajien huippua edustava porukka — sudanilaiset: nämä vekkulit syyllistyvät rasistisiin rikoksiin 80-kertaisesti suomalaisiin nähden! Somaleilla kerroin on 27, irakilaisilla 22 ja afgaaneilla 21. Samat kansallisuudet pyörivät näissä kyseenalaisen kunnian tilastoissa uudestaan ja uudestaan.

  Miksi näitä pitää saada Suomi ja Eurooppa täyteen? Eikö sieltä löytyisi vähän huonompaa porukkaa vielä? Kaivakaa nyt 10 000 000 käsiparia Afrikasta, Lähi-Idästä ja Aasiasta, niin kyllä sieltä se yksi aivokirurgi löytyy. Siis ei se ISIS-heppu, joka päitä roikuttelee, vaan oikea aivokirurgi, jonka paperit eivät joutuneet kamelin syömiksi.

  Henkirikoksissa ylivoimainen ykkönen ovat mustalaiset eli romanit. Valkolaiseen eli suomalaiseen verrattuna nimi löytyy henkirikostilaston sarakkeesta 24-kertaisesti. Kakkosena tulevat kosovolaiset eli albaanit (5‑kert.), turkkilaiset (5), vietnamilaiset (4), somalit (4), irakilaiset (3) jne. Monikulttuuri on jälleen valtava rikkaus — jos rikkaudella tarkoitetaan suomalaisten murhaamista. Esim. nämä albaanit saivat oman maan Kosovoon, jonka jälkeen alkoikin niiden vyöry Suomeen, sillä pitäähän jonkun täälläkin hoitaa murhaaminen ja huumekaupat.

  European Migration Network eli Euroopan Maahanmuuttoverkosto teki tutkimuksen. ”Kansainvälistä suojelua tarvitsevat” eli maahantunkeutujat eli loiset verrattuna muualta EU:n ulkopuolelta tulleisiin IHMISIIN:

  • neljän ensimmäisen vuoden aikana tunkeutujien työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
  • yhdeksän vuoden aikana 40:een prosenttiin
  • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
  • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin – eli yhä 34% työttöminä!

  Vieläkö joku sanoo että näillä eväillä ei talous nousuun lähde? Haista sinä paska!!

  • Herätkää

   Vastaa

   Lisäksi rikostilastoissa passin saaneiden matujen lisäksi suomalaisiksi tilastoidaan täällä syntyneet rotumuukalaiset ja rotumuukalaisten + matupatjojen mongrellijälkeläiset. Ja mustalaisten valtava rikollisuus tietenkin myös menee kantaväestön piikkiin.

   • Berry

    Vastaa

    II ja III polven maahanmuuttajat lisääntyvät hurjaa tahtia sotkien rikostilastoita entisestään. Monikulttuuri on jopa valtavasti virallisia lukemia kauheampi ongelma.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Palkitsemisesta on ehditty tehdä jo vitsi: 

  Millainen on koko perheen seksiloma?
  ‑Isä Thaimaahan, äiti Gambiaan ja lapset Ouluun

 • Arto

  Vastaa

  Kyl nyt raiskaaja pelästyy. Jos ei osaa suomen kieltäei niin tuskin tota viittomakieltäkään 😃

 • Herätkää

  Vastaa

  Hankkeen tarkoitus näyttää olleen ”esigroomata” lapsia varsinaista matujen tekemää groomausta varten. Lisäksi nuo 2 miljoonaa € menivät varmaan hanketta ajaneiden poliitikkojen lähipiirille.
  Eivät edes Oulun lestakepulaiset ole vastustaneet tätä? Oulu on Suomen Rotherham.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi