Äärivasemmisto hyökkäsi asein kristittyjen perhetapahtumaan Portlandissa

Heti seuraavana päivänä tuhannet tulivat paikalle vastalauseena Antifalle.

Poliittiset viholliset

Äärivasemmistolainen Antifa hyökkäsi lauantaina kristittyjen perhetapahtumaan Yhdysvaltojen Portlandissa. Poliisi ei puuttunut hyökkäykseen.

Hyökkäyksen aikana he hyökkäsivät ihmisten kimppuun, heittelivät tavaraa ja tuhosivat kristittyjen äänentoistolaitteet. He olivat varustautuneet asein ja kilvin. Paikalla oli myös lapsia.

Tapahtuma oli perheystävällinen rukoustapahtuma, mikä ilmeisesti oli liikaa äärivasemmistolle, joka syytti tapahtumaa fasismista.

Heti seuraavana päivänä tuhannet kristityt tulivat vastalauseena paikalle osoittamaan tukensa hyökkäyksen kohteeksi joutuneille sekä halveksuntansa Antifaa kohtaan. Paikalla oli myös kansallismielisiä suojaamassa tapahtumaa.

Sunnuntaina paikalla oli useita yhteenottoja äärivasemmiston ja tapahtumaa turvanneiden kansallismielisten välillä. Poliisia ei juurikaan paikalla näkynyt.

Lähde: The Post Millenial

Äärivasemmisto Aktivismi Antifa Kristinusko Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Ulkomaat Uutiset Valeoppositio Yhdysvallat

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Kristityillä menee huonosti, koska vasemmalta heidän kimppunsa hyökkäävät kommunistit, jotka syyttävät kristittyjä fasisteiksi. Toisaalta oikealta heitä vastaan hyökkäävät fasistit, joiden mielestä kristityt eivät ole riittävän fasisteja tai rotutietoisia. Kristittyjen taipumus asettua poliittiseen keskustaan ärsyttää nyt kaikkia.

 • Kypsä

  Vastaa

  Riittää kun ymmärtää että lähi-idän aavikkojumalalla ei ole mitään positiivista annettavaa valkoiselle ihmiselle/kansalle.Toinen pointti on jotta aavikkojumalan poika suoritti toisen tulemisensa jo vuonna 70 ad.Kolmanneksi aavikkojumalan poika tuli vain ja ainoastaan israelin kadonneita pelastamaan.Kristityillä menee huonosti, koska he ovat juutalaisen vieraan ideologian kannattajia ja pelkästään tämän vuoksi heihin ei voi luottaa.

 • Minä

  Vastaa

  Antifalaiset ovat nykyhetkessä fasisteja, kuten myös niitä kannattavat ns. suvaitsevaiset ja vihervassut. Muita fasisteja ei ole näkynyt mainittavissa määrin.

 • Reiska

  Vastaa

  Tuolla päin kun noita pieniä herätyskristillisiä (evangelical) kirkkokuntia on joka lähtöön, niin piti vähän kaivella netistä, miltä taustalta tuo tapahtuma oli organisoitu. Asialla oli se sama kanadalais-puolalainen pastori, joka taannoin herätti kohua häätämällä lauman poliiseja ulos kirkostaan, kun poliisit tulivat hajottamaan maskittomien jumalanpalvelusta. Vaikuttaa tiukan linjan äijältä. Hyvä näin.

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Artur_Pawlowski

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi