Elämmekö pellemaailmassa? Taitoluistelun EM-avajaisiin työnnettiin maskotiksi yli-ikäinen suomalaistransu, joka ei osaa luistella

Lyhyen haparoivan kierroksen päätteeksi maskotti kaatuu keskelle kenttää suomalaisen oikean taitoluistelijan mennessä vaivaantuneena auttamaan tätä pystyyn, sillä hän ei osannut edes nousta ylös ilman apua.

Rappiokulttuuri

Yhteiskunnallisia asioita seuraavat ihmiset ovat viime vuosina kyselleet toisiltaan, elämmekö me pellemaailmassa. Tämä johtuu siitä, että se, mikä ennen oli satiiria, on tänä päivänä normaalia arkea.

Viimeisin esimerkki tästä nähtiin viime viikolla Ylellä, joka näytti taitoluistelun EM-kisojen avajaistapahtuman kanavillaan. Kisoihin oli saatu maskotiksi 59-vuotias suomalaistransu, joka väitti harrastaneensa taitoluistelua yhdeksän vuotta.

Osaamisen takia kyseistä transua tuskin paikalle otettiin, sillä hän ei esiintymisensä perusteella edes osannut luistella. Lyhyen haparoivan kierroksen päätteeksi maskotti kaatuu keskelle kenttää suomalaisen oikean taitoluistelijan mennessä vaivaantuneena auttamaan tätä pystyyn, sillä hän ei osannut edes nousta ylös ilman apua.

Video sai näkyvyyttä myös sosiaalisessa mediassa, sillä se on Twitterissä katsottu alle kahdessa päivässä 7,5 miljoonaa kertaa.

Kotimaa Kulttuurimarxismi Rappiokulttuuri Transut Urheilu

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • JP

  Vastaa

  Toivottavasti seuraavaksi järjestetään Em-uimakisat suomessa ja altaaseen heitetään ihka aito lgbt-somali, joka ei osaa rotunsa takia uida.

  • TT

   Vastaa

   Somali järjestää merirosvousnäytöksen uima-altaassa.

 • Suomen eliitti

  Vastaa

  Kyllä Suomelle on naurettu ja kerrottu miten ”meidät on pelastettu” monokulttuurilta. Tätä leimaa ei mikään poista.

 • Minna-Maaria Antikainen

  Vastaa

  ”Aluksi se meni ihan jees. Mutta kun happi loppui elimistöstä, niin jalat pettivät. Tajusin sen vasta siinä vaiheessa, kun näin luistelun illalla. Enhän mä kaatunut piikkeihin, mä kaaduin siihen, että mulla petti jalat. Sen takia mä en päässyt itsekseni myöskään ylös.” Mieleeni tulivat balettiopettajani sanat. Hän sanoo balettitunneillamme joka kerta, että muistakaa hengittää.

  • Valavuori

   Vastaa

   Valavuori epäili, että Antikainen oli historian ensimmäinen luistelija, joka kaatui hapenpuutteeseen. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Transu on kuulemma todella taitava luistelemaan, mutta kaatui sen vuoksi, kun ei muistanut ollenkaan hengittää. Valavuoren videolla selitti tälläistä.

  Koko touhu taas aivan yhtä irvokkuuden perikuvaa. Hienoksi on Suomi päässyt menemään.

  • Bobo H.

   Vastaa

   I can’t breathe! Sehän oli siinä polvistuneenakin eli meni sääntöjen mukaan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kyllä, elämme todellakin pellemaailmassa ja se näkyy monessa asiassa.
  Aivan käsittämätöntä, että joku on antanut tuolle luistimet jalkaan ja päästänyt tuonne sekoilemaan.

  • Reiska

   Vastaa

   Ei, me emme elä pellemaailmassa. Me elämme hullujenhuoneen aulassa.

 • Edistyksellistä

  Vastaa

  No, ainakin suomalaiset naiset ovat nyt tyytyväisiä.

  Kelpaa suomalaisen naisen heilutella sateenkaarilippua ja leikkiä Hyvää Ihmistä kun tämäkin Suuri Saavutus on nyt saatu aikaan.

 • X

  Vastaa

  Jospa konttailu kuului esitykseen. Hyvät naurut siitä ainakin sai.

 • Sam Raafael

  Vastaa

  Suomi pääsi taas maailmankartalle. Julkista perverssiä taitoluistelussa.
  Nyt YLE kytki yhteen urheilun ja julkisen pervouden! Suomelle kansallinen häpeä. Käsittämätöntä? Urheilu ja pervous kytketään yhteen!

 • Teemu

  Vastaa

  On kyllä upea kuva tuossa se, kun suomalainen mies naiseksi pukeutuneena yrittää nousta ylös (on polvistuneena fentanyyliin kuolleelle Ameriikan karttuselle?) ja suomalainen tyttö tulee Suomen lipun kanssa nostamaan tämän ylös. Kaunis hetki. Toivottavasti koko maailma näki tuon: tätä on Suomi.

 • Topi

  Vastaa

  Ei syrjintää! MUTTA sitten kuitenkin valitaan MIES, joka kaiken lisäksi ei osaa edes luistella! Mitä ihmettä? Kyllä nyt suvaitsevaisuuden koirat purevat omia nilkkoja ikävästi taasen kerran.

 • kaikki tällainen sen todistaa

  Vastaa

  Joo sairaassa pellemaailmassa tai yhteiskunnissa elämämme.

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Katsoin video-otoksen tuosta esityksestä Levelin-kanavalta ja tapaus näyttää huomattavasti pahemmalta videona kuin tuossa kuvassa. Vulgaari saasta on nyt yleisesti hyväksytty toimintamalli.

  Translaki meni tänään läpi eduskunnassa, joten ollaan astuttu taas yksi askel kohti perikatoa.

  Pahinta on, että eräs lähisukulainen (tyttö) on sairastumassa tähän sairauteen. En uskonut asiaa muutamaan minuuttiin, kun kuulin uutisen joulun aikaan. Aivot löivät tyhjää enkä halunnut aloittaa sotaa.

 • JFK

  Vastaa

  Irvokkainta on se, että tämä trans-individuaali on kisojen ”maskotti”. Joku järjestäjäportaassa varmaan saa siitä kovia kiksejä, koska muuten ei sitä voi oikein selittää.

  Onkohan kisojen virallisessa kaupassa myytävänä kisamaskottia esittäviä pehmoleluja, jotka eivät pysy pystyssä?

 • Yksipuolue järjestelmä

  Vastaa

  Kylmäverisessä pellemaailmassa.

  Suurin osa turhia julkkiksia jotka liitossa paholaisen kanssa.

  Edes pellenenä ei pelasta. Teidät on paljastettu!

  1000 suomalaista vaikutusvaltaista (vapaa)muuraria, illuminaattia.

  Luulevat olevansa piilossa. 

  Mistä löytyy ensimmäinen joka tekee julkisen pesäeron näihin lusiferin ”opetuslapsiin”?

  Kuka eduskuntaehdokas irtisanoutuu julkisesti?

  Ei kukaan?

  Eli ei mitään uutta auringon alla. Persereikä vaalit. Pellelandian vaalivilppi vaalit.

  https://fi.pinterest.com/Pikkulammas/suomalaiset-julkkikset-illuminati-vapaamuurari/?invite_code=58c95aa1c6ce4330be2857495cd59d87&sender=1025835758780461543

 • Nimetön

  Vastaa

  Suomi tarvitsee puhdistuksen

 • Totuuden Soturi

  Vastaa

  Koko kaunis laji ja kaikki sen harrastajat häpäistiin tällä irvokkaalla agendanäytöksellä. Kuinka moni oikeasti lajille omistautunut ja osaava luistelija oli tehnyt vuosia kaikkensa päästäkseen EM-jäiden avajaistähdeksi? Kuitenkin täysi pelle ohitti heidät mädätysagendan vuoksi. Sairasta!

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Ei tule loppua tälle hulluudelle, aina vain kahjommaksi menee. En enää uskalla ajatella mikä tilanne on viiden vuoden kuluttua. Säälin tänä vuonna syntyviä ihmisiä.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Hävettää olla suomalainen, kun katsoo tällaista tyylitöntä tunarointia. Kontrasti tässä on erityisen räikeä, koska taitoluistelu on aina ollut hyvin kaunis ja vaativa laji. Nyt tuodaan jäälle transu, joka ei ole kaunis, ei osaa luistella kauniisti, eikä omaa lajin vaativia kuvioita lainkaan. Jos on pakko ottaa joku ”maskotti”, niin miksi ei vaikka joku luistelua harrastava pieni lapsi? Varmaan sellaisenkin esitys olisi huomattavasti laadukkaampi kuin tuo kompurointi, jota nyt saimme todistaa. 

  On se harmi, kun joitakin asioita ei vain voi enää unohtaa nähneensä.

  • Mok

   Vastaa

   Samaa mieltä! Miksi sinne ei voitu ottaa maskotiksi jotain pientä lasta, joka harrastaa lajia. Tuo konttaava transu, joka ei osaa edes luistella oli oksettava näky!

 • Teemu

  Vastaa

  Valkoiset, ”rasistiset” heterot pois Suomesta! Johan loppuu rasismi. Helpompaa, järkevämpää ja oikeudenmukaisempaa olisi poistaa ei-valkoiset Suomesta, mutta siihen ei ryhdytä, sillä ei missään ole määrätty Suomen kuuluvan suomalaisille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi