Antifan tukija maistoi omaa lääkettään Ruotsissa

Äärivasemmisto on vuosikymmeniä käyttänyt tällaisia taktiikoita kansallismielisten häiritsemiseen. Suunta on kuitenkin kääntymään päin.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Äärivasemmistojärjestö Antifan avoin tukija sai vastikään maistaa omaa lääkettään Ruotsissa, mikä on saanut hänet uhriutumaan sosiaalisessa mediassa. Kyse on sosiaalidemokraattipoliitikko Joakim Cederberg-Hake ‑nimisestä henkilöstä.

Poliitikko on avoimesti kulkenut Antifan paita päällä. Antifan toimintatapoihin Ruotsissa kuuluu ihmisten maalitus, mustamaalaus, työnantajien uhkailu ja kodin sekä autojen vandalisointi. Tämä ei ole Cederbergille ollut aikaisemmin ongelma.

Nyt toimintatavasta muuttui kuitenkin Antifan sympatisoijalle ongelma, kun hänen kotonaan on käynyt kutsumattomia vieraita. Hänen autoa ja kotiovea on väritelty spray-maalilla. Lisäksi erään ruotsalaisen vaihtoehtomedian edustajat ovat yrittäneet saada tältä haastattelua menemällä kotiovelle sitä kyselemään. Cederberg kirjoittaa Facebookissaan uhriutuvaan sävyyn tapahtumista.

Äärivasemmisto on vuosikymmeniä käyttänyt tällaisia taktiikoita kansallismielisten häiritsemiseen. Suunta on kuitenkin kääntymään päin ja jahdatuista alkaa muuttumaan jahtaajia niin Ruotsissa kuin maailmanlaajuisesti.

Lähde: Facebook

A-ryhmä Äärivasemmisto Aktivismi Anarkismi Antifa Antifascistisk Aktion Kosto Kulttuurimarxismi Pohjoismaat Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Revolutionära Fronten Ruotsi Suora toiminta Uutiset Valeoppositio Varisverkosto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Venla

  Vastaa

  Ihana juttu

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Oikeaa toimintaa. Antaa maistaa omaa lääkettään.

 • fuckthejuice

  Vastaa

  Jokainen antifapaska pitäisi tappaa.

 • Irmgard

  Vastaa

  Antifa-rotta sai maistaa omaa lääkettään, hyvä niin. Samat metodit käyttöön myös täällä Suomessa. Kommunisti maanpettureita vastaan pitää hyökätä monin eri tavoin sekä metodein aina ja kaikkialla. Olkoon eräänlainen hybridisota julistettu petturinilviäisille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi