Pentagon: Amerikkalaisnuoret ovat liian masentuneita, ylipainoisia ja päihdeongelmaisia armeijaan

Tutkimus koski 17-24-vuotiaita amerikkalaisia. Vuosien 2013 - 2020 aikana suurimmat kasvut hylkäysperusteissa nähtiin ylipainon ja mielenterveysongelmien saralla.

Rappiokulttuuri

Pentagonin tutkimuksen mukaan 77 prosenttia amerikkalaisnuorista ei ole oikeutettu asepalvelukseen ilman poikkeuslupaa ylipainon, huumeiden tai fyysisten ongelmien vuoksi.

Hylkäämisperusteissa yleisimmiksi yksittäisiksi syiksi nousivat ylipaino (11 prosenttia), alkoholi- ja huumeongelmat (8 prosenttia), fyysinen terveydentila (7 prosenttia) ja mielenterveysongelmat (4 prosenttia).

44 prosenttia palvelukseen kelpaamattomista hylätään useamman kuin yhden syyn perusteella.

Jäljelle jäävä 23 prosenttia jakaantuu kahtia: 11 prosenttia kelvollisista opiskelee ja 12 prosenttia kelvollisista on saatavilla armeijaan.

Lähde: American Military News, Pentagon

Hyvinvointi Rappiokulttuuri Tiede & luonto Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Sairaloisen ylipainoinen, mielenterveytensä menttänyt tai huumekoukussa piehtaroiva ei kelvollinen armeijaan amerikassa, samoilla syillä meilläkin nuoriso välttää armeijan, ei hyvältä näytä.

  • Sota tulee

   Vastaa

   Samaa mietin. Ja sitten kun johdossamme on sotapsykoosissa olevia NATO-kiimaisia johtajia niin ei näytä lainkaan hyvältä.

   Onneksi sentään verottajaan voi luottaa… Paitsi ulkomaalaisten firmojen osalta.

   • Murre från Skogsstible

    Vastaa

    Asevoimien kannalta USA:n rekrytointi-ikäisiä on kahdenlaisia. On palveluskelvottomia ja ‑kelpoisia. Jälkimmäiset eivät valittavan usein ole kiinnostuneita värväytymään.

    The Army’s Hollywood Fantasy Ends in Failure
    “As a privileged white male, I am so proud we have so many transgenders and people of color in the military. I will sit down and listen and let them do the fighting.”
    https://www.amren.com/blog/2023/03/the-armys-hollywood-fantasy-ends-in-failure/

    ”Council for a Strong America reported that 77 percent of 17- to 24-year-olds are ineligible for service. About 44 percent of young Americans can’t serve for multiple reasons. More than 20 percent are simply too fat.”
    https://www.amren.com/features/2023/03/an-army-of-none/

 • Kyynikko

  Vastaa

  Saako korkokengät ja hormonihoidon heti alussa vai joutuuko odottamaan P‑kauden loppuun? Tätä moni kyseli, kun Pentagon aloitti viimeisimmän kampanjansa rekrytoida nuoria woke-armeijaansa… Monet veteraanit taas muistelivat, kuinka saivat ulosottomieheltä postia Obaman päätettyä jälkikäteen muuttaa sopimuksia ja kerätä takaisin sovitut sekä maksetut kotiutumisrahat vuosia jälkikäteen. Tottakai vika on nuorissa, jotka nauravat päin naamaa kun kyselet palvelukseen. Kenraaleiltakin löytyy selitys ja persereikä. Nuo luvut saattavat pitää paikkansa niiden harvojen joukossa, jotka vielä US armyyn halajavat, mutta en usko hetkeäkään, että tilanne olisi ihan noin huono USA:ssa kaikenkaikkiaan.

 • Totuus

  Vastaa

  Yhdysvallat=Suomi, hullut ja mielisairaat ottavat vallan. Tätä on haluttu, ja sitä tulee.

  • Teemu

   Vastaa

   Iso osa suomalaisista ei ole älyllisesti sen kummoisempia kuin somalit, irakilaiset tai afgaanit. Tämä maa pitäisi vain pyyhkiä pois ja aloittaa alusta.

 • TT

  Vastaa

  EI hätää, lihamyllyyn kelpaa melkein kuka vaan, joka miehistönkuljetusajoneuvolla saadaan kuskattua rintamalle, viskattua juoksuhautaan tahi bunkkeriin varustettuna jonkinlaisella torrakalla. Ammattilaiset hoitaa varsinaisen sodankäynnin.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Niinhän se kävi nytkin Suomen vaaleissa. Vaikka eipä vaaleilla ole merkitystäkään tulevaisuudelle. Suomea hallitsee EU ja ulkopolitiikasta huolehtii Nato. Aivan sama keitä istuu eduskunnassa. Itsenäisyys on mennyttä.

  Suomalaisesta sotilaasta sanottiin 1940 luvulla, että yksi suomalainen vastaa kymmentä ryssää. Pentti Linkola totesi kirjassaan muistaakseni 1900 luvun lopulla Karjalan retkellä, tilanne on muuttunut päinvastaiseksi. Hänen havaintojensa mukaan nuoret venäläiset olivat pirteää luonnossa liikkuvaa väkeä, eikä tietokoneen edessä istuvia kaljamahoja.

  • GLGL

   Vastaa

   Jauho-Sannan hallitus jätti seuraavalle hallitukselle valtaisan perinnön, kolmen kohdan työkalupakin, jonka avulla päätöksenteko tuntuvasti helpottuu:
   1. Perustuslakia ei tarvitse kunnioittaa. Ei ole olemassa rangaistusmekanismia.
   2. Kansainvälisiä sopimuksia ei tarvitse noudattaa.
   3. Valehtelu on hyväksyttävää, ollen uusi normaali.
   Seuraava hallitus tulee varmasti hyödyntämään näitä täysimääräisesti.

   • Stateless

    Vastaa

    Olet oikeassa. Tänään 4.4 Suomi lakkasi lopullisesti olemasta itsenäinen valtio. Mikään kolmesta tunnusmerkistä: oma valuutta, poliittinen sekä puolustuspoliittinen itsemääräämisoikeus ei ole enää validi. Koomista tässä on vielä tämä päivämäärä 4.4, jonka tulen muistamaan ns. ”tuplakuolemana”. Numero 4 kun tarkoittaa kuolemaa.

    Lopuksi voisin vielä lainata ja hiukan muokata Arwidssonin lentävää lausetta: ”Ruotsalaisia emme enää ole, venäläisiksi emme tahdo tulla, itsenäisiäkään emme uskalla olla, joten olkaamme sitten siionistien nöyriä palvelijoita”

 • ValhallaX

  Vastaa

  USA on malliesimerkki juutalaisesta ylivallasta.

  Jos juutalaiset saavat yliotteen (ja USA on yksi suuri ja surkea juutalaisten bordelli) niin seurauksena on, aina, siis aina, maan ja kansan rappio. Jos puhutaan USA.n armeijasta niin juutalaisille tärkeää on vain se, että he voivat koska tahansa aloittaa missä tahansa sodan ketä tahansa vastaan ja aloittaja on tällöin heoidän bordellinsa isäntä eli USA. Toisin sanoen: Jos tarvitaan syntipukki ja oman kansansa tapattaja, niin käännytään bordellin puoleen ja hopsassaa, löytyy ydinaseita, tapettavia nuoria ja vanhoja miehiä/naisia/sukupuolettomia, ei muuta kuin ensin valhemedia työhön ja sitten hurmos ja tykinruoka kentälle.

  Näin juuri parhaillaan kaadetaan Ukrainassa ikäluokka toisensa perään ja eletään toivossa, että Venäjä provosoituisi edes sen verran, että voitaisiin ruveta kaatamaan Baltian ja Suomen nuoria miehiä. Bunkkerissa virtaisi sitten kosher-juomat ja koko Venäjän raaka-ainevaroja derivoitaisiin niin että kipalakit päästä tippuisivat.

  Ehei, amerikkalaisilta nuorilta ei odoteta enää iskukykyä. USA iskee isännän käskystä ydinaseilla ja jos siitä seuraa USA:n tuhoa niin ei se sionistia haittaa, maa kun on jo tyhjiin puristeltu. Kalifornian katujen telttakylät ja sontaiset kadut sekä Meksikon huumekartellien pidot eivät paljoa enää tuota, maa on tyhjä ja kuiviin imetty, minkäs teet? Siis aloitetaan sotia.

  Odottakaapa vain, sotia on tulossa. Mekin pääsemme kohta Niinistön johdolla sankarivainajia laskemaan…

 • FullMoom

  Vastaa

  Moonshiners ohjelmasta tuttu 30 vuotias pullukka poika on kuollut. Valkoiset jenkit alkaa näyttämään afro-matameilta enenevissä määrin

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Korkea elintaso on loppupeleissä myrkkyä yhteiskunnalle ja sen tulevaisuudelle.

 • Jukka

  Vastaa

  Suomen armeijasta pois neekerit,muslimit ja naiset,kaikista vain haittaa mahdollisen sodan(jota väkisin yritetään venäjän kanssa).

  • GLGL

   Vastaa

   Neekerit ja muslimit siis jätettäisiin ”kodinturvajoukoiksi”? Ei käy. Päin vastoin. Heistä pitää muodostaa eliittipataljoonia, jotka ottavat hyökkäysvastuun Pentagonista käsin määrätyssä Pietarin valloitusyrityksessä. Oikeita aseita heille ei ehkä kannata antaa loukkaantumisriskin vuoksi, mutta ehkä jonkinlaiset puupyssyt.

 • Kondis

  Vastaa

  Meillä on kovia tappajia satoja tuhansia. Siis tietokonepeleissä. Oikeassa maailmassa nämä +20 kiloa painavat pullamössö energiajuomapellet eivät pärjää missään. Eivät jaksa juosta edes naisten perässä. Turhaa sekin on, sillä naisilla on useimmilla edes vähän kriteereitä mitä MIEHELTÄ haluavat. Aikuinen läski nösverö ei ole haluttua seuraa. Jatkakaa te ikilapsi-mammanpojat vaan sitä loputonta näytön edessä kyyneleet silmissä käteen vetämistä, liikuntaahan sekin on.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi