Yle myöntää: Koronahysterian varjolla ”lisätään EU:n valtaa”

EU:n rooli jäsenvaltioiden taloudenpidon "ohjaajana" kasvaa merkittävästi.

Poliittiset viholliset

Euroopan unionin propagandatoimisto Yleisradio myöntää, että poliittinen eliitti käyttää koronahysteriaa hyväkseen lisätäkseen EU:n valtaa pysyvästi. Toisin sanoen kansallisvaltioiden itsenäisyyden rippeitä siirretään nyt kiihtyvään tahtiin ulkomaalaisille.

Muun muassa valtiovarainministeri Matti Vanhanen on ilmaissut tyytyväisyytensä nykysuuntaukseen. EU palkitsee liittovaltiota edistävät huippupoliitikot rahakkailla palkintotyöpaikoilla ja ‑viroilla sen jälkeen, kun näiden ministerikausi päättyy. Myös Vanhasta odottanevat yltäkylläiset eläkevuodet koronakriisin ”hoitamisen” ansiosta.

Suomi joutuu maksamaan nettona 3,9 miljardia euroa Euroopan unionille koronan vuoksi. Rahan lopullisia kohteita ovat EU-alueen pankit, suuryhtiöt ja rahastot. Varakkaiden valtioiden säästöillä EU pyrkii ylläpitämään rahoitusmarkkinoiden noususuhdannekuplaa, sillä kuplan räjähtäminen voisi johtaa koko unionin hajoamiseen talousromahduksen myötä.

”Poliittinen ohjaus” voimistuu

”Elpymisrahaston varoja ei saa käyttää esimerkiksi terveydenhuollon työntekijöiden palkankorotuksiin tai työttömyysmenoihin”, Yle kuvailee rahaeliitin lobbaamia sääntöjä.

Erityisen suurena muutoksena Yle pitää sitä, että EU:n rooli jäsenvaltioiden taloudenpidon ”ohjaajana” kasvaa merkittävästi. Toisin sanoen EU:n byrokraatit voivat päättää, mihin jäsenvaltiot voivat kohdistaa julkiset varansa.

Koska käytännössä kaikkien poliittisten uudistusten jalkauttaminen edellyttää julkisten varojen käyttöä, Suomen poliittinen valta siirretään rahanvallan kyytipoikana Brysseliin.

”Komissio pystyy epäämään tukia, jos sääntöjä ei noudateta. Komission neuvoilla on siten konkreettinen vaikutus jäsenmaiden talouteen. Eurooppalainen ohjausjakso korvautuu aiempaa poliittisemmalla valvonnalla”, Yle tiivistää.

Lähde: Yle

Euroopan keskuspankki Euroopan komissio Euroopan unioni Globalismi Hallitus Itsenäisyys Keskusta Korko-orjuus Liittovaltio Matti Vanhanen Poliittiset viholliset Politiikka Taloudellinen riisto Talous Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • mikko

  Vastaa

  fuck the eu

 • juha.

  Vastaa

  Tyypillinen LÄL-LÄL-LÄÄ uutinen YLE:ltä kun vahinko on jo tapahtunut, eikä mitään käytännössä ei ole enää tehtävissä ”tavallisilla” konsteilla. Sama koskee myös aktiivista haittamaahanmuutolla toteutettavaa kansanvaihtoa tilanteessa, jossa lopulta ”oikeassa” kohdassa ”salaliittoteoria” tunnustetaan käytännössä todeksi kuin sivumennen.

 • Pappa-Tuna turbolla

  Vastaa

  Pitäisi ruveta etsimään rauhanomaisia keinoja laittaa hallitus pyöreään koppiin, eikä vaan väitellä juupas-eipäs syitä kansan tuhoamiselle ja pelottelulle. Eihän näitä koronatoimia ole tieteellisesti perusteltu vaan kauheasti peloteltu ja hypetetty mediassa, eikä mitään keskustelua käydä miksi. Kuka voi hyväksyä tällaisen rikoksen ihmisyyttä vastaan, jäi siitä korruptio-Suomessa kiinni tai ei, vaan pääsi EU-virkaan? Rikos on silti rikos, en halua ottaa osaa. Uusin variantti on virtuaalipöpö, kaikki komeroon piiloon! Virtuaalipöpön torjuminen tuottaa kuitenkin oikeita murhenäytelmiä joista myötäjuoksijat ovat henkisesti vastuussa. Osaisivatkohan eduskunnan 600 maksettua sukulaisavustajaa tutkia vaikka netistä, mistä pöpö on tieteellisesti tullut? Vai ovatko he mukana mielikuvitusleikeissä loton täytön lomassa?

 • Taas verotonta varojeniirtoa

  Vastaa

  Jos ei iltaisin ole muuta tekemistä niin tästä linkistä voi aloittaa:

  https://www.consilium.europa.eu/fi/documents-publications/public-register/latest/?year=0&Page=1

  Kannattaa katsella myös muita ylävalikon välilehtiä. Meinaa, hiuksia pystyyn nostattavaa materiaalia löytyy koko ajan.

  Yksi merkittävimmistä on ”uusi kultakaivos”: opetustoimi. Ensin se on ”yhtenäistä” ja jatkossa ulkomaalaiset yritykset ostavat suomalaiset osakeyhtiöt, jotka ovat Suomessa toimivat opetuslaitokset, Niin yliopistot kuin ammattikoulut ja ammatikorkeakoulutkin. Tämän vuoksi T3 hanke ajettiin läpi ja sitä kopioidaan jatkossa Turussa ja Helsingissä.

  Käytännössä tämä tarkoittaa opetustason laskemista nykyisestään ja rahan vientiä Suomesta verotta ulos.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi