Jan Vapaavuori ennakoi Helsingin koronarajoitusten jatkuvan

Rajoitusten oli tarkoitus höllentyä tammikuun 10. päivä, mutta Vapaavuori vihjailee niiden jatkumisesta.

Poliittiset viholliset

Jan Vapaavuori.

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori ennakoi tiukkojen koronarajoitusten jatkuvan pidempään kun alkuun lupailtiin. Rajoitusten oli tarkoitus höllentyä tammikuun 10. päivä, mutta muutosta tuskin tulee toistaiseksi.

Vapaavuori myös harmittelee sitä, ettei kunnilla ole oikeutta sulkea eli ajaa konkurssiin yksityisiä yrityksiä, kuten urheilutiloja. Lainsäädäntötilanne on Vapaavuoren luonnehdinnan mukaan ”epätyydyttävässä” tilassa.

Käytännössä kunnilla ei siis ole nykyisen tartuntatautilain perusteella valtaa määrätä yritysten toimintaa keskeytettäväksi. Vapaavuori kuitenkin näkee toivoa tulevaisuudessa, tarkemmin sanottuna helmi-maaliskuussa, jolloin lakia mahdollisesti saadaan muutettua.

Rajoitukset eivät ole koskeneet Black Lives Matter ‑mielenosoituksia

Rajoitusten mukaan esimerkiksi ravintolaan saa kokoontua niin monta ihmistä kuin siellä on asiakaspaikkoja. Jos tiloissa kuitenkin on esiintyjä, saa paikalla olla kerrallaan enää korkeintaan kymmenen ihmistä. Kymmenen hengen kokoontumisrajoitus koskee myös ulkona järjestettäviä tapahtumia.

Esimerkiksi kansalaisten oikeutta osoittaa mieltä on rajoitettu merkittävästi ”ihan vain koronan vuoksi”. Tosin rajoitus ei koske vaikkapa kulttuurimarxistien Black Lives Matter ‑mielenosoituksia.

Lähde: Helsingin Sanomat

Helsinki Jan Vapaavuori Kokoomus Kokoontumisvapaus Koronavirus Kotimaa Liikkumisvapaus Oikeuden korruptio Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Taloudellinen riisto Talous Talousromahdus Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vapaavuori kuuluu samaan rikollismafiaan muiden kanssa. Kuvottava tyyppi.
  Oli aivan järjetöntä sulkea harrastustilat, mutta se oli odotettavissa. Kaikki keinot otetaan käyttöön, joilla saadaan suomalaisia painostettua ottamaan rokote, ”jos riittävän moni ei ota rokotetta, yhteiskunta ei avaudu”. Tuota he ovat hokeneet alusta saakka.
  Rokotetta en ota, minua ei kiinnosta valtaeliitin painostukset ja uhkailut.

 • GLGL

  Vastaa

  Kannattaa hankkia koronatartunta (lue: influenssa). Rokotusta ei voi pakottaa ottamaan, jos koronalle on jo vastustuskykyinen.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Tottakai Jan Freemason… eiku …mountain ennakoi mitä ennakoi, koska se kuuluu siihen samaan roistosakkiin, joka kulisseissa häärii. Ja vaikka sen myrkyn joku onneton ottaisikin, ei se takaa yhtään sen vapaampaa liikkumista kuin ennen piikkiä. Eli roistoeliitillä on tavoitteena piikittää JA jatkaa rajoituksia JA luultavasti tiukentaa niitä entisestään.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Jan Vapaavuori = Kansanpetturi!
  Silti tämä erittäin vaarallinen SARS-CoV‑2 viruspandemia on saatava kuriin keinoilla millä hyvänsä ja nämä nykyiset keinot eivät ole riittäviä! Rokotteet auttavat vain koronaviruksen oireisiin, joten vaikka sinut olisi rokotettu niin voit silti saada tartunnan ja levittää virusta eteenpäin.

 • Minna

  Vastaa

  Vapaamuurari rotta! Valhe on totuus! Kaaoksesta järjestykseen!

 • Ilmari

  Vastaa

  Miki kukaan jättäiu rokotteen ottamatta? Päästään nopeammin takaisin normaaliin.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Great Reset -> uusi normaali. SARS-CoV‑2 eli koronavirus on luotu laboratoriossa, joissa kehitellään bioaseita/tutkitaan viruksia. Se on tahalteen tai vahingossa päästetty leviään ihmisten keskuuteen. Yksi teoria: SARS-CoV‑2 eli COVID-19 virus on USA:n salaisessa laboratoriossa kehittämä bioase, joka on CIA:n toimesta päästetty leviämään Kiinaan, mistä on kumminkin levinnyt globaaliksi pandemiaksi. Toinen teoria: Virus päässyt vahingossa Kiinan Wuhanin lähellä olevasta tutkimuskeskuksesta vapaaksi ja näin levinnyt globaaliksi pandemiaksi. Kolmas teoria: Virusta on levitetty globaalisti ympäri maailmaa, jonka varjolla tarkoituksena aloittaa uuden maailmanjärjestyksen luominen -> Pakkorokotukset, kansanterveyteen eli ns ”Health state” ja hätätila- sekä valmiuslakien avulla on helppoa polkea ihmisoikeuksia ja kontrolloida ihmisiä ja kaikessa voidaan vedota virukseen. Itse uskon ensimmäiseen teoriaan.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Miksi se rokote pitäisi ottaa?
   Jos et ole jo huomannut yhden vuoden aikana, niin eipä tuo virus nyt kovin kummoinen vaikuttaisi olevan.
   Missä on ne täydet sairaalat ja hurja määrä kuolleita?
   Jos lukisit aiheesta välillä jostain muualta, etkä tuijottaisi pelkästään kymppiuutisia, niin saattaisit alkaa ymmärtämään enemmän.
   Näitä rajoituksia käytetään painostuskeinona, jotta ihmiset ottaisivat tuon epämääräisen rokotteen.
   Joka päivä saa lukea painostuksesta ja uhkailusta, ”jos ette ota rokotetta, yhteiskuntamme pysyy suljettuna.”
   Siinähän uhkailevat, vaikka sitä rokotetta ei ottaisi kukaan, niin eivät he tätä pelleilyä voi loputtomiin jatkaa.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Tämä kokoomuskommareiden suojeltu kohde jan vapaavuori sai aikoinaan nuorisorikollisena katuväkivallasta pahoinpitelytuomion, eikä joutunut kokoomus lakkautetuksi (Vrt PVL), koska juutalaisuudellaan patsasteleva Ben Zysse otti suojatikseen

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

   Vastaa

   Onko keväällä taas tenniskursseja?

  • Pamela Possu

   Vastaa

   Ja vain ankaralla ryypiskelyllä saa silmänaluset ja naaman muutenkin tohon kuntoon kuin Vapaavuorella.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi