Eduskunta selvittää, kuka vuosi Sipilän valheen paljastaneen videon

Juha Sipilä valehteli medialle kimppuunsa käydyn nyrkein.

Poliittiset viholliset

Kuvakaappaus videolta.

Eduskunta aikoo selvittää, kuka vuosi julkisuuteen valvontakameran videon, joka todistaa entisen pääministerin valehdelleen häneen kohdistuneesta ”hyökkäyksestä”. Videot ovat lähtökohtaisesti salaista tietoa etenkin esitutkinnan tässä vaiheessa, mutta MTV sai nauhan käsiinsä ja julkaisi sen vain muutama päivä ”hyökkäyksen” jälkeen.

Juha Sipilä valehteli medialle kimppuunsa käydyn nyrkein. Videolla ei kuitenkaan näy kuin yksi tönäisy, joka ei edes kaada poliitikkoa. Videon vuotaminen veikin keskustalaiselta hyvät uhripisteet heti alkuunsa pois.

Medialle vuodetaan eduskunnasta jatkuvasti salaista tietoa esimerkiksi tulevista päätöksistä, mutta se ei vaikuta olevan kenellekään juridinen ongelma. Nyt, kun hallituspuolueen kansanedustaja ja entinen pääministeri jäi kiinni suorasta valheesta, vaikuttavat juridiset rattaat pyörivän tehokkaammin kuin yleensä.

Lähde: Helsingin Sanomat

Juha Sipilä Keskusta Kotimaa Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Valehtelu

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Kuvaavaa suomen tilasta on erityisesti se että suurin murhe poliitikoilla ja virkamiehillä on se että totuus vuodettiin julkisuuteen kansan nähtäväksi, eikä se että kepulipoliitikko valehteli. Jälkimmäinen tosin on ns. Default-asetus joka ei liene korjattavissa helposti.

 • peku

  Vastaa

  Siis suurin ongelma maassa on se että totuus tuli julki?!?!?

  Miksi sitä ei missään ja kukaan selvitä miksi väitettiin Sipilän kimppuun hyökätyn ja että nyrkkiäkin olisi tullut eli olisi ollut pahoinpitely? Ohikulkija ehkä selitti Lesta-Petturille jotakin ja taputti videon mukaan selkää Lesta-Petturia eli mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut.

  Pitääkö kohta löytää ”äärioikeistolainen” tai ”natsi” vankilaan ja murhasyytteeseen viharikoksesta?

  Minulle ei tule yhtää harmitusta vaikka joku olisi oikeasti ”taputettut” Lestaa nenänkin puolelle kannustavan selkään taputtelun sijaan.

 • Ainakin nyt Sipi pisti nyrkin pöytään.

  Vastaa

  Mahtaa Sipilää myös ketuttaa ettei hänen talossaan asukaan ”pakolaisperheitä” eikä edes karvaisia pakolaislapsia, vaikka sekin oli varma juttu, suoraan pääministerin suusta.

 • Järki hoi

  Vastaa

  Oikeusvaltiossa se ei ole ongelma, jos entinen pääministeri ja kansanedustaja valehtelee, ongelma on se kuka paljasti valheen.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Niin kaikkia höperöitä ei löydy vihreistä, vasemmistoliitosta, demareista ja ruotsalaisista. Juha ja Mikko tekevät parhaansa rapauttaakseen sen vähänkin arvovallan mitä kansanedustajalla on jäljellä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyvä että vuoti. Ilman tätä media olisi paisutellu asian vähintäänkin äärioikeiston tekemäksi murhayritykseksi. Sillä verukkeella olisi sitten pyritty kieltämään kaikki puolueet keskustasta oikealle päin.

 • Plääh

  Vastaa

  Jos ei olisi paljastunut, olisiko jo jokin kansallismielinen ryhmä kielletty?

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Videokamera on kuvakulmasta päätellen eduskunnan Arkadiankadun viereisen lisärakennuksen katon rajassa. 

  Välttämättä videota ei kukaan ole vuotanut minnekään, koska on mahdollista, että eduskunnan valvontajärjestelmiin on pääsy jollain ulkopuolisella taholla. Ja sitä nyt sitten selvitetään. Nolompi juttu.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Suur kiitos hänelle, joka tämän videon toi julkisuuteen; teit tärkeän teon! Kansanpettruri poliitikoiden vastenmieliset teot pitää saada julkisuuteen, jotta globalistien aivopesemä kansanosakin heräisi vähitellen kuplasta todellisuuteen.

 • Pekka Korhonen

  Vastaa

  Tottakai, onhan se nyt vitun tärkeää kuka on vasikoinut.

 • Tino

  Vastaa

  Nyt asian vierestä. Onko euroopan komissio impperialistinen, silloin kaikki komissaarit ovat impperialisteja, heitähän ei ole vaaleilla valittu.
  Siis Eero Heinäluoma on impperialisti. Pperialii on toisten kansojen alistamista. Saksahan aloitti ensimmäisen ja toisen maailmansodan. Ja nyt on saksan kolmas yritys alistaa euroopan kansat. Italia on ollut Saksan kumppani kuten nytkin.
  Alas Impperialistit!

 • p

  Vastaa

  linnaan ja suomenkansallisuus pois , ei mitään silittelyä valehtelijalle, ‚kuinka se ministerin valan sekä muut? on uskomatonta körttiläinen

 • Valkoisen Suomen puolustaja

  Vastaa

  Minä olisin antanut Juha Sipilälle kunnon lumipesut 🙂

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Ja mielellään keltaisella lumella…

 • K.Lehto

  Vastaa

  Tämä on ihan itsestäänselvä juttu. Vallitsevan narratiivin vastainen toiminta tuomitaan terrorina.
  Näin on koko ajan eriasteisesti tehty.
  Ei saisi kyseenalaistaa tarinaa oikeistoterrorista hyökkäämässä demokratiaa vastaan.
  Holocaustiakaan ei ole saanut kyseenalaistaa pitkään aikaan. Samaa sarjaa.
  Washingtonissa on sotilaita pitkälle kevääseen suojelemassa Bidenia demokratiavastaiselta valkoiselta terrorilta ja tietenkin Suomeen kaivataan jotain vähintään saman suuntaista, eikä haluta tietovuotajia heittämään kapuloita rattaisiin, kun hyvää propagandamateriaalia voitaisiin jostain saada.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Näinhän se on. Kun jotakin narratiivia ei saa edes kyseenalaistaa ja sen kyseenalaistamisesta aloitetaan esitutkintoja ja jaellaan syytteitä ja tuomioita, tietää siitä että kyseinen narratiivi ei takuuvarmasti ole totta. Totuus ja fakta pärjäävät omin avuin ja ilman valtioiden väkivaltakoneiston apuja.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Tuo oli varmaan sarkastinen läppä tuo heitto Saksasta ja Italiasta Maailmansotien aloittajina? Jos ei, niin kannattaa tutustua olosuhteisiin jotka edelsivät maailmansotia.

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   No mikä maa sen sitten aloitti?

 • Minä Sen Tein

  Vastaa

  Syyllinen on tiedossa. Mitään tutkintaa eduskunnan tasolla ei aloiteta ennen kuin on varmistettu, että syyllinen on “oikeasta” puolueesta. Sen jälkeen puolueelta otetaan puoluetuki pois ja nimetään sen edustajat ja äänestäjät terroristeiksi.
  – Voi olla jopa, että nain vakavan uhkan torjumiseksi pitää säätää hallitukselle lisää poikkeusvaltuuksia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi