Video: Transuaktivisti kutsuu tovereitaan aseisiin – uhkaa ampuvansa kaikki, jotka estävät häneltä pääsyn naisten tiloihin

Epävakaiden transujen ei tulisi saada omistaa aseita.

Rappiokulttuuri

Sosiaalisessa mediassa omiensa keskuudessa suosittu transuaktivisti, ”Tara” Jay, julkaisi viraaliksi menneen videon, jossa hän kehottaa kaikkia transuja aseistautumaan ja samalla uhkailee ampuvansa jokaisen, joka yrittää hänen läsnäollessa estää transumiestä menemästä naisille tarkoitettuihin tiloihin.

”Jos ajat villieläimen nurkkaan, siitä tulee vaarallinen eläin. Tämä on kutsu toimintaan. Aseistaudu. Mene ja osta ase. Opettele käyttämään sitä,” Jay sanoo kutsuen toisia transuja aseisiin. Hän antaa myös uhkauksen niille, jotka yrittävät estää häntä käyttämästä oikeille naisille tarkoitettuja tiloja.

”Uskallappas yrittää estää minua menemästä naisten vessaan. Se tulee olemaan elämäsi viimeinen erehdys. Jos haluat kuolla sillä oikeamielisyyden ja moraalisen enemmistön kukkulallasi, niin anna mennä.”

Poliisin mahdollisista toimista Jayta vastaan ei löydy varmistettua tietoa. Tosin jos Jay olisi transuaktivistin sijaan valkoinen nationalisti, hän todennäköisesti olisi jo vankilassa terrorismirikoksista tuomittuna.

Lähde: Daily Mail

Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Joo-o

  Vastaa

  Ompas juutalaisen näköinen naama… No, sitä sattuu.

  Mutta tosiaan, näitä ”agitaattoreita” mahtuu 13 tusinaan. Niitä jotka uhoavat mutta eivät itse tee mitään. Mutta yllyttävät muita tekemään jotain. Suomen rikoslaissa tuo olisi jo syyllistynyt rikokseen josta rangaistuksena määrättäisiin ainakin sakkoa.

  Amerikassa tällainen öyhötys on mahdollista. Ja en sitten tiedä missä osavaltiossa tuo asuu, mutta periamerikkalaiseen tyyliin sen voisi käydä ampumassa ennenkuin se vahingoittaa muita. Sehän itse sanoo että kuolisi mieluusti tyttöystävänsä puolesta.

  • Jupi

   Vastaa

   mahtukoon vaikka 13 vajaan tusinaan. Kaikki noi on maanantai kappaleita. Ei ole kaikki muumit laaksossa

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kansallismielisiä vainotaan jopa tekaistujen juttujen tai aivan mitättömien kannanottojen perusteella, transut kun laukoo jotain todella sairasta tai suoraan yllyttää rikokseen, asiaan ei yleensä puututa millään tavalla ja heitä oikein hehkutetaan hienoina tasapainoisina ihmisinä, jotka ovat vihdoin ”löytäneet itsensä”.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen Ylivalta arjessa.

  Naiseksi pukeutuneet mielisairaat pervot uhkailevat aseilla ihmisiä vessaoikeuksiensa perusteella.

  Sionismia par excellence.

 • Traumwelt

  Vastaa

  Läskillä hintillä ei ole itsehillintää sen vartaa, ettei söisi kolmen ihmisen edestä päivittäin. Paksuna?

 • TT

  Vastaa

  No joo. Sinänsä miehekkäämpää uhoamista kuin mitä nykyisin monet aidon miehen suusta kuullaan.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Terveessä normaali yhteiskunnassa tuonlaiset väkivallalla uhoavat otettaisiin hoitoon.”Kulttuurimarxismismin tuhoamissa valkoisten heteromiesten maissa tämä on sallittua. Kysy itseltäsi , ketä näitä maita johtaa ja mistä?

 • GLGL

  Vastaa

  ”Uskallappas yrittää estää minua menemästä naisten vessaan.”

  Eiköhän se ensimmäinen terve reaktio ole kannustaa häntä menemään naisten vessaan – estämisen sijaan. Yritä siinä pystykusta, jos vieressä pönöttää tuollainen hirviö. Eli naisten vessaan siitä, kiitos.

 • Evplasse

  Vastaa

  Kylläpä näyttää Jaakko Tepon laulun
  Henna Lyydia Ryytyltä

 • Minä

  Vastaa

  Tuosta ei kyllä tule nainen mieleen millään, ei sitten vaikka yrittäisi. On kyllä agressiivinen ja haluaa pakottaa vaikka aseilla toiset ihmiset hyväksymään hänen mielikuvituksensa tuoteen, jonka mukaan hän on nainen.

 • sisar

  Vastaa

  Täytynee vissiin alkaa kantamaan omaa pumpattavaa minivessaa mukana kaikkialla minne menee, niin saa ainakin rauhassa …

  Kiva kun naiset ajetaan pois jo julkisista tiloistakin…

  Biologisten naisten perusoikeudet kuten vaikka rauhassa pissaaminen ei kiinnosta enää ketään, kun väkivaltaiset transaktivistit ovat vallanneet ”naisten oikeudet” itselleen.

  • Teemu

   Vastaa

   Ei ole olemassa kuin biologisia naisia, joten ei tarvitse puhua kuin pelkästään naisista. Ei mieskään naama maalattuna ole klovni, vaan edelleen mies: Klovni on pelkkää rooli.

 • Vanha ja vittuuntunut

  Vastaa

  Kenen ohjauksessa nuo päästelevät suustaan milloin mitäkin, kuka niitä suojelee vastuusta, tuokin mitä miesnainen/naismies miten päin se nyt meneekin, uhosi on täysin opeteltua textiä.
  Näiden suojelijat ensin vastuuseen ja sen jälkeen voi alkaa tukkimaan noiden suita.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Naisten oikeudet voidaan näköjään talloa ja vielä väkivallalla uhata päälle! Jo on pimeä tyyppi, jos on valmis aselliseenkin taistoon ”vessaoikeuksien” (=kuviteltujen sellaisten) puolesta! Menisi suosiolla vaan miesten vessaan, ehkä joku mies siellä hänelle opettaa käytöstapoja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi