Transu cheerleader hyökkäsi joukkueensa aidon tytön kimppuun

Yksi cheerleadereista totesi Medlockille tämän olevan mies, jolla on penis ja jonka ei siksi tulisi kuulua joukkueeseen.

Rappiokulttuuri

Averie Chanel Medlock.

Naisjoukkueisiin soluttautuneiden transujen eli niin sanottujen mekkoeinareiden väkivaltainen käytös heidän kadehtimiaan naisia kohtaan jatkuu. Viimeisin esimerkki transujen väkivallasta saatiin Yhdysvaltojen Texasista.

Paikalliseen cheerleader-seuraan liittynyt transu Averie Chanel Medlock ehti herättää suurta vastenmielisyyttä joukkueensa aidoissa tytöissä. Muut joukkueen jäsenet eivät olisi halunneet viettää aikaa miespuolisen perverssin kanssa.

Lopulta yksi cheerleadereista totesi Medlockille tämän olevan mies, jolla on penis ja jonka ei siksi tulisi kuulua joukkueeseen. Tämä oli liikaa transulle, joka hyökkäsi tytön kimppuun ja ryhtyi kuristamaan tätä.

Tapaus on edennyt poliisin tutkittavaksi. Uhrin isä tahtoo, että poliisi julkaisee tapauksesta tallentuneet videonauhat, jotta törkeä hyökkäys saisi lisää julkisuutta.

Lähde: New York Post

Averie Chanel Medlock Homolobby Kulttuurimarxismi LGBT Pahoinpitely Rappiokulttuuri Rikos Transut Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hyvesignaloinnin hinta

  Vastaa

  Valkoisten naisten sankari kääntyikin liittolaisiaan vastaan. 😄😄😄

 • enkeksinimee

  Vastaa

  Eihän tytölle käyny kuinkaan

 • juha II

  Vastaa

  Nuo tivolien irvokkaat kummajaiset tunkevat itsensä joka ikiseen läveen paitsi persläveen, joka on heille se AINOA oikea paikka maailmassa! Muuan ”Michellle:kin” on nainen, jolla on kirjaimellisesti ”munaa”.

 • Julli

  Vastaa

  Voi reppanaa tyttöilijää. Melkein säälittää, mutta ei kuitenkaan.

  Olisi ehkä kannattanut käydä pitempään terapiassa, koska silloin äijä olisi ehkä tajunnut, että harva mies pitää mukanaisista, joilla on penis tai tekovagina.

  • Migge

   Vastaa

   Sehän saa siitä vaan uuden syyn uhriutua ja vaatia lisää oikeuksia. Ihan joku aika sitten oli iltaroskassa tms artikkeli vastaavasta, missä transu uhriintui siitä kun kaikki deitit päättyy viimeistään siinä vaiheessa kun tämä paljastaa ettei olekaan oikeasti nainen. Syyksi kertoi tietysti ennakkoluulot ja jonkin lgbt-sanan mitä en muista. Tietenkään tämä ei itse pidä transu miehiä viehättävinä, ja siksi haluaakin seurustella ihan oikean miehen kanssa, ja sitten itki lehdessä kun kaikille deittikumppaneille tuntui olevan tärkeintä mitä sieltä housuista oikeasti löytyy.

   • Julli

    Vastaa

    Tämä on totta, mutta uhriutukoon.

    Itse on itsensä silvotuttanut tai tuo julki tällä tavoin mielenterveysongelmansa. Ihan se ja sama miten nämä kummajaiset kokevat tavallisten miesten tai naisten reaktiot. Friikkiys ei muutu normaaliksi vaikka nämä nostaa päivänvaloon. 🤷🏼‍♂️

    Hovioikeudenneuvos Esko Nikkarista lainatakseni ”imekööt parsaa”.

 • Irmgard

  Vastaa

  Hyökkäyksen kohteeksi joutuneen tytön isän olisi pitänyt aitoon Teksasilaiseen tapaan ottaa kuudestilaukeava Colt peacemaker .45 käteen ja tikata sekopää transu täyteen reikiä. Transut ja muut friikit kuuluvat painajaisiin, eivät todelliseen maailmaan.

 • Milla

  Vastaa

  Tämäkö nyt on sitä laadukasta journalismia? Voi hyvää päivää 😂

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi