Tunnistatko Oulun äärivasemmistolaisen graffititöhrijän? Voita palkinto!

Nopeimmin äärivasemmistolaisen tunnistanut lukija saa kansallismielisen kirja- tai musiikkilevypalkinnon!

Poliittiset viholliset

Oulussa on liikkunut viime aikoina äärivasemmistolainen töhrijä, joka on sotkenut julkista tilaa poliittisilla graffiteilla. Töhrijä on välttänyt visusti julkisuutta, mutta hiljattain hänestä saatiin valokuva. Valokuva lähetettiin Partisaanin toimitukselle.

Kuva on otettu Tuiran patosillalla, jossa töhrijä on liikkunut aiemminkin. Äärivasemmistolaisten symbolien sijaan graffitimaalari oli tällä kertaa päättänyt ryhtyä runoilemaan pitkän rimpsun tajunnanvirtaa kunnostustyömaan seinälle.

Kun äärivasemmistolainen tajusi tulleensa kuvatuksi, kysyi hän kuvaajan mukaan pelokkaasti, näkyvätkö hänen kasvonsa potretissa. Selvästikään hän ei tahtonut henkilöllisyytensä tulevan julki.

Töhrijä pelkää tunnistetuksi tulemista

Mahdollisesti sama henkilö antoi jo aiemmin anonyymin haastattelun Yleisradiolle. Haastattelussa naamioituneena esiintynyt töhrijä kertoi opiskelevansa yhteiskuntatieteitä (todennäköisesti Oulun yliopistossa) sekä pelkäävänsä joutuvansa maalitetuksi, mikäli hänen kuvansa ja nimensä vuotavat julkisuuteen. Lisäksi häntä uhkaavat tuhansien eurojen vahingonkorvaukset kaupungin sotkemisesta.

Kesän kunniaksi Partisaani järjestää lukijakisan. Mikäli tiedät töhrijän nimen, kerro se meille. Nopeimmin äärivasemmistolaisen tunnistanut lukija saa kansallismielisen kirja- tai musiikkilevypalkinnon!

Kisaan osallistujat voivat olla yhteydessä meihin: contact@partisaani.com

Lähde: Yle (arkistoitu)

Äärivasemmisto Antifa Kotimaa Kulttuurimarxismi Oulu Poliittinen rikollisuus Poliittiset viholliset Rikos Vahingonkorvaus Vahingonteko Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hei sehän on Jonne Petteri! Opiskelee: elämänkovakoulu. Äiti kaipailee jo Jonnea kovasti kotiin! Jonne toivottavasti saa apua noihin mielenterveysongelmiinsa, vaikka monesti se on jo liian myöhäistä. Antakaa nyt pojalle Kelasta maksusitoumus piirustuspaperiin ja terapiaan. Et kai Jonne ole huumeita alkanu kokeilee?

 • Nimetön

  Vastaa

  Pieni lapsonenhan tuo on, ei mikään suuri antifasistinen soturi. Nyt suosittelisin jättämään julkisen jahdin väliin. Jos nimi tulee ilmi, välittäkää se viranomaisille jotta tussitaistelija saa mennä pesemään jälkensä.

  Kaveri painaa kengät jalassa 40 kiloa, joten julkinen lynkkaaminen tuollaiselle pienelle runoilijalle olisi ehkä vähän turhan kova setti. Pesuharja käteen ja töihin!

  • Ilmarinen

   Vastaa

   Vasemmistolla ei ole kunniaa. Unohda vanhat sodan säännöt

  • pzkw

   Vastaa

   Viranomaiselle ilmoitus= Sakot töhertelystä ja 50/50 että jättää nekin maksamatta. enkä usko että viranomaisilla on keinoja laittaa tuota rotanpoikasta pesemään sotkujaan. Toki ei väkivaltakaan tuollaisen kohdalla ole muuta kuin hukkaan heitettyä energiaa. Luulisin että Partisaanitoimituksen tarkoitus olisikin vain mustamaalata kyseisen anarkolapsukaisen maine.

 • anti-antifa

  Vastaa

  Hahah! Nämä on parasta! Kiitos.

 • Late

  Vastaa

  Taitaa tota rimppakinttua pelottaa vahingonkorvauksia enemmän se että huutelee ihmisiä pelleiksi ja arvostelee ihmisten aatteita ja ajatusmaailmaa, jää kiinni ja kohta voi olla nenä kipee. Noilla rimpula raajoilla ei paukkupulloja painavempaa nostella, saatika vastata omista huuteluistaan

  • Anu Palosaari

   Vastaa

   Ha hah. Minä olen ollut aina pieni nainen, mutta vastannut omista huuteluistani oikein oikeudessa asti. Mitä sinä et selvästi tee, kun et täälläkään edes nimelläsi esiinny, toisin kuin minä. Älä pilaa aivojasi dopingeilla.

 • Kopla

  Vastaa

  Sopiva oulunvaltuustoon

 • Samalla mitalla

  Vastaa

  Nää töhrijät itse tekee mielestään taidetta. Kanslaiset näkevät niissä töhrimistä. Ja kun näitä töhryjä on sielä sun täälä, asumisviihtyvyys laskee ja yleinen ilmapiiri muuttuu slummimaiseksi.

  En siis ymmärrä kun kaupunkien sähkölaitokset maksavat siitä että niiden ouistomuuntamot töhritään. Ne ovat julkisella paikalla ja aiheuttavat aina rikkonaisen vaikutuksen ympäristöön. Sama alikulkusilloilla missä on ”taideteoksia”.

  No, tähän on helppo kikka. Töhrijöillä kun on tapana että toisten työt jätetään rauhaan. Ei kai sitten muuta kuin omat tägit keskelle aiempaa töhryä, niin saavat arvuutella että kuka loukkaa kenenkin kunniaa.

 • Ilmarinen

  Vastaa

  Huutista

 • Rautaturisti

  Vastaa

  Voi voi, tuo rääpäle on niin piskuinen ettei sitä kehtaisi edes lyödä. Onhan tuo poikkeuksellista että antifatonttu esiintyy omalla naamallaan, vaikkakin tahtomattaan. Kärsikööt seuraukset.

 • Väinä Palvi

  Vastaa

  Eikähän tuon oman elämänsä banksyn henkilöys ole jo selvitetty laudalla. Tiettyä typeryyttä kyllä esiintyä ilman maskia aikana, jolloin maskin käyttö ei herätä mitään kysymyksiä. Lienee sama hemmo, joka sotki harmaalla ja vihreällä jotain moskeijaa tms. sekä samoilla väreillä Lokkan ja Wiikin vaalimainoksia. Klotterin tekijöillä on muuten oma ”käsialansa” eli oma tapansa maalata kuvioita ja viiva.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Kun jää kiinni, niin oikea rangaistus on se, että itse hakee vitsan metsästä ja sen jälkeen annetaan selkäsauna minkä jälkeen nukkuu vain mahallaan viikon verran. Kuri kakaroille, se parantaa ne kasaarisionistien kulttuurimarxistisesta mädätyksestä!

 • kempeleen pystykorva

  Vastaa

  Väitättekö että kuvan henkilö maalailee hakaristejä Oulussa? Vai muokkaako kuvan kaveri hakaristitöherryksiä rauhanmerkeiksi?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi