Antifa hyökkäsi Demokraattien puoluetoimistoon Yhdysvalloissa

"Emme tahdo Bideniä, tahdomme kostoa!" Antifa julistaa.

Poliittiset viholliset

Äärivasemmisto ja mustat mellakoivat säännöllisesti Yhdysvalloissa.

Äärivasemmistolainen poliittiseen terroriin katutasolla keskittyvä Antifa on päättänyt purra ruokkivaa kättä ja hyökätä Demokraattien puoluetoimistoa vastaan Yhdysvalloissa. Demokraatit ovat nykyisen presidentin Joe Bidenin puolue.

Äärivasemmisto mellakoi Portlandissa samana päivänä, kun Bidenistä tuli virallisesti maan presidentti. Mellakoinnin aikana he hyökkäsivät puoluetoimistoon, polttivat Yhdysvaltain lippuja sekä tuhosivat yksityisyrittäjien liikkeitä.

Yhdessä mellakoitsijoiden banderollissa luki, etteivät he tahdo Bideniä, vaan kostoa. Tällä tarkoitetaan kostoa ”rasistisista poliisimurhista”, imperialistisista sodista sekä ”fasistisista verilöylyistä”. Toisin sanoen äärivasemmiston mielistely ei ole näitä tyydyttänyt, kuten ei ole ollut tapanakaan.

Sosiaalisessa mediassa on suljettu viime päivinä jonkun verran suuria äärivasemmiston tilejä. Vasemmistolaiset ovatkin olleet rehellisen ihmeissään tästä, sillä he ovat olleet käsityksessä, että sensuuri ei koskisi lainkaan heitä, vaan ainoastaan kaikkia vasemmiston ”natseiksi” luokittelemia tahoja.

Lähde: Daily Mail

Äärivasemmisto Antifa Joe Biden Kulttuurimarxismi Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Presidentinvaalit Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sensuuri Ulkomaat Väestönvaihto Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Voi hetki mennä ennen kuin kaikki sodat on kostettu. Uhritkin herätettävä henkiin. Pari autoa joutunee polttamaan hyvän asian puolesta.

  Kuinkahan ne 8 000 000…

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Ja kohtapuoliin nämä hyödylliset idiootit nitistetään niiden toimesta jotka tilasivat riehumisen, kun vaalien kannalta tarpeellinen on tehty. Mahtaa antifarimpulaa vituttaa istua jotakin 70 vuoden tuomiota, ei tule viikkorahaa Sorokselta eivätkä demari-isännät auta.

 • EV

  Vastaa

  Antifan tilejä ihan sattumalta alettiin sulkea VASTA samana päivänä, kun Biden vannoi virkavalansa presidenttinä, Antifasta tuli turha, kun demokraatit (ja vielä suurempi määrä juutalaisia) saatiin maan johtoon. Koronakuolemalaskuri hävisi myös samana päivänä CNN:n jokapäiväisistä TV-lähetyksistä, kappas kummaa kun korona katosi taianomaisesti, kun saatiin ”oikea” presidentti. Mm. Discovery + ‑palveluun tuli jo ”kauhisteludokumenttia” Capitolin valtauksesta… vaikka koko edellisvuoden on tuo maa ollut liekeissä, ihmisiä (varsinkin valkoisia ja poliiseja) on murhattu ja ryöstelty, tuhansia liikkeitä ja yksityiskiinteistöjä tuhottu ja ryöstetty, valtava määrä omaisuutta mm. autoja tuhottu, ihmisiä on häiriköity ja avointa vihaa valkoisia kohtaan on ollut joka kulman takana. Tästä kaikesta ei yhen yhtä dokumenttia, vaan päin vastoin, sitä pyritään valkopesemään minkä ehditään läpi mediakentän ja hallitusten. Jenkkilää ei yhdistä enää mikään, konservatiivit vihdoinkin putsaavat aseitaan ja latailevat lippaitaan, tuo maa on tuhon partaalla. Ensimmäisinä työpäivinään Biden pisti tuhansia amerikkalaisia (melko varmasti Trumpia äänestäneitä työukkoja ja ‑akkoja) työttömäksi. BTW. Demokraatit eivät syyttäneet äärivasemmistoa tästä puoluetoimistohyökkäyksestä, vaan republikaaneja… miettikää hetki

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi