Saksa suunnittelee poliittisten henkilörekistereiden lailla kieltämistä – paitsi antifasisteilta!

Lakimuutoksella kiellettäisiin henkilörekistereiden ylläpitäminen ja jakaminen poliittisista vihollisista, pois lukien "äärioikeistolaisia" paljastavilta toimittajilta ja antifasisteilta.

Poliittiset viholliset

Heillä tulee vastaisuudessakin olemaan oikeus toisten henkilötietojen levittämiseen.

Saksan hallitus paljasti hiljattain kaavaillun lakimuutoksen, joka kriminalisoisi ihmisten nimien ja kuvien jakamisen verkossa. Lakimuutoksessa kuitenkin avoimesti annetaan toimittajille ja antifasisteille silti oikeus jakaa kansallismielisten henkilötietoja!

Muutosta haetaan, koska ”äärioikeistolaisilla” foorumeilla on viime vuosina jaettu poliittisten vihollisten nimiä ja kuvia ”uhkaavaan sävyyn.” Äärivasemmisto on tosin tehnyt samaa kansallismielisistä jo vuosikymmeniä.

Eliitti myös suojelee itseään

Oikeusministeri Christine Lambrecht sanoi lakimuutoksen tarkoituksen olevan suojata ihmisiä tehokkaammin uhkailulta, erityisesti poliitikkoja, jotka ovat saaneet toimiensa seurauksena ”vihantäytteisiä” kommentteja sekä tappouhkauksia.

Poliitikot siis haluavat suojella lakimuutoksella herkkää psyykettään siltä vihalta, minkä he itse aiheuttavat kansaa kohtaan vihamielisellä politiikallaan.

Lakimuutoksen seurauksena henkilökohtaisten tietojen jakamisesta verkossa voisi seurata rangaistuksena sakkoja tai jopa kaksi vuotta vankeutta. Mikäli jakaa tietoja, jotka ovat peräisin viranomaisten tietokannasta, tuomiona voisi olla jopa kolme vuotta vankeutta.

Lähde: AP News

Äärivasemmisto Antifa Oikeuden korruptio Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Saksa Ulkomaat Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kakkoslaatua

  Vastaa

  Ei kai siinä sitten mitään. Jokaisesta ryhmästä jonkun pitää vain ilmoittaa olevansa journalisti ja muiden olevan antti-fantteja. Ja silloin on laillista pitää henkilörekisterejä. Tai sitten lisätä niihin omat yhteystietonsa, niin sen jälkeen ne eivät ole ”poliittisia”.

  Siinäpä lainlaatijoille tuli taas vesiperä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Nykyinen Saksa on samanlainen lumedemokratia kuin muutkin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Antifa on saanut vuosikausia pitää henkilörekistereitä kansallismielisistä ja jakaa julkisuuteen hyvinkin yksilökohtaisia tietoja, kenenkään puuttumatta.
  Samaa on tehnyt myös valtamedia (varsinkin Ruotsissa valtamedia on jakanut kansallismielisten tietoja nimien, kuvien ja asuinpaikkojen kera).
  Sitten kun kansallismieliset vastaavat samalla mitalla, sellaisesta pitää heti tehdä laitonta…siis vain heidän osaltaan, äärivasemmisto tietenkin saa jatkaa ihan niin kuin ennenkin.

  Äärivasemmisto kulkee käsi kädessä globalistien kanssa, nykypäivän vasemmisto ei enää yritä edes teoriassa vastustaa niitä asioita mitä he ovat ennen vastustaneet, muun muassa kapitalismia.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   ”nykypäivän vasemmisto ei enää yritä edes teoriassa vastustaa niitä asioita mitä he ovat ennen vastustaneet, muun muassa kapitalismia” – Suuntana näyttää olevan nyt kaiken liiketoiminnan keskittäminen muutamalle globaalille vielä nimellisesti kapitalistisesti toimivalle yritykselle ja sitten suorittaa värinvaihdos ja kas, meillä onkin globaali totalitaarinen kommunismi joka toimii alasajettavien valtioiden ohitse näiden menettäessä merkityksensä. Nyt koronanarratiivin avulla suoritetettavat pienten ja keskisuurten yritysten tappotalkoot ja ihmisten perusoikeuksien poistaminen ja sen tilan normalisointi osaksi elämää kuuluu suunnitelmaan, samoin kuin valmisteltavat ja narratiivin avulla testattavat lakipolut ja menetelmät vallan ja tiedotuksen keskittämiseksi hallitukselle eli nyt käytännössä juntalle. Samalla saadaan arvokasta tietoa ihmisten reaktioista ja käyttäytymisestä suhteessa siihen että perusoikeutensa poistetaan ”suuremman hyvän” nimissä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi