Antirasisti Petrus Pennasen kerrotaan raiskanneen naisystävänsä

Pennanen on ollut otsikoissa sen jälkeen, kun hänen naisystävänsä laittoi sosiaaliseen mediaan kuvia ruhjeistaan.

Poliittiset viholliset

Rosa Sandelin ja Petrus Pennanen.

Antirasisti Petrus Pennasen kerrotaan raiskanneen naisystävänsä. Pennanen on ollut otsikoissa sen jälkeen, kun hänen naisystävänsä laittoi sosiaaliseen mediaan kuvia ruhjeistaan ja kertoi olevansa turvakodissa.

Pian tämän jälkeen alkoivat monet Pennasen aatetoverit kertomaan sosiaalisessa mediassa Pennasen käytösongelmista liittyen naisten seurassa käyttäytymiseen. Heidän mukaansa vasemmistopiireissä on ollut yleisessä tiedossa Pennasen jopa seksuaalirikollisuuden rajat ylittävä käyttäytyminen. Häntä on kuitenkin suojeltu tähän saakka, mikä on yleinen tapa kulttuurimarxistien riveissä.

Nyt sosiaalisessa mediassa liikkuu kuvakaappauksia keskusteluista, joiden kerrotaan todistavan rasismia vastustavan Pennasen olevan raiskaaja. Toisin sanoen Pennanen on mahdollisesti ottanut mallia mustien käytöksestä, sillä kulttuurimarxistien mukaan valkoisuus itsessään on rasismia.

Lähde: Twitter

Antirasismi Avoin puolue Kotimaa Kulttuurimarxismi Liberaalit Perheväkivalta Petrus Pennanen Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Seksuaalirikokset Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Jumalauta, jos nuo jutut pitää paikkansa, niin kyseessä on paljon pahempi limanuljasta kuin on osannut kuvitellakaan.
    Pennanen tunnetusti lobbaa avointa huumeidenkäyttöä, joten ei tulisi mitenkään yllätyksenä tuollainen toiminta kulttuurimarxistilta. Mielenkiintoista, ettei valtamediaa ihan hirveästi ole asia kiinnostanut, vaikka kyseessä on kaupunginvaltuutettu.

  • Granadier

    Vastaa

    Tälläisia punikit on! 

    Setan vanha lesbo Halonenkin huusi ja haukkui henkilökunnalle ja avustajilleen kun oli presidenttinä. Oli ihan täysi Stalin. Baltzar:kin hyväksi käytti tyttöjä/nuoria neitokaisia kulttuuriprojekteissaan.

  • Pekka vaan

    Vastaa

    Sitä vaan että raiskaa ne moniosaajatkin.

  • Anonyymi

    Vastaa

    ”Kai sä tiedät kulta että sä raiskasit mut…ja hakkasit mut… ja ne huumeet…mutta mä rakastan sua kulta. Mennää terapiaan!” Ei vittu mikä vitsi. Tämä pariskunta on ansainneet toisensa. ÄO näyttää olevan samaa tasoa kuin muillakin kulttuurimarxisteilla, eli kehitysvammaisten tasoa.

    • Ohisalolainen Helsinki

      Vastaa

      Kai Pennasella on korkea äo kun on ydinfyysikko. Muuten on sitten narkannut ja sekoillut vaikka kuinka.

      • Anu Palosaari

        Vastaa

        No hyvähän se on, että ydinfyysikko ymmärtää nyt enemmän ”pelkotiloista”. Ja onhan niitä ydinfyysikoita viime vuosina saapunut Suomeen tuhatmäärin muualtakin. Vähän epäilen, ettei ydinfyysikko tarvitse juurikaan tavistallaajaa korkeampaa ÄO:ää.

  • Fatwantarkistaja

    Vastaa

    Ehkä sillä on joku fantasia, jota toinen ei halunnut käydä läpi? Mene ja tiedä, ei tuo viestittely ihan keskimääräisten ihmisten väliseltä vaikuta.

    Pitääkin lähteä ostamaan kananmunia, tuli sellainen tarve.

  • Suvakkiraiskari

    Vastaa

    Raiskaus kestää vain hetken, mutta rasismin arvet ovat ikuiset.

  • Pekka

    Vastaa

    Pennanen on kusessa.

  • "Viittakiima"

    Vastaa

    Mietin että minkälaiset ihmiset hakeutuvat tällaisten ”Pennasten” luokse ja parittelevat niiden kanssa? Ovatko ne jotka haluavat vain valtaa ja mammonaa mutta eivät oikeaa parisuhdetta?

    Osasyyllisyys on tuolla pimullakin jos tämä ei ollut eka kerta ja se on vain roikkunut nurkissa saaden nyrkkiä ja tukkapöllyä. 

    Raha tekee sokeaksi.

  • TrueEeyore

    Vastaa

    Sairas tyyppi tuo Pennanen kun manipuloitua tuon Roosan takas itselleen. Siis nehän on edelleen instassa.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi