André Wickström uhkaili ”natseja” ampumisella – Twitter-tili jäädytettiin

Wickströmin tunteet kuohahtivat perussuomalaisten hallitukseen astumisen vuoksi.

Rikos

Avoimesti liberaaleja arvoja kannattava suomenruotsalainen ”koomikko” André Wickström uhkaili Twitterissään kansallismielisiä ampumisella. Tämä johti hänen tilinsä jäädyttämiseen. Tilillä oli noin 70 000 seuraajaa.

Wickströmin tunteet kuohahtivat perussuomalaisten hallitukseen astumisen vuoksi, sillä hysteerisimmät näkevät tässä jo kolmannen valtakunnan uuden nousun tapahtuvan. Hänen mukaan ”melkein kaikki persut ovat batseja (sic).”

”Eikö niin että Suomen natsit vittuun. Eikä silleen että ne saa pesää vaan että pois täältä. Niinku suksikaa vittuun. Bunnila on natsi Balla-aho on entinen natsi ja melkein kaikki persut ovat batseja (algoritmit)”, hän kirjoitti. Eräälle vastanneelle hän kirjoitti takaisin olevansa valmis ampumaan tämän heti, mikä aiheuttikin tilin jäädyttämisen. Twitterin säännöt kieltävät väkivallalla uhkailun.

Ylen oma koomikko Jukka Lindström antoi Wickströmille tukensa ja kehottikin seuraajiaan blokkaamaan ihmisiä, jotka ovat vastanneet epämiellyttävään sävyyn Wickströmin twiittiin. ”Puolueettoman” Ylen työntekijä siis jakoi ketjun, jossa ihannoidaan poliittisella väkivallalla.

Wickstöm ei ainakaan toistaiseksi ole kommentoinut ison sometilinsä sulkemista. Kansallismielisille sosiaalisen median sensuuri on ollut tuttua tavaraa jo viimeiset 10 vuotta, mutta viime aikoina se on alkanut yltämään myös liberaaleihin, jotka ovat olleet innokkaita sensuurin kannattajia.

Lähde: Twitter

André Wickström Jukka Lindström Kotimaa Kulttuurimarxismi Liberaalit Liberalismi Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rikos Suomalaisvastaisuus Yhteiskunta Yleisradio

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Mitä André ajatteli noin niin kuin konkreettisesti tehdä asialle, muuta kuin huutaa ”natsit vittuun”.
  Onko tuon piipittäjän käytös yhtä uhkaavaa livenä kuin somemaailmassa, uskallan epäillä.

  • Erityistason seksuaaliterapeutti

   Vastaa

   Andre kuiskaa suuttuessaan pärkkele ja alkaa huitoa kuin neiti. 

   Raukkamaista silti turvautua heti aseeseen. Ai niin, Andren alitajunnassa oleva viha suomalaisia kohtaan on niin syvää, ettei suomalaista pidä lyödä, vaan SUOMALAISEN SAA AMPUA SUORAAN SUUTUSPÄISSÄÄN. Helvetti nikä suomenruotsalainen yläluokkainen DET BÄTTRE FOLK rasisti.

   • Topi

    Vastaa

    Toivon näin (((halla-aholaiseen))) tapaan, että joku neekeri hakkaa Andrén. Katsotaan tuleeko nyt poliisi oveni läpi rasistisen toivomisrikoksen vuoksi.

 • Onneton koomikkonakin

  Vastaa

  Toi huonosti suomea puhuva Andrei on kyllä ”koomikkona” niin huono että onneksi sitä ei ole tarvinnut moneen vuoteen nähdä missään. Ehkä sen naama näkyy enemmän kehä-III:n karsinan sisäpuolen mainoksissa, mutta ei täälä mannes-Suomessa.

 • otto suni

  Vastaa

  Persuista ei saa kansallissosialisteja kirveelläkään, joten tälläiset ”svenskit” saisivat pitää aivopierunsa ominaan!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Väkivaltaista vihapuhetta. Olisiko aika aloittaa esitutkinta?

 • Nimetön

  Vastaa

  Toi vickström on pelkkä tuulen nussima vinkuheinä…

 • Pekko

  Vastaa

  Pilalle lellitty reppana, niinkuin on koko suomenruotsalainen eliitti. He ovat eläneet yltäkylläistä hedonistista elämää, sukupolvesta toiseen. Se on tehnyt tehtävänsä, he ovat rappeutuneet. Rappeutunut pelkää luonnollisesti väkevää, suomalaista miestä. Heille voi tulla vielä tukala olo, Herra kun vihaa heikkoa. Tulkaa vahvoiksi, kärsikää. Se on tie vahvuuteen ja voimaan

 • Erityistason seksuaaliterapeutti

  Vastaa

  Eikös tämäkin tyyppi kuten moni muu ”koomikko” ole syvästi rasistinen aitosuomalaisuutta ja aitozuomalaisia kohtaan. Suomenruotsalainenko olisi suomalainen? Ei se onnistu niiltä. Ruotsin agentteja ovat jo geneettisesti.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Onko tuosta pellestä muka puristamaan liipasinta?

 • Jauhojengi koossa taas?

  Vastaa

  Kyllähän se suvakkeja vituttaa, kun ei kolmannessa valtakunnassa ole mahdollisuuksia maksattaa kansalla myrkkyjään.

 • Jallu

  Vastaa

  Koomikko Jukka Lindströmissä on komiikkaa se, että hän luulee olevansa hyväkin koomikko. Hänen komiikkansa toistaa vain samoja juttuja politiikasta, mutta esim. Marinista ei löydy mitään naurettavaa. Perussuomalaisista tietysti koko ajan. Siis Lindströmin mielestä. Onhan sitä hauskaa katsoa, kun osaamaton ukko esittää osaajaa.

 • Jupi

  Vastaa

  tää on mun frendin siskon mies. jäi tyypistä sellainen kuva et sil on varmaan mökilläkin sähkökiuas kun ei kirves pysy kädessä

 • Realisti

  Vastaa

  Suomen hauskin henkilö. Omasta mielestään.

 • Rantahurrit ulos Suomesta

  Vastaa

  Jupi, otan osaa. Toivottavasti sun ei ole tarvinnut irl tavata tuota kusipäätä rantahurria.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Suomenruotsalainen kultalusikka perseessä syntynyt vinkuva homopelle. Painukoot ruotsiin ottamaan patukkaa perseeseen. Luultavasti ottaa nytkin saastaista matupatukkaa perseeseensä.

 • suvakki 964

  Vastaa

  ”Wickstöm ei ainakaan toistaiseksi ole kommentoinut ison sometilinsä sulkemista. Kansallismielisille sosiaalisen median sensuuri on ollut tuttua tavaraa jo viimeiset 10 vuotta, mutta viime aikoina se on alkanut yltämään myös liberaaleihin, jotka ovat olleet innokkaita sensuurin kannattajia.”

  Lasken itseni kansallismieliseksi ja jopa politiikan tutkijat tekevät kohdallani näin, mutta siitä huolimatta twitter eilen ilmoitti minule, että on jäädyttänyt tilini kolmeksi päiväksi ja vetosi yleisiin twitterin käyttöohjeisiin. Itselläni ei ole hajuakaan, että mitä vastaan olen rikkonut, koska olen tykkäillyt twitterissä vain kissavideoista. Epäilin eilen jotain joukkosensuuria ja kiusantekoa. Omituista, että se suuntautuu minuunkin. Wickströmin juttuja en ole ollut lähelläkään. Kertakaikkiaan omituista. No tuli selväksi kuitenkin tämän johdosta, että twitterissäkin tapahtuu outoja asioita eikä sinne ole menemistä enää. Kannattaa jatkaa ihan vaan täysin yksityisissä piireissä vaikka niiden kissavideoidenkin tykkäämisestä.

 • Reiska

  Vastaa

  Andre on ihme hintti kun se rakastaa Ukrainan natseja ja vihaa Suomen natseja, Andre on ilmeisesti sitä mieltä että natsit kelpaa ainoastaan tykinruaaksi. Sitten kun natsit on täyttäneet tehtävänsä rintamalla, niin Andre ja muut ”liberaalit” rupee paskoo niskaan apinan raivolla. Weird, huh?

  • Topi

   Vastaa

   André hyväksyy nazzit, mutta silloin eivät ole kosheria, kun pyörivät omilla mailla ja pihoilla. Hyvin tuttu ilmiö tuo muidenkin kuin nazzien kohdalla. Moni hyväksyy vasemmistolaiset tai neekertikin, kunhan vain eivät omalla kadulla vastaan tule.

 • Teemu

  Vastaa

  En tiedä onko siitä mitään hyötyä, mutta saavatpahan vasemmistolaisetkin nyt maistaa sananvapautta ja tasa-arvoa.

 • Schlageter

  Vastaa

  Minusta on aina huvittavaa, kun joku, joka ei ole suomalainen, sanoo suomalaisille, että ”pois täältä” 😀
  Herra (tahattoman?) koomikon pitäisi katsoa peiliin ja miettiä, missähän maassa sitä ollaan ja mikä on maan nimi. Sen jälkeen, jos nämä eivät miellytä, voisi vakavasti harkita muuttoa sinne, mistä esi-isät ovat kutsumattomina siirtolaisina ja ehkä valloittajinakin saapuneet. Siellä on vielä tilaa.

 • UnHeilig83

  Vastaa

  Suomen maine rasistisena maana lisääntyy myös ulkomailla. Hyvä persut ja kokoomus!

 • Salomon

  Vastaa

  André Wickström on pedofiili

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi