Kuva-arvoitus: Kuka ylläpitää ”Natsitontut”-tiliä?

Tilinhaltija vaikuttaa kirjoittavan huonoa suomen kieltä.

Poliittiset viholliset

Partisaanin toimitus sai vastikään Instagramin ”Natsitontut”-tililtä kaksi kuvakaappausta, jotka saattavat antaa vihiä kyseisen kanavan ylläpitäjästä.

Kuten olemme uutisoineet, on Partisaani tarjoutunut lopettamaan äärivasemmistolaisia paljastavan joulukalenterin julkaisun, mikäli Varisverkosto lakkauttaa ensin oman joulukalenterinsa. Tämä saikin monet jännityksessä elävät vasemmistolaiset julkisesti kysymään, voisiko ”Natsitontut”-kalenterin päivittämisen lopettaa.

Varisverkoston vastaus omille kannattajille oli kuitenkin tyly: He eivät omien sanojensa mukaan ”neuvotelle” (sic!) ”natsien” kanssa. Jotkut kysyivät, aikooko Varisverkosto järjestää terapiapalveluita uhraamilleen aatetovereilleen. Ei ole tiedossa, että Varisverkosto olisi palkkaamassa terapeuttia tovereidensa tueksi.

Julkisesti annettu vastaus päätyikin nopeasti kuvakaapatuksi ja saapui myös Partisaanin toimitukselle. Ilmeisesti tilin haltijalla on vaikeuksia kirjoittaa kieliopillisesti hyvää suomea, sillä kielemme ei tunne sanaa ”neuvotelle”.

Huono kielioppi toistuu

Samana päivänä tilille ilmestyi tarina, jossa ylpeiltiin, kuinka sillä on jo 500 ”seuraaja” (sic!). Lisäksi tarinassa pyydettiin kertomaan tilistä ”kaverille” (yksikkömuodossa), mikä on laajan näkyvyyden kannalta outoa kampanjointia. Jälleen huono suomen kieli pisti lukijoiden silmään.

Monesti aktiivisilla kirjoittajilla on oma ”sormenjälki”, jonka huomaa kirjoitusasusta. Mikäli tunnistat kirjoitusasusta, kuka huonosti suomea kirjoittava voisi ylläpitää tiliä, voit vinkata toimitusta esimerkiksi kommenteissa. Mikäli terapiaa kaipaavat vasemmistolaiset tunnistavat tiliä hallinnoivan aatetoverinsa, voivat he laittaa tälle suoraan palautetta omia kanavia pitkin esimerkiksi mielenterveystukianomuksina Partisaanin kalenteriin päätymisen vuoksi.

Muistutamme, että Partisaanin joulukalenterin julkaisu loppuu heti, mikäli ”Natsitontut”-kalenteri lakkautetaan. Montako toveria äärivasemmisto on valmis uhraamaan?

Äärivasemmisto Kommunismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Marxismi Poliittiset viholliset Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistoliitto Vasemmistonuoret Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jori

  Vastaa

  Sehän on snowflake Dimmu sata varmasti 🙈

 • Leninin soturi Dimmu

  Vastaa

  Twitterin kovin Putinin trolli Dhimmi Kyrpänov?

 • Minä

  Vastaa

  Joulu tulee, aika on rajallista, mutta tammikuussa voi aloittaa uuden joulukalenterin.

 • John

  Vastaa

  Tuolta voi lähteä katsomaan, löytyykö jotain vinkkiä.

  https://www.instagram.com/xxcore_grl400

  • Juha Pekkala

   Vastaa

   Jonkin sortin eksyksissä oleva nuori, joka olettaa olevansa taiteilija…löytänyt muita mielenterveyskuntoutujia vertaistuekseen vasemmistopiireistä…ja voimaantuu feministinä onlyfans:ssa vain 8 eur/kk 😀

   Tämä on jo itsessään, niin hellyyttävä tapaus, että…jos jätetään suosiolla valmiiksi sirpaleina oleva rauhaan? 🙂

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Juutalainen ylläpitämässä joulukalenteria.…ironian ja komiikan mittakaava on liki käsittämätön 🙂

 • tün

  Vastaa

  Kaikkien lemppari venäjänjuutalainen

 • ipsu666

  Vastaa

  noh taitaa pelottaa ja saada enemmän huomiota kuin aloittajan ”kalenteri…” noh mille nyt tuntuu kun saa samaa lääkettä takaisin?

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  Mahtaa se muoto kuitenkin olla kielen mukainen. ’Neuvotella’ ‑verbin kieltomuodon indikatiivin preesens on ’en neuvottele’, ja potentiaalin preesens ’en neuvotelle’. No, eihän semmoista muotoa kukaan käytännössä käyttäne.

 • juha.

  Vastaa

  Eivät osaa enää äidinkieltään kun kouluissa ihmetellään sitä päivät pitkät mitä housuissa on? Ainoa kieliasu on se mitä älypuhelimella viestitellään toisille samanlaisille. Eivätkä nämä näe mitään muuta kuin sen parin aarin tontin missä luuhaavat. Ainoa ”ulkopuolinen” tieto on se mitä vähän korkeammalla tasolla olevat politrukit kertovat.

 • er

  Vastaa

  maalittavat instagramtilit saa suljettua ottamalla yhteyttä ylläpitoon. toisaalta noista voi tehdä rikosilmoituksenkin. jo pelkkä natsiksi nimittäminen on kunnianloukkaus. noilta toi on myös vainoamista. kohteet myös yksityishenkilöitä, joten jo toi estää niistä kirjottamisen.

  • Allu Stubbidi

   Vastaa

   Juuri näin. On korkea aika että normaali ihmiset ryhtyvät vastaamaan anarko-komukoiden argressiiviseen ihmisvihaan ja vihalietsontaan.

   Kommunistit käyttävät kaikkia raukkamaisia kiusaamiskeinoja joten on vain oikein että saavat samalla mitalla takaisin.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Dmitri Gurbanov on tietenkin väärennetty nimi aivan samoin kuin kaikilla sionisteilla. Ne yrittävät peittää sillä alkuperänsä eli sen että ovat kasaareja kuten myös toimintansa marxistien kiihottamisesta väkivaltaan ja erilaisiin tuhotöihin. Niin kauan kun nuo saavat jatkaa tuhotyötään jatkuu myös marxistien tekemä maalittaminen ja väkivalta.

 • Jarno Alander

  Vastaa

  Kyrpänovalla on kuitenkin varmasti rikostovereita projektissa mukana, koska monet teksteistä ovat kuitenkin kohtuullisen sujuvaa suomea, jollaista Dimmu ei ikimailmassa saisi aikaan.

 • Eugenistikko

  Vastaa

  Kirjoituksen DNA viittaisi somalialaiseen alkuperään. Oma veikkaukseni tilin ylläpitäjästä olisi Abdirahim ”Husu” Hussein Mohamed (somaliksi Cabdiraxiim Xuseen Maxamed)

 • Kansalainen Aatos

  Vastaa

  Alepa-suomenkielestä päätellen Dimmuhan se siellä kirjoittelee. Samat kielioppivirheet toistuvat kuin tämän varttiryssän kirjoituksissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi