Vasemmiston rohkea avaus: Lakkautetaan vankilat, keskitytään äärioikeistojahtiin!

Tiina Turusen mielestä rikollisten vangitseminen vastoin näiden tahtoa on vakava ihmisoikeusongelma.

Poliittiset viholliset

Tiina Turunen.

Vasemmisto-opiskelijoiden varapuheenjohtaja, oikeusnotaari Tiina Turunen vaatii Vasemmistoliiton Kansan Uutiset ‑lehdessä, että Suomi lakkauttaa vankilajärjestelmän. Vasemmistolaisessa utopiassa esimerkiksi suomalaislapsia joukkoraiskanneet laittomat siirtolaiset saavat laahustaa vapaina samoilla kaduilla kuin uhrinsakin.

Turunen tahtoo tuoda niin sanottua abolitionismikeskustelua Yhdysvalloista Suomeen. Termillä viitataan vankiloiden lakkauttamiseen. Abolitionismilla on vankka kannatus Amerikan mustien ja heitä tukevien marxistien keskuudessa, sillä mustat syyllistyvät muita rotuja huomattavasti useammin ehdottomiin tuomioihin johtaviin törkeisiin rikoksiin.

Turusen mielestä rikollisten vangitseminen vastoin näiden tahtoa on vakava ihmisoikeusongelma. Hänen mukaansa esimerkiksi raiskaajien vangitsemisesta aiheutuu lopulta huomattavasti enemmän kärsimystä kuin hyötyä.

Keskitytään väärinajattelijoihin, ei raiskaajiin

”Vankeus marginalisoi ihmisiä poikkeuksellisella tavalla ja usein ajaa rikollisuuden kierteeseen. Vankeus aiheuttaa inhimillistä kärsimystä. Yhteiskunnalle vankeuslaitoksen ylläpito on kallista ja vangeille koituvat sosiaaliset vaikeudet, kuten työttömyys, kostautuvat myös yhteiskunnalle”, juristiksi pyrkivä nuori marxisti maalailee.

Turusen mukaan vankiloiden lakkauttamisen aiheuttamat säästöt voitaisiin suunnata parempiin kohteisiin, esimerkiksi ”äärioikeiston” vainoamiseen. Lopulta vasemmiston tavoite vaikuttaakin olevan, että afrikkalaiset raiskaajat ja muut aidot rikolliset välttävät tuntuvat tuomiot, kun taas maahanmuuttokriitikot ja muut ”väärinajattelijat” saavat tuntea nahoissaan yhteiskunnan vihan.

”Kriminaalipolitiikassa tärkeintä pitäisi olla rikosten ehkäisy ja yhteiskunnan muuttaminen sellaiseksi, jossa vähemmistöjä ei sorreta, raiskauskulttuuria ei ole ja ihmisvihamieliseen äärioikeistolaisuuteen puututaan vakavissaan. Vankeuslaitoksen kritiikki ei siis ole tyhjiössä, vaan osa laajempaa vasemmistolaista ja feminististä visiota, johon kuuluu rikoksesta vapaan maailman rakentaminen”, Turunen summaa.

Lähde: Kansan Uutiset

Feminismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Tiina Turunen Vankila Vasemmisto Vasemmisto-opiskelijat Vasemmistoliitto Yhteiskunta

Keskustelu

91 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • George

  Vastaa

  Rintaruokinta jäänyt vähälle?

  • Terve Ihminen

   Vastaa

   Ja selkeästi myös hapenpuutosta aivoissa, koska järkeähän tuossa ei ole tippaakaan

   • Seppo-Sisko

    Vastaa

    Tämä tyyppi kannattaa kaikkien laittaa muistiin, niin lukijoiden kuin Partisaanin toimituksenkin.

    Kyseinen henkilö on avautunut aiemminkin laatujulkaisu Kansan Uutisissa. Kannattaa lukea esimerkiksi:

    https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4369522-sunnuntaivieras-mielenterveysongelmissa-kyse-on-myos-luokasta

    Nyt käytettävissä olevien materiaalien perusteella jatkossa on myös luvassa taattua ja sekavaa vassarilaatuista pohdintaa tältä tulevaisuuden vassari-idolilta.

    Mukavia lukuhetkiä…

    • Tikkakosken Manne

     Vastaa

     Niin, tavallaanhan tuo on tuossakin oikeassa, jos vasuri voi ylipäätään koskaan oikeassa olla, heh heh. Mutta sen mitä on oikeassa, on sitä tajuamattaan; myöntäähän tuo mitä ilmeisimmin että vasemmistossa ja omaa kyvyttömyyttään pienituloisiksi jättäytyneissä esiintyy keskimääräistä enemmän mielenterveysongelmia kuin paremmissa ja kyvykkäämmissä ihmisissä, joten tavallaan asia on luokkakysymys. Pohdittavissa onkin sitten se että aiheuttaako hulluus vasemmistolaisuutta vaiko vasemmistolaisuus hulluutta, vai ovatko piirteet kiinteästi naimisissa keskenään.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tai sivistys yleensä.

   • Nimetön

    Vastaa

    Vasemmistolaiset on hauskaa sakkia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Siinäpä jälleen yksi vaarallinen femakko.

  • Tuttu

   Vastaa

   Niin ja lopetatte puolueet ja Arhinmäestä tiktaattori, kaikki yritykset nurin ja vasemmisto tarjoaa ilmaisen elämän 🤔

 • ShariaPoliisi

  Vastaa

  Radikaali ajatusmalli täytyy sanoa!
  Samaan aikaan olisi mukava tietää kuinka kansalaisten turvallisuudesta huolehditaan, vai onko tarkoituksena tuoda tilalle kaikille lupavapaat aseet ja niiden kantaminen avoimesti esillä.
  Vihreät kävelevät niin sanotun suosionsa kuopan reunalla tällaisilla puheilla ja on hyvä uutisoida niistä jotta kansalle aukeaa vihreän tulevaisuuden todellinen tarkoitus.

 • snäkBaar

  Vastaa

  Intersektionaalisen feminismin mukaisessa kriminaalipolitiikassa vain valkoiset rasistit joutuvat vankilaan. Eivät Isis terroristit ja muut hullut. t.Oq

 • Pyrkii vissiin ääniharavaksi

  Vastaa

  Tällä oikeusnotaarilla on oppi mennyt pahasti hukkaan. Se ei ole tajunnut edes olennaisinta asiaa:”Rangaistukset määrätään niistä rikoslaissa määritellyistä toimista, rikoslaissa määritetyillä rangaistuksilla, joilla on rikottu yhteiskunnan yhteisiä sääntöjä”.

  Eli, henkilö ei ole rikosoikeudellisesti tehnyt mitään väärää jos on eri mieltä kulloinkin vallassa olevien tahojen kanssa. Mutta jos syyllistyy rikoslaissa määriteltyyn tekoon (esim. huumeiden käyttäminen/ ‑jakelu/ ‑jälleenmyynti/ ‑maahantuonti/ ‑varastointi) niin siitä rangaistaan kulloisenkin määritelmän mukaan. KUITENKIN niin että ensikertalaiselle annetaan lievempi rangaistus varoitusmielessä (”jos vielä teet…”) ja toisella kertaa normaalirangaistus. Kolmannella tulee jo kovennettua koska osoittaa yleistä piittaamattomuutta lain kirjaimesta. Rangaistukset kuitenkin riippuvat rikoksen luonteesta.

  Kun tämä perusasia on mennyt Tiinalta näin pahasti ohi, niin en näe tälle lööpille mitään muuta tarkoitusta kuin äänien keräämisen ja ehdolle asettumisen seuraaavissa vaaleissa. Tällaisilla ulostuloilla nimenomaan kerätään ääniä niistä tahoilta joilla usein oman elämän hallinta on hukassa.

 • Toffo

  Vastaa

  Tämä juttu olisi ollut aikoinaan vaikka Pahkasika lehteen sopivaa ainesta,siis fiktionaalista huumoria.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  On toki ymmärrettävää että vasemmisto on huolissaan raiskaajien ja murhaajien sijoittamisesta vankilaan, perinteisestihän näitä on tarvittu vasemmiston etujoukoissa. Tiinalle tiedoksi että tässä maailmassa on oikeasti synnynnäisesti pahoja ihmisiä kuten juuri raiskaajat ja murhaajat, eivätkä he ole uhreja tai heidän tekonsa johdu heidän kokemistaan vääryyksistä kuten vasemmistofeministisen utopian kautta maailmaa harhaisesti katsoessa halutaan luulla. Ja hiuksia kannattaisi pestä.

 • Rahaa tyhjästä

  Vastaa

  Artikkelihan oli aivan järkevää pohdintaa, mutta mitään ratkaisua ongelmaan ei esitetty. Kirjoittajan käsitys äärioikeistolaisuudesta varmaankin liittyy kapitalistien tekemään riistoon, joka on vaivan totta. Tähän pieni perustelu eräästä urheiluliikkeen mainoksesta. Nyt joulun jälkeen tuotteita kaupataan 50% alennuksella eikä taatusti ilman 30% katetta. Selvää riistoa, joka on Suomessa laillista huijausta ellei jopa varkautta tavaran ostajalta.
  Kehittyneissä yhteiskunnissa on kuitenkin vikansa. Vielä 100 vuotta sitten huonoja mutaatiota saaneista suurin osa kuoli joko lapsena tai jo kohdussa. Lapsikuolleisuus lähenteli 50%. Nyt nämä jäävät henkiin tehokkaan lääketieteen johdosta. Koska noin puolet haitallisista mutaatioista kärsivillä tapahtuu aivoissa, ajatustaso muuttuu epärealistiseksi, ahneuteen, vihaan tai rikokseen taipuvaksi tai ylisuvaitsevaiseksi. Lisäksi syntyy väestön ylilisääntyminen ja juuri huonolla tavalla.
  Näitä ongelmia yritetään ratkoa vankiloilla ja mielen terveyden hoidolla. Miten turvataan normaalin väestön elo, siinä ei toimi ylisuvaitsevaisuus eivätkä vankilatkaan, paitsi eristämällä pahimmat rikolliset. Parempaa tapaa ei ole löydetty kuin kosto, vaikka molemmat sekä rikoksen uhri että rikollinen kärsivät rikollisen aiheuttama vahingot.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Jos joku tai jokin taho pakottaisi sinut ostamaan urheiluvälineitä ennalta määrättyyn hintaan, sitä voisi sanoa riistoksi. Kuitenkaan kukaan ei pakota, hinnat elävät sen perusteella kun kuluttajat päättävät, ja mukaanluettuna sinä päätät ostatko vai et, ja urheiluvälinemyyjä ottaa markkinoiden eli kuluttajien päätöksistä muodostuvan kysynnän määrittelemän ja ansaitsemansa katteen, eikä se ole riistämistä.

 • Kale

  Vastaa

  No huhhuh nyt mennään kovaa

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   Ilmeisesti et ole yrittäjä, etkä perehtynyt kansantalouteen, yritystalouteen ymv:aan
   Kahden kate ei ole riistoa näin pienillä markkinoilla kuin Silvottu tynkä-Suomi. Verot siitä kuorivat, kuten kiinteistövero, kauppapaikan korkeat vuokrat, palkat suurimman osan, se kate voi olla hyvinkin negatiivinen tilikauden päätteeksi, jos käy kuten talviaikaan tarkoitetuille tavaroille, että sitä lunta ei tule.
   Vuokrat, verot, palkat etc juoksevat kk:sittain silti. Lopputulos: Yritystoiminta loppuu, tekijät kortistoon, ulosottoon.
   Japanissa riittää keskimäärin 3% kate kun markkinat ovat moninkertaiset.
   Seppo Lehto Tampere

 • propagandisti runkut

  Vastaa

  Jopa New York Post kääntyi Trumpia vastaan, painoi kanteen kovan viestin -
  ”Lopeta tämä hulluus”
  Ilta-Sanomat

  Ilta-Sanomalle ei kelvannut New York Post paljastus jutut Hunter Bildenin
  huume ja talous sekoiluista läppärin sisältö eikä se kelpaa vieläkään

  mutta katso kun kyseessä on *trumph negaatio* juttu

  koko suomen valtamedialle käykin kiimaisena

  New York Postin jutut
  *eikä milloinkaan muulloin

  fox news uutisia käytetään vain ja ainoastaan suomen valtamedioiden lähde tietona jos ne ovat anti thrumph akendaan sopivia 

  mutta ne kaikki DD Puolustus jutut jätetään pimentoon

  suomen valtamedioissa

  eikä lähde tiedoksi kelpaa New York Post tai fox news

  esim itse yle
  9.11.2020
  Käänsikö Fox News kelkkansa Trumpin suhteen? Kanavalla on esitetty viikon aikana hämmentäviä väitteitä mutta myös ärsytetty Trumpia

  Miksi he eivät kerro esim tätä fox newsiä käyttäen
  tämä on tuoreempi juttu
  24.12.2020

  #FoxNews
  High level DOJ officials weigh Hunter Biden special counsel: Sources

  tai läppäri uutisen ensimmäisenä paljastanut
  *New York Post
  Facebook and Twitter accused over
  ***New York Post**** article on Biden and Ukraine | 9News Australia

  ei kelpaa *New York Post juttu ylelle IS IL MTV3 HS
  päin vastoin he pimittävät sen 100 p
  mutta heti kun
  Jopa New York Post kääntyi Trumpia vastaan,

  jopas ampparin lööpit kuumina
  *joka* suomen valtamedian jutuista aiheesta

  jopa New York Post kääntyi Trumpia vastaan,

  puolueeton suomen valtamedia
  siis missä
  saatan„„ liberaali viher vasemmistolaiset
  suomen kartelli valtamedian propagandisti runk.…

  ja joku punapäinen suvakki demla mediatutkija
  väittää juuri viher vasemmistolaisussa

  suomen kuvaledessä ylesä Hs IS IL Mtv 3

  eli näissä öhöm todella puolueettomissa medioissa 

  että suomen valtamedia on puolueeton ja luotettava

  tosi uskotavaa eikö totta

 • A Lindersson

  Vastaa

  Jälleen hyvä esimerkki siitä että naisilla ei pitäisi olla poliittisia toimintavaltuuksia tai äänestysoikeutta.

  • Schlageter

   Vastaa

   Hetkinen… voihan olla, että väitteesi pitää paikkansa nykyajan maailmassa, mutta muistakaamme, että kansallissosialistit tulivat Saksassa valtaan vaaleilla, joissa naisillakin oli äänioikeus. Piti siten olla paljon myös viisaita naispuolisia äänestäjiä. – Samalla kannattaa muistaa, että ”demokraattisen” Ranskan naiset saivat äänioikeuden vasta toisen maailmansodan jälkeen.
   Se demokratiasta – joka on huonoin mahdollinen yhteiskuntajärjestelmä. Se tuo valtaan parhaassakin tapauksessa vain oikeita töitä vältteleviä keskinkertaisuuksia, jotka tavoittelevat ainoastaan henkilökohtaisia etuja.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Olipas älykäs kommentti. Kyllä monet suomalaiset naiset ovat älykkäitä ja isänmaallisia. Kansanpetturi on kansanpetturi, ei ole väliä onko nainen vai mies.

 • Rahaa tyhjästä

  Vastaa

  Tämäkin on asiaa
  Artikkelihan oli aivan järkevää pohdintaa, mutta mitään ratkaisua ongelmaan ei esitetty. Kirjoittajan käsitys äärioikeistolaisuudesta varmaankin liittyy kapitalistien tekemään riistoon, joka on vaivan totta. Tähän pieni perustelu eräästä urheiluliikkeen mainoksesta. Nyt joulun jälkeen tuotteita kaupataan 50% alennuksella eikä taatusti ilman 30% katetta. Selvää riistoa, joka on Suomessa laillista huijausta ellei jopa varkautta tavaran ostajalta.
  Kehittyneissä yhteiskunnissa on kuitenkin vikansa. Vielä 100 vuotta sitten huonoja mutaatiota saaneista suurin osa kuoli joko lapsena tai jo kohdussa. Lapsikuolleisuus lähenteli 50%. Nyt nämä jäävät henkiin tehokkaan lääketieteen johdosta. Koska noin puolet haitallisista mutaatioista kärsivillä tapahtuu aivoissa, ajatustaso muuttuu epärealistiseksi, ahneuteen, vihaan tai rikokseen taipuvaksi tai ylisuvaitsevaiseksi. Lisäksi syntyy väestön ylilisääntyminen ja juuri huonolla tavalla.
  Näitä ongelmia yritetään ratkoa vankiloilla ja mielen terveyden hoidolla. Miten turvataan normaalin väestön elo, siinä ei toimi ylisuvaitsevaisuus eivätkä vankilatkaan, paitsi eristämällä pahimmat rikolliset. Parempaa tapaa ei ole löydetty kuin kosto, vaikka molemmat sekä rikoksen uhri että rikollinen kärsivät rikollisen aiheuttama vahingot.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Lisää tällaisia ulostuloja kiitos!

  Tavalliset Matit ja Maijat heräävät ja EHKÄ tiedostavat vasemmiston rinnakkaistodellisuuden ja osaavat varoa, kun vain näitä aivopieruja tuodaan tarpeeksi julkisuuteen.

 • Kansallismielinen nainen

  Vastaa

  Tiinalle paras paikka olisi kai keittiössä, tuo ajattelu ei tunnu oikein luonnistuvan.

  • Happosen Muurahaisfarmi

   Vastaa

   No jaa, en usko että lahjakkuus riittäisi edes kanamunan keittämiseen…

  • Marccus

   Vastaa

   Toivottavasti ei ainakaan ikinä pääse oikeuslaitokseen päättämään mistään.

 • Hesus

  Vastaa

  Onko joku raiskattu samaa mieltä?

 • Sairas tyttö päästään

  Vastaa

  Tommoset notaarit ne aikoinaan jako tuomiota Stalinin näytösoikeudenkäynneissäkin.

 • rellinen

  Vastaa

  Länsimaiden vastainen terrori jyrää. Punakaarti kostaa vastustajilleen. Ellei muuten niin tuottamalla, hyväntekijöinä esiintyen maahan etelämaalaisia hamppareita ja niitähän riittää.
  Pahimmat sortajat ja kaunaisimmat punanarsistit esiintyvät ”sorron ja vääryyden vastustajina” pyrkiessään rajattomaan valtaan, absoluuttisiksi sortajiksi.
  Totuus on, että tällaisella porukalla on jo Suomessa valta. Hävitty jatkosota ja yya-suomi olivat käännekohta, josta alkoi Suomen hallinnon mätäneminen.

 • N.N.

  Vastaa

  Nyt saa Suomen kansa pelätä, sillä niin hullu ajatusmaailma ei ole näillä hörhöille, etteikö hallitus, oikeus- ja poliisilaitos niitä kuuntelee. Huh huh, miten on mahdollista.
  Mitä ne näkevät, jota me emme?

 • N.N.

  Vastaa

  Onko tuo neuvonnut Ruotsin Stefan, siellä kun ei juurikaan enää tuomita rikollisia vakilaan eikä liioin korvamaan aiheutamansa vahingot uhreilleen.
  Katsotaan, että nyt lastenraiskaajalla on sievä rahasumma pankissa, olisi sääli siirtää se uhrille, uhri kun ei tarvitsee mitään.
  Ruotsin poliisi ei juurikaan tutki rikoksia, siis ei ole enää rikollisia. Mutta vainot jatkuu, ruotsalaiset, oikeat ja geneetiset, ovat vainon kohteena. Kuka välitä, eipä juuri kukaan, sillä mitään ei tapahdu, puhetta vain.
  Tällaiset kun pääsee valta-asemaan muiden lisäksi, mitä siellä jo on, on piru irti ja suomalaiset, kaiken ikäiset, saa olla vapaata riista.
  Jos taas vastustat, olet vihapuhja tai ainakin viha-ajattelija.

 • Köpi

  Vastaa

  Vasemmistolainen ajattelu lähtee siitä että yksilö ei olisi vastuussa teoistaan vaan ympäristö muokkaa ihmisestä rikollisen. Tämä on juutalaisten aivoista lähtenyt, veren merkitystä vähätellään tai se kielletään kokonaan paitsi tietenkin juutaisten itsensä keskuudessa. En ymmärrä miten nämä hullut saavat palstatilaa levittää näitä ajatuksia.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Vasemmisto, oikeisto, sionismi, kommunismi, kapitalismi, ”demokratia” = kaikki samaa rappiollista saastaa! Ainoa oikea vaihtoehto on kansallissosialismi!

 • Tv98

  Vastaa

  Mitähä on vetäny oma veikkaus on kaikkea ja ihan vitusti ja vähän päälle

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Veijo Baltzarin (vaalislogan ”Tunneälyä ja ihmisenä olemisen arvoa”) linnatuomio on malliesimerkki romaniväestöön kohdistuvan sorron seurauksista, olisi Lipposen & Co pitänyt aloittaa ylistyslaulu paljon aikaisemmin. Enolle ei kai mikään korkean tason taho ymmärtänyt edes yrittää tarjota kompensaatiota rasistiselle sorrolle.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Kenties hän kaipaa tuota 🙂 mitä ei kauppahallista saa 😉 puolukkahillon kanssa
  Halvemmaksi tulisi kun muuttaisi somalikylään niin hoituisi toiveensa ilman Tapolan käärettä ja pästöroitua maitoa

 • Ei oo totta

  Vastaa

  Ei hyvää päivää, huh huh että sitten tämmösiä ”kansan ei valittuja” sdp valitsi ja otti hallitukseen😡

 • Hannu

  Vastaa

  Kyllä mulle sopii! YHDELLÄ EHDOLLA… Rikoslaki ja poliisi voimat lakkautetaan! Aseet vapaiksi kauppoihin myyntiin. XX laki voimaan ja syytesuoja itseään ja lähimmästään suojelevalle!

  Hautausmaita on laajennettava noin 5 kertaisiksi että Kasaari juutalainen ajattelu malli voi toteutua koska muuten alkaa raatokärpäsistä olla haittaa ilman kasvomaskeja.

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   Hautausmaita ei tarvitse laajentaa. Tuhkat peltoon.
   Ko tavalla ei tule myöskään islamisteja, koska heitä ei saisi polttaa
   Seppo Lehto ex-haudankaivaja, kuntavaaliehdokas Tampere 2021
   https://Yhteislista-Tampere.blogspot.com

 • Nimetön

  Vastaa

  Nyt joku paskiainen ei tiedä mitä puhuu. Toivon että joskus joku raiskaa sen lapsen Niin kuinkahan ääni kellossa muuttuu.😡

 • kotitehtävä

  Vastaa

  Katsokaa tän twitter-kuva ja arvatkaa rotu.

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  Ei kai vankeusrangaistuksen tavoitteena ole ensisijaisesti kärsimyksen aiheuttaminen – vaan yhteiskunnan muiden jäsenten suojaaminen rikoksentekijältä, ja varmaan myös jonkinlainen opetus rötösten kannattamattomuudesta – ja miksei ihan positiivinen kasvatuskin. Jos eristäminen muusta yhteiskunnasta aiheuttaa kärsimystä, niin sille ei taida paljoa voida. Vaikea keksiä mihin tuo soman naiivi käsitys perustuu, että rangaistuksia lieventämällä tai ne kokonaan poistamalla rikollisuus jotenkin vähenisi. Ettei olisi vain typsyn herjaprovokaatiota, ja lankaanhan jätkät meni että kosahti!

 • Nimetön

  Vastaa

  Anderssonin kaverit osaavat julkituoda rohkeita visioita: eivätkö he ehdottaneet hiljattain ilmastodenialistien tappamistakin? Persuille hyvää mainosta.

 • Marko Hemming

  Vastaa

  Aikamoista paskaa tyttö suustaan päästelee.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Voi pyhä yksinkertaisuus. 😂 No mitäpä tuolta junttiporukalta voi odottaa muuta kuin tämän kaltaisia ulostuloja.

 • Nimetön

  Vastaa

  No voi hellan duulelis. Niin on kirkasotsainen tytöntyllerö. Eiköhän se maailma opeta tätäkin pikkulikkaa ja avaa lapsen silmiä,ku tarpeeksi elää.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Prognoosi on tässä tapauksessa aika huono. Normaalit ihmiset kyllä muuttuvat iän myötä konservatiiveiksi sitä myöten kun iän tuoma kokemus ja sen kasvattama viisaus lisääntyy. Sen sijaan useimmat vihreät, kommunistit ja esiasteensa sosialistit puskevat elämänsä läpi silmät kiinni, sormet korvissa, ja lallattaen utopiaansa niin suureen ääneen että mikään tosiasia ei pääse tajuntaan häiritsemään ja särkemään unelmaa.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Vetää kyllä melko hiljaiseksi… mitäpä tuollaiseen voisi enää sanoa?

 • SRA

  Vastaa

  Ei sen tarvii olla iso vika,kun se on päässä.

 • Ilari Marttila

  Vastaa

  No ei muuta kuin Vennäälle nämä raiskarit yms . Kyllä siperia opettaa käyttäytymään , siellähän on tämänkin punikin mielestä asiat varmaan hyvällä tolalla !

 • Tauno u

  Vastaa

  Suomessakin on aivopesua suoritettu ‚TODISTETTAVASTI..

 • pasi

  Vastaa

  kuulin että vanha kunnon kuppa eli syfilis rantautunut suomeen taas, tässä nähdään mitä tapahtuu kun se pääsee aivoihin asti 😃

 • Pah-ka-si-ka

  Vastaa

  Kovaa mennään joo. Kannattaakin lukea alkuperäinen artikkeli tämän laukalle lähteneen Partisaanin sijaan.
  https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4392008-sunnuntaivieras-onko-vankila-valttamaton-vankeuslaitoksen-kritiikki-on-osa-vasemmistolaista-ja-feministista-visiota

  • goyim

   Vastaa

   eihän tämä juttu edes ole laukalle lähtenyt. noinhan tuolla kansan uutisissakin kirjoitetaan

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Kansan Uutisten 13.12.2020 julkaisema kirjoitus ”Sunnuntaivieras: Onko vankila välttämätön? Vankeuslaitoksen kritiikki on osa vasemmistolaista ja feminististä visiota” herättää kysymyksiä.

  Minne aikovat laittaa äärioikeistolaiset, jos vankilat lakkautetaan? Surmataanko heidät? Riittääkö ruoskinta tai ”uudelleen koulutus”.

  Keitä ovat äärioikeistolaiset. Ja keitä ovat ihmisvihamieliset äärioikeistolaiset. Ovatko muut äärioikeistolaiset OK. 

  Entä ihmisvihamieliset feministit. Pitääkö ihmisvihamieliseen feminismiin puuttua vakavissaan. Entä ihmisvihamielisyyteen yleensä. Mitä on ihmisvihamielisyys? Mitä on äärioikeistolaisuus? 

  Ehkä oikeusnotaari Turunen tietää vastaukset. 

  ”Kriminaalipolitiikassa tärkeintä pitäisi olla rikosten ehkäisy ja yhteiskunnan muuttaminen sellaiseksi, jossa vähemmistöjä ei sorreta, raiskauskulttuuria ei ole ja ihmisvihamieliseen äärioikeistolaisuuteen puututaan vakavissaan. ”

  Sorretaanko Suomessa vähemmistöjä? Ovatko ”ääriokeistolaiset” vähemmistö, entä kansallissosialistit. 

  Miten raiskauskulttuuri ilmenee. Ei ole raiskauskoulutusta, ei raiskausrunoja, ei raiskauslauluja, ei raiskaustapahtumia, ei ole raiskaajien keskusjärjestöä ja puolueissa ei ole raiskaajien nuorisojaostoja. Tasavallan presidentti ei toivota uudenvuodenpuheessaan hyvää uutta raiskausvuotta.

  Ilmeisesti raiskaaminen ei ole valtavirtaa ja se on jopa kriminalisoitu.

  https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4392008-sunnuntaivieras-onko-vankila-valttamaton-vankeuslaitoksen-kritiikki-on-osa-vasemmistolaista-ja-feministista-visiota

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   ”Ei ole raiskauskoulutusta, ei raiskausrunoja” – Kts. koraani…

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Tässä nähdään ketkä ovat Suomen ja suomalaisten, yleisemmin kaiken oikean, hyvän ja kauniin viholliset: Marxistit.

  Niille ei pidä antaa mitään armoa sitten kun valta vaihtuu.

 • Rosvo

  Vastaa

  Ihan helvetin hyvä idea!

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei vika tarvi iso olla kun se on päässä…

 • Eero Kivinen

  Vastaa

  miettisi asiota loppuun asti mitä siitä tulisi kun kaikki rikolliset kulkisi tuolla vapaana

 • Nimetön

  Vastaa

  Tyhjä pää,mitä sieltä voi odottaa muuta kuin tällaista!
  Minulla parempi ehdotus,(huom! pään sisällä aivotoimintaa),ulkoistetaan vankilapalvelut Venäjälle.

 • juha.

  Vastaa

  Sanna Marin on löytänyt voittajansa! Tästä likasta uusi pääministeri, sillä Sanna Marinkin kuullostaa peräti järkevältä tämän vassarin rinnalla. Ja Marin voi keskittyä täydellä teholla Playboy ‑lehden kansikuva kuvauksiin. Tämäkin on nykysuomessa poliittista peliä, sillä Marin ensiksi ehtineenä lyö Tiina Turuselta kurkkuun ”syömähampaat”, jolla ”oikaista” hallituksensa karkeat virheet. Eikä tänä päivänä mitkään vauvauutiset auta, korkeintaan ”sen” abortointi ”ilmastonmuutoksen” nimissä, mutta, mutta…

  Konservatiivisen pukeutumisen perusteella 5. luokkalainen, joka on juuri ollut kartalla näyttämässä karttakepillä missä Mesopotania sijaitsee…

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   ”Sanna Marin on löytänyt voittajansa! Tästä likasta uusi pääministeri, sillä Sanna Marinkin kuullostaa peräti järkevältä tämän vassarin rinnalla. ”

   Todennäköisesti Tiina Turunen pääsee pitkälle. Moni äänestää vähiten järjissään olevaa. Väestö kokonaisuutena potee jonkinlaista mielisairautta.

 • LenaLetto

  Vastaa

  Ja tuo ihminen omalla naamallaan ja nimellään päästelee tuollaisia aivopieruja. Erittäin vaarallinen ”oikeusnotaari”…

 • Marko Moskuvaara

  Vastaa

  Vittu mitä sontaa! Mulla paras ratkaisu,
  ostetaan Vankilapalvelut Venäjältä!

 • Oikeiston kannattaja

  Vastaa

  Sairaita ajatuksia punakaartilaisilla,minä vaadin vasemmiston ja vihreiden puolueen lopettamista,koen jokaisen vasemmalle kääntyvän mutkan ihmisoikeus loukkaukseksi,tiet on muutettava niin että ajetaan suoraan tai oikealle.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Eli kannatat kokoomusta tai valeoppositiopuolue perussuomalaisia? 🤭 Miten nuo oikeistolaiset puolueet oikeastaan eroaa näistä vasemmistolaisista puolueista? Samaa rappioo edustavat. Kansallissosialismi onkin ainoa vaihtoehto kansojen vapauteen! Kansallissosialismi ei ole äärioikeistolaisuutta, niinkuin valemediassa tykätään jauhaa ”äärioikeistolaisista”.

 • Pentti Niksen

  Vastaa

  Mitäköhän mieltä tämä nainen olis jos isot- ja pahatsedät kyllästyisivät tähän ”väärinajattelijoiden riivaamiseen” ja esim. Aloittaisivat uuden sisällissodan? Olisko sitten kiva olla ja kuvata kukat hiuksissa kyvia ig:hen…
  – Aivan mielipuolista!

 • Marko

  Vastaa

  V…u mitä sontaa! Mulla paras ratkaisu,
  ostetaan Vankilapalvelut Venäjältä!

 • Vassarit on rikollisjärjestö

  Vastaa

  Vian ei tarvi olla iso kun se on päässä. Kyllä tuonkin aivopierijän mielipide muuttus parin joukko raiskauksen kohteeksi joutumisen jälkeen.

  Vassarit on pahempi rikollisjärjestö ku HA

 • Mika Koli

  Vastaa

  Ruoho vissii maistunu hiuka pidempäänki 🤔🤔🤔

 • make

  Vastaa

  sais ottaa pari raiskaajamurhaajaa asumaan kotiansa

 • Aja

  Vastaa

  Mielenterveys ongelma on monen vihreän sairaus.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ovela temppu tällä suvakilla, kun kuvassa suipot korvat on hiusten alla piilossa!
  Nenä on hieman saman mallinen kuin Baba Lybeckillä. Sattumaa?

  Onko Turunen edes tämän suvakin oikea nimi? Ettei vaan ole alunperin Turunstein?!!

 • Tarvis tehdä jotain

  Vastaa

  Juu ja kaikkien omaisuus valtiolle ja kaikille sama palkkaluokka?

 • goyim

  Vastaa

  eli jos turusen malli menisi läpi, joku voisi käydä tappamassa turusen eikä joudu vankilaan?
  siinä olisi turuselle kohtalon ivaa

 • Pete

  Vastaa

  Stalin ja Lenin (aloitteentekijä) loivat aikoinaan Neuvostoliitossa vankileirien saariston, jossa toisinajattelijat näännytettiin työhön ja osa selvisi uudelleen kasvatettuna. Kunnon marxisti on aina telkeämässä vastustajiaan ja useimmiten tappamassa heitä. Turunen ei ole marxilainen, koska vasurit ei ole marxilainen puolue. Hän on jonkin sortin vasemmistohoipertelija, jonka silmät ovat sokeat kuin kissanpennulla.

  • Happosen Muurahaisfarmi

   Vastaa

   Tämä punikki tunkkaisine ja jo ulostushetkellä vanhoine ideoineen on hyvä muistutus siitä että kun jokin ideologia ei pärjää argumentoinnilla eikä kestä kritiikkiä, sitä täytyy ylläpitää sensuurilla ja väkivaltakoneistolla harjoitettavalla toisinajattelijoiden tukahduttamisella, ja juuri se on todiste ideologian kelvottomuudesta. Vihreys ja vasemmistolaisuus ovat näitä älyllisesti epärehellisiä ideologioita.

  • Seppo Lehto

   Vastaa

   ”vasurit” koostuvat nimenomaan eri skp-jäsenistöstä, mikä kerättiin hämärryttämään skp1918 tausta
   Seppo Lehto historioitsija kuntavaaliehdokas Tampere 2021
   https://Kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com

   • Piffiä nassuun

    Vastaa

    Tiina Turunen haluaa seuraavaksi nitistää suomalaiset miehet.

    Millaisessa dystopiassa eletään tulevaisuudessa kun tällaiset juristit ja poliitikot pyörittävät Suomea.

    Ideologia edellä mennään.

 • J

  Vastaa

  TÄYSIN USKOMATONTA !!!..ja surullista.
  Oikeinko totta, että tämmöisiä löytyy…???
  En voinut uskoa silmiäni !

 • vit...stadi...

  Vastaa

  Tämän ”oikeusnotaarin” tulevaa uraa kannattaa seurata silmät kovana. On ihan selvää, ettei hän fyysisesti kykene puolueettomuuteen jos sattuu olemaan oikeuden jäsenenä normaali-suomalaisia vastaan.

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Tuleva Martin Scheinin?

 • vedäppä ...

  Vastaa

  No nii. Siinähän aito punafasisti ja Stalinisti. Tämä intersektianaalinen feminatsi käyttää samaa terminologiaakin. ”väärinajattelia”. Kaikki väärinajattelijat siis keskustan alkupäästä aina kokoomuksesta persuihin kuuluu ehdottomasti uudelleen koulutusleireille. 

  Sehän tässä on taantumuksen Taka-ajatuksena. tehdä kuvitellusta äärioikeistosta vihollinen, koska nämä kusipäät pelkää, että oikeisto tekee sen proletariaatin vallankumouksen, joka näiltä jäi ja jää tekemättä. Ja rakentaa heille itselleen varatun diktatuurin.

 • Geenit

  Vastaa

  No, jos katsotten tuonkin Twitter-muotokuvaa niin ette ihmettele enää sen jälkeen lainkaan tuota lausuntoa. Geenejään ei voi juosta pakoon.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Vähän aikaa pitää rauhoittua, ettei tule ladeltua tappouhkauksia ja muuta itselle haitallista tekstiä.

  On siis olemassa ihminen, jonka mielestä pedofiilin tulee saada raiskata laillisesti lapsia, okei. Sarjamurhaajan pitää murhata, kunnes kyllästyy ja alkaa kutomaan sukkia. Bouananea poliisi seuraa vain katseellaan tämän teurastaessa naisia ja ehkä kylpiessä veressä. Joku voisi nyt sanoa, ettei poliisia enää olisi. Kyllä olisi. Se tarkkailisi esim mustaan kauluspaitaan ja siniseen kravattiin sonnustautuneita ihmisiä. Nämä fasistit kidutettaisiin sillä samalla torilla hengiltä ja ehkä Bouananekin saataisiin osallistumaan yhteiskunnallisiin rientoihin.

  Juuri kun kuvittelet, ettei pedofiilikommunistit enää mitenkään pysty sairaampiin ulostuloihin, tulee aina se, joka vetäisee uudet pohjat. Tämä siis yleinen toteamus, kaikki ovat varmaankin huomanneet saman kuvion.

  Tuosta jutun elollisesta organismista tulee takuulla Vasemmistoliiton puoluejohtaja jonakin päivänä, sillä uskoakseni siinä porukassa riittää Saatanaa palvovia avohoitopotilaita aivan pilmin pimein äänestämään tuon johtoon.

  Oikeastaan pitäisi laittaa tuo juttu pakolaisten suosimalle keskustelupalstalle. Hän kun ei missään olosuhteissa soita poliisille, mikäli oikein ymmärsin. Jokainen voi mielessään pohtia tarinalle jatkoa, muttei tartte kirjoittaa sitä minnekään.

 • N.N.

  Vastaa

  Entäs näiden ihmisten työnantajat, miten ne suhtautuvat tällaisiin työntekijöihin?
  Vieläkö niille jaetaan tehtäviä tai sanotaanko niin kuin pitäisi, että lähepä pitkälle kävelylle.
  Ainoa asiaa, mistä nämä välitä on oma konkurssi, siis työnantajan velvollisuus on erottaa niin selvästi vaarallinen henkilö.

 • Gestapo666

  Vastaa

  Jaahas, siinä taas vasemmistolaiset raiskaamassa suomea ja palvelemassa rikollisia

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa
 • Valkoinen Suomi

  Vastaa

  Taas voimme todeta,Suomeen pitäisi rakentaa lisää mielenterveys parantoloita.

 • JyRy

  Vastaa

  No kyseistä poliitikon alkua ei ainakaan ole ilmeisesti raiskattu, tai hänen lähipiirissäni sellaista ihmistä ei ole.
  suosittelisin hänelle liennytystoimta.jossa hän voisi ymmärtää näitä ainakin nykyisin vielä seksuaalirikollisiksi katsottuja tekijöitä vaikka tarjoilemalla heille tuomion ohessa omaa ripspiirakkaansa ja vapaata rakkauttaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi