Suomen Facebook valmistautuu kuntavaalien manipulointiin

Facebook tulee palkkaamaan lisätyövoimaa manipuloimaan suomalaista vaalikeskustelua.

Poliittiset viholliset

Facebook valmistautuu rajoittamaan suomalaisten sananvapautta ensi vuoden kuntavaaleissa. Somejätti on tunnettu rajuista sensuurihyökkäyksistään erityisesti maahanmuuttokriittisiä valkoisia kansallismielisiä vastaan.

Kansainvälisen monopoliasemansa vuoksi Facebook nauttii merkittävästä poliittisesta vaikutusvallasta. Kun yhtiö päättää riistää sananvapauden joltain puolueelta tai liikkeeltä, se manipuloi suoraan vaaliosapuolten näkyvyyttä ja näin lopulta myös vaalien tulosta.

Facebookin EU-suhteiden johtaja on suomalainen kokoomuslobbari Aura Salla. Hän on pesunkestävä eurokraatti ja globalisti, jolle hänen omien sanojensa mukaan ”EU ei ole työ vaan elämäntapa”. Hän vastaa myös Suomen tuleviin vaaleihin liittyvästä strategiasta.

Liberaaleilla etulyöntiasema

Sallalla on lämpimät suhteet EU:n maahanmuutto- ja liittovaltiomyönteiseen eliittiin. Hän on työskennellyt komissaari Jyrki Kataisen kabinetissa sekä komission silloisen puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin esikunnassa.

Koska Salla johtaa Suomen Facebookin sensuuripolitiikkaa kuntavaalien yhteydessä, on selvää, että globalisteilla ja ääriliberaaleilla on kisassa etulyöntiasema. Kansallismieliset ja maahanmuuttokriittiset ehdokkaat sen sijaan voivat varautua päivitystensä katoamisiin sekä käyttäjätilien jäädyttämiseen.

Sallan mukaan Facebook tulee palkkaamaan lisätyövoimaa manipuloimaan suomalaista vaalikeskustelua. Orwellilaisesti yhtiö väittää, että sensuroidessaan keskusteluja moderaattorit itse asiassa ”torjuvat vaalivaikuttamista”. Tällä yhtiö viittaa salaliittoteoriaan, jonka mukaan kansallismielisten poliittinen menestys viime vuosina on Vladimir Putinin salaisen vaalivaikuttamisen aiheuttamaa.

”Jos vertaa viime presidentinvaaleihin Yhdysvalloissa, niin teknologia on kehittynyt valtavasti neljässä vuodessa. Meillä tiedostetaan, tunnistetaan ja pysytään käymään läpi dataa paljon paremmin kuin aikaisemmin”, Salla kehuu somealustan automatisoitua vaalikeskusteluiden valvonta- ja sensuurijärjestelmää.

Lähde: Yle

Aura Salla Euroopan komissio Euroopan unioni Facebook Jean-Claude Juncker Jyrki Katainen Kokoomus Kotimaa Kulttuurimarxismi Kuntavaalit Lobbaus Poliittiset viholliset Politiikka Sensuuri Vaalivaikuttaminen Vladimir Putin Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juuda

  Vastaa

  Eiköhän kuitenkin olisi parasta, ettei naamakirja tällä kertaa eikä enää tästä alkaen yrittäisi manipuloida vaaleja.

 • EV

  Vastaa

  En ole vuosiin käyttänyt henkilökohtaista sosiaalista mediaa, vaikka se onkin työssä keskeinen alusta, silti tiedän tasan tarkkaan mitä ja ketä kannatan. Ihmisten hiljentäminen ei ole ikinä toiminut, ei se toimi tälläkään kertaa. Globalistit kaivavat omaa hautaansa. Ensimmäinen virhe näillä on se, että pitävät jokaista kansalaista täysin idioottina.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Jokainen kansalainen ei tietenkään ole täysi idiootti, mutta kun esimerkiksi sosiaalista mediaa seuraa, niin valitettavan suuri osa on täysiä lampaita. Eivät enää nykypäivänä kykene ajattelemaan mitään omilla aivoillaan, eikä suhtautumaan edes typeriin juttuihin vähääkään kriittisesti.
   On kuitenkin aina ilo huomata, että myös fiksuja ja omilla aivoillaan ajattelevia ihmisiä tulee vastaan, se luo aina toivoa paremmasta.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Luulin, että facebookissa on enää kirppisväki ja elaMankVkolulaiset…ei kai kukaan täysipäinen enää käytä facebookia?

 • sotatila

  Vastaa

  Kaikki merkittävät mediat on valjastettu ajamaan sisään uusi maailmanjärjestys jossa koronaa käytetään maailmantalouden uudelleen muokkaamiseksi. Ilmeisesti ei ole tarkoitus että lentoliikenne ja autoilu elpyy, vaan ne ajetaan alas. Siis tuhotaan lentokone ja autoteollisuus koska matkailua ei tulla sallimaan entiseen malliin. Sen takia ihmiset on ajettu pois rannoilta mm. Australiassa ja Yhdysvalloissa koska ne halutaan ”rauhoittaa” luonnontila tai luonnonsuojelu alueiksi. Uuden globaalin vihersosialistisen maailmanjärjestyksen mukaisesti.

  Tämän ohjelman(agendan) mukaisesti ihmiset ajetaan maaseudulta kaupunkeihin. Ne ovat kuin suuria metropoligulageja, vankileirejä. 

  Ihmisten elinkeinot tuhotaan. Itsenäiset pienet ja keskisuuret yritykset tuhotaan. Suomi on kunnostautunut tässä erityisesti.

  Sananvapaus, yhdistymisvapaus, elinkeinonvapaus, liikkumisen vapaus ym vapaudet ovat mennyttä.

  Orjalle tai lampaalle tämä voi sopia mutta ei meille jotka haluamme elää ja toimia vapaina ja itsenäisinä.

  Suurimmalle osalle ihmisistä on helpompi elää vankilassa jossa ei ole näkyviä kaltereita. Se ei tarkoita että meidän jotka haluamme elää vapaina ja itsenäisinä pitäisi suostua moiseen vankeuteen.

  • von Rettig

   Vastaa

   > ihmiset on ajettu pois rannoilta mm.
   > Australiassa ja Yhdysvalloissa koska ne
   > halutaan ”rauhoittaa” luonnontila tai
   > luonnonsuojelu alueiksi.

   Suomessa ministeri vaatii “peltojen välitöntä siirtämistä valkoposkihanhien käyttöön”. Pois viljelyn piiristä juuri nyt kun suuri globaali nälänhätä on ovella.

   Suomi kuuluu luonnonmuksisesti havumetsävyöhykkeeseen ja hanhi ei viihdy kuusimetsässä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi