Vasemmiston Veronika Honkasalo myöntää traumatisoineensa lapsensa

Vihervasemmistolaiset aikuiset ovat viime vuosina puhuneet toistuvasti julkisuudessa lastensa mielenterveyshäiriöistä liittyen milloin ilmastokysymykseen, milloin taas "äärioikeistoon" tai "transfobiaan".

Poliittiset viholliset

Veronika Honkasalo.

Vasemmistoliiton kansanedustaja Veronika Honkasalo kertoo Twitterissä lapsensa poliittisesta traumatisoimisesta. Honkasalo on Partisaanin lukijoille jo ennestään tuttu maanisesta äärioikeistojahdistaan (1, 2).

Honkasalo kirjoitti sosiaalisessa mediassa lapsensa surullisesta tilasta avoimesti: ”Olen selviytynyt vanhempana kamalista tilanteista, mutta 11-vuotiaan ilmastoahdistuksen äärellä tunnen syvää neuvottomuutta. Lapsi ei saa illalla unta asian takia ja herää yöllä pohtimaan maailman tilaa.”

Vihervasemmistolaiset aikuiset ovat viime vuosina puhuneet toistuvasti julkisuudessa lastensa mielenterveyshäiriöistä liittyen milloin ilmastokysymykseen, milloin taas ”äärioikeistoon” tai ”transfobiaan”.

Yhteistä ahdistuksen aiheille on se, että ne kaikki liittyvät kulttuurimarxistien keinotekoisesti kehittämiin propagandaoppeihin. Samat poliittiset aseet, joita kulttuurimarxistit ovat käyttäneet länsimaisia yhteiskuntia vastaan, ovat nyt koituneet heidän omien lastensa kohtaloksi.

Vasemmisto ei itsekään pidä ilmastoa vakavana kysymyksenä

Vasemmisto on esimerkiksi ilmastokysymykseen liittyen osoittanut, ettei se pidä ”kriisiä” todellisuudessa vakavana. 

Vasemmisto kannattaa rajatonta afrikkalais- ja arabimaahanmuuttoa Eurooppaan, vaikka jokaisen kehitysmaalaisen hiilijalanjälki moninkertaistuu länsimaihin muuton myötä. Ilmastokysymystä käytetäänkin vain poliittisena aseena, jolla Suomen itsemääräämisoikeutta pyritään siirtämään ulkomaisten instituutioiden käsiin globalismin oppien mukaisesti.

Monet kommentoijat kysyivätkin Twitterissä Honkasalolta, suunnitteleeko hän nyt lopettavansa ilmastopropagandan syöttämisen lapselleen. Honkasalon vastaus oli jyrkän kielteinen. Poliittinen oikeaoppisuus vaikuttaa kiilaavan lasten oikeuksien edelle.

Lähde: Veronika Honkasalo (arkistoitu)

Äärivasemmisto Elintasopakolaisuus Ilmastoahdistus Kotimaa Kulttuurimarxismi Laiton siirtolaisuus Maahanmuutto Mielenterveys Mielenterveysongelmat Poliittiset viholliset Politiikka Propaganda Vasemmisto Vasemmistoliitto Veronika Honkasalo Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Isoja ongelmia

  Vastaa

  Tämä on sitä samaa oppia/toimintatapaa mitä mm. Paavo Väyrynen on käyttänyt iät ajat: luodaan ongelma ja hirvittävä hässäkkä johon itsellä on ratkaisu valmiina.

  No, näiden kulttuuri-marxistien vastaus kaikkiin ongelmiin on RAHA. Kunhan vain kuluttajilta/veronmaksajilta saadaan lisää rahaa, niin asiat on oikealla tolalla. 

  Otetaan esimerkiksi CO2-päästökauppa. Kuluttajilta kertään mihinkään lakiin perustumatonta ”veroa” jonka yritykset ja energiatoimittajamme auliisti maksavat. Rahat maksetaan Sveitsiläiselle yksityistilille eikä niillä istuteta yhtää puuta tai kehitetä päästöttömiä vaihtoehtoja. Mutta kun esim. Suomi-Ruotsi laivaliikenne pakkovaihdettiin raskaasta polttoöljystä kevyeeseen polttoöljyyn kustannusten kasvattamiseksi, niin sen jälkeen oltiinkin vihreällä polulla ja kulttuuri-marxistit hurrasivat. Ymmärtämättä että se laiva tarvitsee liikkuakseen saman määrän energiaa, oli se polttoaine sitten mikä tahansa. Ja siitä energian muunnoksesta tulee ne samat co2-päästöt (suuruusluokka) eikä mikään muu muutu kuin laivalla liikkuvien kustannukset.

  Sama juttu viime vuoden nopemmin kasvaneessa ja eniten tuottoa tuottavassa liiketoiminnassa: Hyväntekeväisyydessä. On aasia, vettä, koulutusta, lääkkeitä, lääkäreitä, kissoja, koiria… Ja aina vastauksena on raha. ”Anna rahaa niin me pidämme huolta…”. Rahan antaminen ”huolenpitäjille” ei poista sitä perimmäistä ongelmaa. Järjestölle annettu raha ei saa arabeja muuttamaan toimintaansa aasejaan kohtaan. Annettu raha ei myöskään muuta käsitystä siitä että afrikassa aikuiset syövät ensin ja lapset sitten sen mitä jää jäljelle. Raha ei muuta niden ihmisten käytöstä jotka ottavat lemmikkejä mutta eivät huolehdi niistä.

  Näiden kultturi-marxistien ajatuksen juoksu on kuin hölmöläisten peiton jatkamista. Touhutaan touhutaan kun pitäisi jotain tehdäkkin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tuon ikäinen lapsi ei tiedä ilmastoasioista tai muistakaan poliittisista asioista käytännössä yhtään mitään, eli toisin sanoen Honkasalo ei anna edes oman lapsensa nauttia lapsuudestaan, vaan hän syöttää lapselleen valheellista poliittista propagandaa ja sitä kautta hän kuvittelee saavansa näkyvyyttä omalle agendalleen.
  Honkasalo ui todella syvissä vesissä, joitain hänen juttujaan lukeneena täytyy sanoa, että kyseessä on henkisesti hyvin sairas yksilö.

  • pää määrää

   Vastaa

   Jos äidillä itsellään on aivomutaatio, joka aiheuttaa ongelmia sopeutua yhteiskuntaan, mutaatio todennäköisesti on periytyvä. Pyrkimys äärimmäiseen tasa-arvoisuuteen ja suvaitsevaisuuteen on luonnotonta kuten myös syvä uskomus nykytieteeseen. Siksi näihin pyrkivä ihminen on normaalista poikkeava ajatuksiltaan. Syynä on aivoihin vaikuttava haitallien mutaatio.
   Lapset eivät ole tasa-arvoisia esimerkiksi koulun vaatimissa taidoissa, kun saavat todistukseensa arvoa määritteleviä numeroita – pienenä esimerkkinä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ei mikään ihme, että pieni lapsi sekoaa, kun hän altistuu suvakkien ilmasto/matu/homo/koronapropagandalle, niin kotona kuin varhaiskasvatuksessa ja koulussa.

  Suosittelen perheitä perustavia muuttamaan haja-asutusalueille ja verkostoitumaan keskenään, jotta varhaiskasvatus ja päiväkerhotoiminta voidaan tarvittaessa järjestää oman lähipiirin sisällä. Näin luonnon järjestys, rotuerot ja muut elämän tosiasiat tulevat olemaan luonnollinen osa lapsen kehityksessä.

  Kommunistit pyrkivät aivopesemään yksilöt propagandallaan jo lapsesta saakka. Nykyinen varhaiskasvatuslaki antaa kaikki avaimet viattoman lapsen mädättämiseen.
  Lapsia pitää varoittaa suvakeista!

  Milloin vihervasemmisto tuomitsee puolimatu Fatim Diarran hänen täysin järjettömän kokoisesta hiilijalanjäljestä? Tosiasia on, että puolimatu Diarran hiilijalanjälki olisi huomattavasti pienempi, jos hän olisi 50 kiloa laihempi ja viettäisi elämäänsä isänmaassaan Afrikassa!

 • jani

  Vastaa

  Jos länsimaiset punavihernatsit haluaisivat vaikuttaa ilmastoon he tietysti lahjoittaisivat kaikki taloudelliset ja materiaaliset resurssit Kiinaan, Intiaan yms. maihin joissa niillä resursseilla olisi kymmeniä tai satoja kertoja enemmän vaikutusta ilmastoon kuin tuhlaamalla ne resurssit länsimaissa. Niin kauan kuin näin ei ole on syytä olettaa että ilmastoa käytetään keppihevosena omalla agendalle. Samaa sarjaa on esim. ihmisoikeusvouhotus, rasismisössötys ja vähemmistökohkaaminen.

 • Jouni

  Vastaa

  Lasu tuosta ämmästä tulisi tehdä ja toivoa, että lastensuojelu huostaanottaisi tuon lapset.

  Nyt hän tuhoaa pienten lasten tulevaisuudet ja elämät.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Uusmarxistit ovat ottaneet tavakseen muuttaa yhteiskuntia luomalla kriisejä, joihin he tarjoavat sitten omien intressiensä mukaisia ratkaisuja. Juutalaisten pankkiirien ja muiden luciferistien ansioista uusmarxistit ovat saaneet käyttöönsä uskomattoman paljon rahaa. Heillä on käytännössä rahakone käytössään. Heillä on myös media lähes täysin hallussaan. Tämän vuoksi elämme parhaillaan keinotekoisesti luotujen kriisien sarjatulessa. Ennen muinoin yhteiskuntaa kohtasi kriisi kenties kerran vuosikymmenessä. Nyt kriisejä on monta päällä yhtäaikaa. Kiitos marxistit! Kiitos vihervasurit, jotka uskotte kaiken p*skan, mitä teille syötetään. Tavallinen kansakin alkaa olla menettämässä järkeään.

 • Minä

  Vastaa

  Lapsille tyrkytetään huolestumisen aiheita, vaikka lapsi ei tosiasiallisesti voi asialle mitään, vaikka kuinka pohtisi. Lapsen mielessä pyörii siis pelottava ongelma, mutta hän ei voi ratkaista sitä. Vaikka ongelma olisi todellinen, ei se kuulu lapsille, joten on typerää vaivata lapsia sillä. 

  Mahtavatko vihervassut pelotella lapsiaan myös perheidensä raha- ja muilla ongelmilla yhtälailla, jotta lapset kasvaisivat ikänsä pelossa ongelmien täyttäessä mielen?

  Normaalissa perheessä ei vaivata lapsia ongelmilla, jotka ovat aikuisten vastuulla. Eikä se lasten vaivaaminen ongelmilla, todellisilla tai kuvitelluilla, johda minkään paranemiseen. Se johtaa ainoastaan lasten mielenrauhan järkkymiseen.

 • Julli

  Vastaa

  Sadistinen ämmä. Lastensuojelun pitäisi puuttua asiaan. Sinänsä on oikein, että honkasalo vammauttaa oman jälkeläisensä, mutta on väärin, että myös muut kärsivät.

  Seuratkaahan arvoisat partisaani.com:n lukijat ilmastokeskustelun seuraavaa vaihetta / valhetta, jota jo puskemaan ilmoille…

  Aiemmin kärki osoitti ilmaston LÄMPENEMISEEN. Nyt kun on havaittu, että ilmasto ei enää vain lämpene, vaan mukaan osuu myös kylmempiä jaksoja, niin KYLMÄT jaksotkin ovat ilmastonmuutoksen syynä. Ääri-ilmiöt nääs voimistuvat…

  Aika monelta on unohtunut, että vain yksi asia on varmaa tässä maailmassa ja se on muutos. Ilmasto on kautta aikain ollut koko ajan muutoksessa. Nyt seuraavassa ilmastohömppävaiheessa normaalit kylmemmät jaksot ovat merkkinä ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta.

  Normaali ja ainainen ilmaston muuttuminen on tällä sään ääri-ilmiöargumentilla saatu osaksi vihervassareiden uhkailu- ja pelotteluarsenaalia.

 • N.N.

  Vastaa

  Vain sadistit lastaa maailman ongelmat pienen lapsen harteille.

  Lapsilla on oikeus turvalliseen maailmaan, oikeus kuvitella, että tulevaisuus on turvattu.

  Jos lapsi öisin pohtii niin vakavia asioita, hän on melkoinen hermoraunio ja tarvitsee HETI asiantuntijan apua.
  Jos ei nyt toimii, vaikeudet kasvaa lumipallon lailla.

  Ykskään lapsi ei sais altistaa omalle hulluudelle.

 • N.N.

  Vastaa

  Menkää luontoon, nauttikaa vaelluksesta, kauniista syysluonnosta. Näytää lapsellesi että kaikki on hyvin, anna hänelle turvallisuuden tunne takaisin, sillä sinun mustamaalaukset maailmantilasta on raskasta kantaa kenellä vain, pienet hartiat ei pystyy sellaiseen. Ja lopeta itse hörhöilyn.

 • Lee Anhdershon

  Vastaa

  Tässä näyttäisi olevan kyseessä lapsen tahallinen traumatisointi ja henkinen pahoinpitely.

  Kysynpä vain koska lastensuojelu puuttuu asiaan? Lapsiparka tulisi pikimmiten ottaa huostaan psykoottisesta ja toksisesta kodista, joka ohjelmoi hänestä neuroottista fanaatikkoa.

 • Sanna Narin

  Vastaa

  Juuri tällaisella marxilaisella Veronikan metodilla synnytetään tulevia hirmuhallitsijoita ja potentiaalisia joukkomurhaajia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi