Naisoletetut veronmaksajien rahoittaman ”sateenkaariverkoston” takana

Verkosto on pyrkinyt toimimaan mahdollisimman huomaamattomasti.

Rappiokulttuuri

Katriina Nousiainen ja Hanna Onwen-Huma.

Kansanedustaja Päivi Räsänen herätteli tällä viikolla julkista keskustelua siitä, että valtioneuvostossa toimii hämäräperäinen homolobbausjärjestö, jonka toimintaan kaadetaan veronmaksajien rahaa. Verkosto on pyrkinyt toimimaan mahdollisimman huomaamattomasti.

”Valtioneuvostoon on tällä vaalikaudella perustettu ministeriöiden lainvalmistelua lobbaava sateenkaariverkosto. Tämä liike on myös julkisin ja yksityisin varoin rahoitettua. Veronmaksajat osallistuvat HLBTQ+ ‑liikkeen rahoittamiseen lukuisien kanavien kautta,” Räsänen kirjoitti.

Vaikka toiminnasta on tihkunut julkisuuteen vain vähän informaatiota, tiedetään, että verkostoa johtavat oikeusministeriön erityisasiantuntija Katriina Nousiainen sekä sosiaali- ja terveysministeriön erityisasiantuntija Hanna Onwen-Huma.

Sateenkaariverkoston johtajat olivat muun muassa laatimassa ”Mukana! Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyö toisella asteella” ‑nimistä opasta opettajille ja opiskelijoille. Hankkeen taustalla oli Opetushallitus.

Oppaassa vaaditaan maahanmuuttajille, transuille ja homoille ”positiivista erityiskohtelua” koulussa esimerkiksi kiintiöiden avulla. Näin rotumuukalaiset ja homot saisivat muita helpommin opiskelupaikan erityisen tavoitelluista kouluista.

Hanna Onwen-Huma.

Lähteet: Suomen Uutiset, Päivi Räsänen, Opetushallitus

Hanna Onwen-Huma Homolobby Katriina Nousiainen Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Maahanmuutto Oikeusministeriö Opetushallitus Päivi Räsänen Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Sosiaali- ja terveysministeriö Suomalaisvastaisuus Transut Valtioneuvosto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Viholliset keskuudessamme

  Vastaa

  Kas kas, jälleen valkoiset naiset asialla tekemässä juutalaisille myyräntyötä. Miten valkoiset naiset ovat aina niin innokkaasti toimimassa omaa kansaansa vastaan? Miksei esim. somalinaiset ole yhtä fanaattisesti sahaamassa oksaa omiensa alta?

  Minä en näe kansallismielisillä valkoisilla mitään mahdollisuuksia voittoon niin kauan kunnes he heräävät siihen tosiasiaan että valtaosa valkoisista naisista on täysin pilalla ja vihollisen leirissä. Terhi Kiemunkeja on valkoisissa naisissa aivan liian vähän, kun verrataan vihervasemmistoa äänestäviin humanistiakkoihin joita on koko maa täynnä aivan kaikkialla.

  Valkoiseen naiseen on niin taitavasti juurrutettu ajatus oman kansan pahuudesta ettei niitä voi enää käännyttää kansallismielisten puolelle vaikka koko maa poltettaisiin tunkeutujien toimesta tuhkaksi.

  • Pervot kaappiin ja kaappi lukkoon

   Vastaa

   Hetkinen, eipäs nyt sotketa näitä ylpeitä suvakkihuoria naisiin, kyseessä on kaksi aivan eri lajia. Naisilla on aivot ja he osaavat käyttää niitä, näillä suvakkihuorilla ei.

 • Tomi

  Vastaa

  Mädätystä 🤮

 • Jns. Man

  Vastaa

  Hmm..taitaa olla niin että osa naisista menee aina voittajien puolelle, tai siis sen kenen luulee voittavan. Sama juttu mm. Leijonilla, kun oman lauman urokset ja pennut on tapettu vieraiden urosleijonien toimesta, voitetun lauman naaraat tulevat kiimaan. Hirvittäviä tanttoja on kyllä mädätyksen takana. Onko tuo Onwen-Huma naimisissa jonkun neekerin kanssa kun on tuollainen vieras sukunimi?

 • GLGL

  Vastaa

  Mitähän mahtaa nuo kaksi herttaista naisoletettua tehdä, jos Suomi joutuu sotaan? Edelleen vaahtoavat sateenkaariystävällisyydestä, vaiko itkevät hysteerisenä pommisuojassa?

 • juha II

  Vastaa

  Varsinaisia ”hoitotätejä”! Kuka antaa ainokaiset lapsensa tuollaisten käsiin? Ennemmin vaikka susien kasvatettaviksi, sillä jos neljällä jalalla jolkottaa. Parempi se on sekin. Ja kuinka ollakkaan. Kuin stalinismin aamuhämäristä. Tuokin myyräntyön kustantavat veronmaksajat vassari opetusministerin jakamilla määrärahoilla. Opetusministeri Ulf Sundqvist (SDP) 1970-luvulla järjesti salamyhkäisesti tamperelaisiin kouluihin opetusprojektin eli ”pirkkala projekti”, jossa jäljiteltiin neuvostoliittolaista marxismi-leniniläistä opetusohjelmaa. Jossa jo alakoululaisista oppilaista lähtien aiottiin tehdä kommiunisteja poliittisella kasvatuksella, jota ympättiin jokaiseen kouluaineeseen mukaan. Kuitenkin tämä kaikessa hiljaisuudessa aloitettu ”kokeilu” koki tylyn ja äkkinäisen lopun kun asia vuosi julkisuuteen ja tuolloiset suomalaiset vanhemmat eivät olleet erityisen suopeita sellaiseen lasten suoranaiseen aivopesuun suomalaisessa yhteiskunnassa.

 • NikkeNakkertton

  Vastaa

  No ei yllätä että puuhanaiset on tollasia vitun porsaita. Ei tollasia kampaviinerin mussuttajia huoli yksikään normaalijärkinen VALKOINEN suomalainen mies. Hyi vittu! *Pthyi!*

 • Salomon

  Vastaa

  Anteeksi jätin jutun lukematta, mutta kontekstista irroitan sen mikä pompahtaa aina samalla tavalla kun käsitellään näitä asioita. Agenda ja oletetun fyysinen olemus, voitte vinkua päälle ihan niikuin jaksatte. Ruma ja läski ajatusmaailma = noh kyllä tajuatte.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Oksettavaa. Ullatus taas, että pullukat sosiaalitantat ihan kiimassa kaikkeen sairaaseen.

 • ....

  Vastaa

  Tässä olisi kuitenkin hyvä olla kutsumatta tuota järjestöä homolobbaus järjestöksi kun se syrjii homoja ja käy sitä vastaan taistelua, suvaitsevaisuuden nimissä tietenkin..

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi