Suomen äärivasemmisto pelkää uutta seksirikosskandaalia – kielsivät aatesisarten kopeloinnin bussissa

Marxisteilla on edelleen hankaluuksia pitää näppejään erossa muiden tuotantovälineistä.

Rappiokulttuuri

Pride-upseeri Juho Pylvänäinen on yksi lukemattomista seksuaalisista väärinkäytöksistä Suomessa kiinni jääneistä kulttuurimarxisteista.

Suomi Herää ‑marssilla juhlapuhujana ollut Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru nosti sosiaalisessa mediassa esiin äärivasemmistolaisten vastamielenosoittajien käyttäytymissäännöt, jotka jaettiin eri kaupungeista Helsinkiin saapuneille kulttuurimarxisteille. Säännöistä selviää, että marxisteilla on edelleen hankaluuksia pitää näppejään erossa muiden tuotantovälineistä.

”Jotenkin sitä luulisi, että parin tunnin automatka menisi kunnialla maaliin ilman luvatonta koskettelua, mutta vasemmiston kekkereissä kannattaa selvästi varautua kaikkeen,” Kuru kommentoi ja liitti mukaan kuvakaappauksen äärivasemmistolle jaetuista käyttäytymissäännöistä.

Partisaani haastaa lukijat pidättämään naurua seuraavan käyttäytymissäännöistä poimitun kappaleen ajan:

Bussissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita eikä minkäänlaista syrjintää (homo- tai transfobiaa, seksismiä, rasismia ym. bullshittiä) hyväksytä. Kohtele kaikkia kunnioittavasti, älä oleta toisten taustoja, älä kuvaa tai kosketa ilman lupaa ja ota kritiikki asiallisesti vastaan sekä muuta toimintaasi tarvittaessa. Tehdään matkasta kaikille kiva ja pidetään hauskaa!

Lähde: Tuukka Kuru

Äärivasemmisto Anarkismi Antifa Helsinki ilman natseja Kotimaa Kulttuurimarxismi Pakottaminen seksuaaliseen tekoon Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Törkeä raiskaus Varisverkosto Vasemmisto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Julli

  Vastaa

  Älyltään heikkolahjaisia ja moraalittomia pitää erikseen ohjeistaa toimimaan normaalisti. Kuvaa erinomaisen hienosti vihervassareita. 👌🏻

 • Nimetön

  Vastaa

  ”Älä kuvaa ilman lupaa”. Niin, nämä kommari pedofiilithan kuvaavat jopa ala-asteen lapsia koulun suihkutiloissa kuten Vasemmistoliiton pormestari Sasu Haapanen taannoin Turussa.

 • Menikö tunteisiin?

  Vastaa

  Kyllä noilla taitaa olla vaikea elämä. Itse olen matkustanut julkisilla kulkuvälineillä pikkupojasta asti, eikä ole tarvinnut koskaan sen kummemmin käyttäytymistä opettaa.

  Ja sitten tuo turvallisemman tilan periaate. Noilla taitaa olla aika ahdistavaa keskenään. Kun ovat isossa porukassa, niin oikein korostetaan tuota syrjimättömyyttä. Kuitenkin sitten kun ollaan pienemmässä ryhmässä, niin jutut keskittyvät lähinnä alapääjuttuihin. Ja tietenkin juoruillaan kaikenlaista selän takana, ja naureskellaan avoimesti jopa omien toverien vastoinkäymisille. He tietävät itsekin etteivät voi luottaa toisiinsa, mutta eivät kykene hyväksymään tosiasioita.

  Tekopyhyys ja itsepetos ovat sisäänrakennettuina vasemmistolaisuuteen.

 • TT

  Vastaa

  Eikö limaisen transun kosketus olekaan enää ihanin asia maailmassa?

 • Ilmari

  Vastaa

  Taannoin vihreiden puoluekokouksessa oli nimetty erikseen häirintäyhdyshenkilöt. Minkään muun puolueen kokouksiin heitä ei ole nimetty.

 • örmy

  Vastaa

  ”Bussissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita eikä minkäänlaista syrjintää”

  Tunnen itseni syrjäytetyksi ellen saa olla ihossa kiinni kaikkiin = tulossa kohtapuolin vassareiden kautta.

 • Das Erbe von Heydrich

  Vastaa

  Pylvänäinen on ylikersantti, eli ei ole upseeri. Sodomiitti hän toki on.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi