Liberaalit miehet steriloivat itsensä? – vasektomioiden määrä moninkertaistunut Amerikan aborttilain kumoamisen myötä

"Soijapojat" poistavat itsensä geenialtaasta vastalauseena Roe v. Waden kaatumiselle.

Rappiokulttuuri

Vaikka viralliset tilastot eivät olekaan vielä varmistaneet asiaa, urologit ympäri Amerikkaa ovat kertoneet aikojen varaamisen miesten vasektomioihin moninkertaistuneen sen myötä, kun abortit perustuslaillisena oikeutena turvannut laki kaatui maan korkeimmassa oikeudessa.

Eräs iowalainen urologi kertoi vasektomioiden ajanvarausten määrän kasvaneen 200–250 prosenttia, kun taas kalifornialainen urologi huomasi 300–400 prosentin kasvun. Missourin Kansas cityssä toimiva urologi raportoi vasektomioiden määrän kasvaneen jopa 900 prosenttia.

”Monet miehet sanovat, että he ovat harkinneet vasektomiaa jo pitemmän aikaa, ja että Roe v. Wade päätös oli viimeinen tekijä, joka sai heidät varaaman ajan,” floridalainen urologi, Doug Stein, oli kommentoinut.

Monet aborttia fanaattisesti kannattavat naisaktivistit ovat sanoneet, että miehet, jotka eivät ”taistele heidän oikeuksiensa puolesta kadulla,” ja jotka eivät hanki vasektomiaa tuen osoittamiseksi heille, eivät ansaitse harrastaa seksiä heidän kanssaan.

Lähde: Breitbart

Abortti Liberaalit Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kriittinen Kansalainen

  Vastaa

  Ihan hyvä. Näet noiden pellejen ei pidäkään lisääntyä! Paranee jenkkien geenipooli siitä kummasti.

 • Vihtori Kosola

  Vastaa

  Voi myös vähän miettiä kannattaako ”Stein” nimisen urologin sanomisiin hirveästi luottaa,vai koittaako hän mahdollisesti saada vasektomian näyttämään normaalilta ja näin vetävämmältä alhaisen suggestiokynnyksen soijakuluttaja hyttysille.

 • pöh

  Vastaa

  Kattonu USA:n ”mielenosoitukjsista” kuvia ja videoita niin aktiivisimmat ”mieleosoittajat” on aivan mielisairasta porukkaa.
  Huutavat siellä että my body my choise ja uhkaavat leikata pikkuvauvojen kurkut auki.

 • Että näin

  Vastaa

  Yleensäkin nuo ”aktivistit” ovat sen kokoluokan valaita ettei paljoa viisari värähdä normaalilla miehellä, joten turha uhkailla etteivät ”anna” seksiä.

  Kumin käyttö on todella monimutkaista, high tech shit kuten amerikoissa sanotaan ja ihan hyvä ettei retardiporukka pääse liiaksi enää lisääntymään.

  • GLGL

   Vastaa

   Letkujen katkaiseminen on täysin loogista. Jos pistää kännipäissään siiderivalaan paksuksi, eikä ole enää abortiomahdollisuutta, on se käytännössä mukavan elämän päätepiste. Siksi paras tapa suojella itseään on estää katastrofi pre-emptiivisti kirurgisella toimenpiteellä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Aborttiaktivistien kanssa seksin harrastaminen tuskin on kovin monen miehen haaveena.
  Naisen, jolle abortin tekeminen on elämän suurin onni ja elämän tarkoitus, kannattaa se aina ehdottomasti tehdä. Sellaisesta naisesta tuskin äidiksi olisikaan.

  • Abortti

   Vastaa

   Kansallismielisen naisen mielestä vauvan saaminen on elämän kohokohta, kun taas liberaalin naisen mielestä vauvan murhaaminen on elämän kohokohta. Aika iso ero

 • Ilmari

  Vastaa

  Kyse ei ollut lain kaatumisesta. Korkein oikeus ei kumoa eikä säädä lakeja. 

  Oli olemassa oikeustapaus Roe vs Wade jossa abortin saaminen katsottiin perustuslailliseksi oikeudeksi. Koska laissa ei puhuta mitään abortista, Korkein oikeus katsoi uudessa päätöksessään että sen saaminen ei voi olla tällainen oikeus. 

  USA:ssa katsotaan että jos jostain asiasta ei ole erikseen säädetty, siitä päättäminen kuuluu osavaltioille. Tämä siis koskee myös aborttia. Ne voivat säätää haluamansa lait.

 • TT

  Vastaa

  Ainakin teoriassa valkoisen rodun laatu paranee hitusen Roe vs. Wade ‑päätöksen myötä. Soijilla ei ole edes teoreettista mahdollisuutta lisääntyä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Päivän hyvä uutinen.

 • BFG9000

  Vastaa

  Mutta tuohan vaikuttaa ensikuulemalta loistavalta; vasemmistolaiset lakkaavat lisääntymästä ja puolustuskyvyttömien ihmisten massamurhaaminen vähenee. Voisiko tuota jatkokehittää niin että vasemmistolaisuuteen kuuluisi tunnusomaisena piirteenä eunukkilaisuus; tällä voisi olla suotuisia vaikutuksia vasemmistolaisuuteen olennaisena osana kuuluviin kielteisiin ilmiöihin, kuten raiskaukset, pedofilia, sukupuolinen hillittömyys, seksuaaliset perversiot, yms?

  • Ollaan hiljaa saadaan kalaa

   Vastaa

   Amerikka ja maailma ovat ”isoja laivoja” jotka kääntyvät hitaasti. Jo tällä muutoksella on merkittävä vaikutus tulevaisuuteen. Mutta sitäkin joudumme odottamaan seuravat 30–50 vuotta. 

   Ollaan siis tyytväisiä saatuun muutokseen ja annetaan ajan kulua. Jossain vaiheessa esittämäsi vaihtoehto on konkreettinen.

 • Abortti

  Vastaa

  Ei tullut pieneen mieleenkään että ihminen voi olla noin idiootti. Voin kuvitella että juuri kuvan kaltaiset miehet menevät steriloimaan itsensä😂

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Tuskin on kovin iso vahinko.

 • Louhi

  Vastaa

  Jälkeenjääneet imppaamassa toistensa aivopieruja. Suurin osa feministeistä on aivan liian neuroottisia kyetäkseen seksuaaliseen kanssakäymiseen yhtään kenenkään kanssa. Heidän ”miehensä” sen sijaan ovat niin perusteellisesti estrogeenillä myrkytettyjä, että erektio on käytännössä lääketieteellinen mahdottomuus. Lopulta on ihan se ja sama, vedetäänkö piuhat poikki vai ei. Sukupuuttoon kuolevasta kansanosastahan tässä puhutaan.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Jotenkin epäilen, että sterilointibuumi koskee lähinnä valkoisia. Neekerit ynnä muut lisääntyvät entiseen tahtiin.

  Tämäkin buumi on osa kansanvaihtoa ja valkoisten kansanmurhaa.

  • Suoraselkäisyys kunniaan

   Vastaa

   ”Tämäkin buumi on osa kansanvaihtoa ja valkoisten kansanmurhaa.” Ei ole. Noiden poistuminen geenipoolista ei heikennä, vaan vahvistaa sitä. Kannatan ehdottomasti noiden steriloimista, enkä vastusta edes niiden itsemur.…anteeksi, siis oikeutta lopettaa itsensä hyödyttöminä olentoina.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Innokkaimmat kuohitsee itsensä. Esiintyen sitten kolmantena sukukupuolena.

  • Julli

   Vastaa

   Juutalaisethan olivat aikanaan ammattilaisia eunukkien tekemisessä. Nämä ovat niitä nykyajan eunukkeja.

 • Veena Elo

  Vastaa
 • Paha kraatari

  Vastaa

  Win-win.
  Kun noita soijien naamakuvia on nähnyt, niin pistää miettimään onko pärstän omistaja edes lisääntymiskykyinen, mutta sakset sanoo niks ja naks, piuhat katkee yks ja kaks.

 • Rasmus Nalle

  Vastaa

  Hienoa että ymmärtävät olla lisääntymättä..

 • Julli

  Vastaa

  Nyt toivotaan, että myös neekerit yms. kehitysmaalaiset innostuisivat tästä!

 • T . T

  Vastaa

  Tämähän on vain ja ainoastaan hyvä asia pitkällä tähtäimellä. Eipä pääse jatkamaan ideologiaansa jälkisukupolville.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Tämä yllyttäminen vasektomiaan lienee juoni, jolla yritetään saada valkoiset tuhoamaan lisääntymiskykynsä.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Liberaalit ”miehet”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi