Amerikkalaisopettaja tarjosi lapsille luettavaksi homokirjaa siemennesteen ja ulosteiden syömisestä

Julkiset koulut eivät ole lapsille turvallisia paikkoja.

Rappiokulttuuri

Vanhemmat Amerikan Illinoisin osavaltiossa tekivät rikosilmoituksen opettajasta, joka tarjosi oppilailleen sairasta homopropagandakirjaa luettavaksi.

Opettaja Sarah Bonner oli järjestänyt keskikouluikäiselle luokalleen ”Kirjamaistiaiset,” jossa oli tarjolla myös transu Juno Dawsonin kirjoittama kirja, ”This Book Is Gay.” Fiktiivisessä teoksessa homoseksuaaliset hahmot muun muassa opettelevat nauttimaan kumppaniensa sperman ja ulosteiden nielemisestä. Kirja on käytännössä homoseksin ohjekirja, jossa esimerkiksi neuvotaan ”miten antaa hyvä käsihoito huonon sijaan.”

Bonner yritti selitellä tekoaan ”Se on vain kirja” ‑argumentilla sanoen:

”Halusin vain tarjota heille vähän erilaista valikoimaa luettavaksi päivälle, jota kutsumme ’lukemismaanantaiksi.’ Me vain luemme ja juhlistamme kirjoja.”

Bonner on asetettu rikosepäilyn alle lasten vaarantamisesta. Koulu reagoi asiaan ainoastaan laittamalla Bonnerin palkalliselle vapaalle. Hän kuitenkin erosi itse.

Lähteet: 1, 2

Homolobby Homot Rappiokulttuuri Rikos Transut Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Realisti

  Vastaa

  Telkassa haastateltiin kerran Hki pride marssiin osallistuneita homoja. Nämä sm-tyyliin pukeutuneet herrat kertoivat olevansa aivan tavallisia ihmisiä ja ihmettelivät heihin kohdistuneita ennakkoluuloja. Sperman ja ulosteen syöjät sanovat hekin tietysti olevansa ”aivan tavallisia ihmisiä”, Niinpä niin.

  • gg

   Vastaa

   Niin sanoo marina ”bilehile wef bilderberg” sannakin. Tavan tallaaja hänkin vain on kuten me kaikki väriin, rotuun, etnisyyteen, seksuaaliseen suuntautuneisuuteen, uskontoon, ideologiaan, poliittiseen suuntautuneisuuteen, perimään, terveyteen, painoon, kulutustottumuksiin, sukupuoliin/sukupuolettomuuteen jne. jne. katsomatta. Kaikki samanlaisia ja samanarvoisia. Paitsi ne jotka eivät ole vaan ovat sortaja terroristi pahiksia. Kuten esim. toisinajattelijat.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen Ylivalta arjessa.

  Lapsille tarjotaan siemennestettä ja ulosteita.

  Sionismia par excellence.

 • TT

  Vastaa

  Muistan ajan jolloin Henri Charriéren ’Papillon’-romaanissa esitelty anaaliin tungettava hivakka oli kova ja shokeeraava juttu. Saattoi olla niin, ettei kukaan alle 18-vuotias ollut edes kuullut homoseksuaalisuudesta tai persepervoilusta mitään. Sitten kun kuultiin homoilusta, niin ajateltiin, että hoitavat hommansa ihan siististi ja että elävät toisilleen uskollisesti kuin vanhan ajan heterot parisuhteessa. Esillä oli vain kivoja ja sympaattisia homppeleita. Näin se viattomuus vähitellen karisee pois ja karsea totuus tulee esiin. Enää eivät edes lapset saa olla rauhassa. Vituttaa.

 • In gold we trust

  Vastaa

  Mutta tämä on nyt sitä vapautta mitä on haluttu. Vapailla markkinoilla kaikki on vapaata, aivan kaikki. Ainoa asia millä on merkitystä on pääoman kasvu. Pääoma on peto jonka täytyy kasvaa ja kasvaa, jos ihminen on kasvun esteenä, hänet raivataan kasvun tieltä pois. Peto on irti

 • pöh

  Vastaa

  Jopa tämäkin esimerkki on pienimmästä päästä meidän liittolaisen valepresidentti bidenin ameriikan mädännäisyydestä.
  Bidenin ja demokraattien kannatus on ennätyksellisen alhaalla, mutta jos toi zombie elää vaaleihin asti, niin taas ne väittää että voittaa ennätysmäärällä ääniä.
  Viime vaaleissa ”äänesti” yli 200-vuotta sitten kuolleet, seuraavissa äänestää varmaan itse Jeesuskin.

 • pöh

  Vastaa

  https://nypost.com/2023/05/20/trans-woman-forced-to-use-mens-locker-room-sues-nyc-yoga-studio-for-5m/

  ”trans nainen” siis oikeasti mies vaatii 5 miljoonaa jooga studiolta koska hänet laitettiin käyttämään miesten pukuhuonetta.
  Koska kyseessä on läpimätä ameriikka niin hän todennäköisesti saa 10 miljoonaa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Katsokaa suurta kuvaa.

  Sionismi hallitsee meidän maailmaamme. Suvereenisti.

  Näette sen kaikialla ympärillämme.

  Sairaat, perverssit ilmiöt valtaavat maailmaa. Sotaa lietsotaan. Huorat nostetaan valtaan joka maassa. Sannamarinit, stubbelot, narsistit ja maanpetturit pitävät hovia.

  Bidenit, dementoituneet, korruptoidut nollat johtavat ”Vapaata Maailmaa”. Mitä surkeampi, mitä kelvottomampi ihminen, sitä suurempi johtaja.

  Tämä on Sionismia. Tämä on Juutalaista Ylivaltaa.

  • Anonymous

   Vastaa

   Kyllä. Kuten Ukrainassa missä juutalaisten terroristivaltio Venäjä käy käy neuvostoimperialistista hyökkäysotaansa. Sionismia parhaimmillaan. Kyllä Putin ja kipapäät myhäilee, että nyt päästään ”puhdistaan Ukrainaa ja Eurooppaa natseista”.

 • Minä

  Vastaa

  Maailma se vaan muuttuu yhä hullummaksi. Tämä sekoilu kyllä lakkaa jonkin najan päästä, sillä suuren enemmistön mielipidettä tämä sekoilu ei ole, eikä siksi tule. XSen sijaan tulee vastareaktio ja sekoilijat lentävät ulos vallasta, mediasta, kouluista ja muualtakin, missä vaikuttavat.

 • Nimetön

  Vastaa

  Pelkäänpä vain että tämä on vasta alkusoittoa, pääoma ei ole tällä hetkellä vielä elävä peto, mutta kohta se sitä on. Tekoäly yhdistettynä pääomaan, syntyy peto jollaista kukaan ei pysty hallitsemaan,se repii ihmisten tekemät kahleet kappaleiksi. Ihminen on sen jälkeen kauppatavara muiden joukossa, osittain näin jo on. Pääoman kasvu, se on luonnonlaki. Ihmisen psyyke ei tätä kehitystä kestä, kun mieli murtuu millään ei ole enää väliä. USA on tässä kehityksessä kärjessä, muut seuraavat perässä. Haureus,huumeet,sekoilu kaikki ovat psyykkeen oireilua. Suomi on 10 vuoden kuluttua täysin eri maa kuin nyt, se on varma

 • Sairas maailma

  Vastaa

  Ei muuta kuin loppuiäkseen telkien taa tuollainen saasta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi