EU:n vaalilakia tahdotaan uudistaa: Parlamenttiin kiintiöt ”muunsukupuolisille” ja naisille

Kansalaisten antamien äänien sijaan esimerkiksi transujen ja muiden "muunsukupuolisten" edustus parlamentissa tahdotaan taata kiintiöjärjestelmällä.

Rappiokulttuuri

Euroopan parlamentti tahtoo tehdä radikaaleja uudistuksia unionin vaalilainsäädäntöön. Uudistusten tavoitteena on varmistaa se, että päätöksentekijöiden riveissä on tulevaisuudessa mahdollisimman paljon isänmaataan vihaavia kulttuurimarxisteja ja globalisteja.

Verkkouutisten mukaan vaalit tahdotaan ”eurooppalaistaa”, mikä merkitsisi sitä, että vaalit pidettäisiin kaikissa jäsenmaissa samana päivänä. Tätä mielenkiintoisempaa on kuitenkin lakiuudistuksiin sisältyvä vaatimus kiintiöjärjestelmästä:

”EU-parlamentti haluaa myös puuttua sukupuolten epätasa-arvoon. Se huomauttaa, että vaikka tilanne parani viime vaaleissa, jotkut maat eivät silti valinneet parlamenttiin yhtäkään naisjäsentä. Mietinnössä ehdotetaan pakolliseksi listoja, joissa nais- ja miespuoliset ehdokkaat vuorottelevat, tai kiintiöitä niin, ettei muunsukupuolisten henkilöiden oikeuksia loukata.”

Euroopan unioni ei toisin sanoen usko meritokratiaan ja kansanvaltaan vaalien yhteydessä. Kansalaisten antamien äänien sijaan esimerkiksi transujen ja muiden ”muunsukupuolisten” edustus parlamentissa tahdotaan taata kiintiöjärjestelmällä, jolla ei ole mitään tekemistä demokraattisen prosessin kanssa.

Lähde: Verkkouutiset

Euroopan parlamentti Euroopan unioni Feminismi Globalismi Homolobby Kulttuurimarxismi Liittovaltio Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Transut Vaalit Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Koko ”demokratia” on jo pitkään ollut yleinen vitsi, toivon todella, että tämä aina vaan paheneva sekoilu tulee johtamaan kulttuurimarxismia väkisin edistävän Euroopan Unionin kaatumiseen.

 • TT

  Vastaa

  Varsin paskaa ainesta on saatu eduskuntaan ja erityisesti hallitukseen ihan nykymenetelmillä. EU:n ei tarvitse huolehtia. Ainakin Suomi noudattaa joka ikistä EU:n toivetta ja käskyä orjallisesti ja usein omaksi tappiokseen. Eikä täällä tärkeistä asioista kuten Nato-jäsenyydestä mitään edes kansalta kysytä. Mihinkäs sitä parlamenttia oikeastaan tarvitaan edes? Riittää, että meillä on globalistien edessä hyvesäteilevä hallitus, joka käyttää kansaa koe-eläiminä kaikkiin mahdollisiin ihmevirityksiin. Eräskin rokote tulee mieleen. Myös uusi Nato-rintama Venäjää vastaan pitäisi avata ja Suomessa riittää varusmieskoulutettua väkeä sellaiseen pikku operaatioon. Suur-Suomi on meille luvattu.

 • pää määrää

  Vastaa

  Nyt on kansalaisten vuoro Suomessa äänestää eduskunta, joka tekee eron dementoituneesa EU:sta ja sitä kannattavasta politiikasta.

 • Anjovis Bonus

  Vastaa

  Tähän asti on ollut lähinnä vitsi miten politiikassa ulvotaan äänestettyjen kansallismielisten ja oikeistolaisten torppausyrityksiä eri tavoin ”demokratian suojeluna” (ilmeisesti demokratialta itseltään).
  Tämä esitelty kyhäelmä kiintiöineen sitten suoraan pyyhkii demokratialla takaloosteria, vaikkei nykyinenkään vaalijärjestelmä suhteutettuine vaalitapoineen mitään oikeaa demokratiaa tietenkään ole.

  Homma menee koko ajan typeryydessään ja kusetuksessaan röyhkeämmäksi.

  • Minä

   Vastaa

   Noille porukoille demokratia on heidän ideologiansa yksinvaltaa. Kun he ”puolustavat” demokratiaa, pyrkivät he oman ideologiansa diktaturiaan. Heidän ”demokratiansa” on demokratian irvikuva ja totalitaristinen järjestelmä.

 • Sairasta

  Vastaa

  Tää homma päätyy tällä vuosikymmenellä uskomattomaan kaaokseen ja kurjuuteen. Pelastukoon ken voi.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Kysymys on kommunismista. Eurokommunismista. Joka pitäisi nyt kaataa vaikka Venäjän avulla…Nälkäpeliä käydään koko ajan…Siihen kommunismi aina johtaa…

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Eli käytännössä äänen antamisen vaikutus vesitetään, kun paikat on jo etukäteen jyvitetty. 

  Demokratia ja vaalit ovat harha. Pelkkä huijaus, jolla yksinkertaisille annetaan illuusio vallasta. 

  Äänestämällä ei voi vaikuttaa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Aloittelin muutama päivä sitten kirjaa nimeltä ”1812 Napoleon’s Fatal March on Moscow”.

  Onpa painava pakkaus historiaa. Vaikka olen suht paljon lukenut niin kyllä tulee uutta tietoa – ja raskaasti. Esimerkiksi se, että senaikainen Ranska hallitsi käytännössä Britanniaa, Venäjää ja Skandinaviaa (eli silloin lähinnä tarkoitettiin Ruotsia) lukuunottamatta koko Eurooppaa. Myös ihan karttoja selaillessa huomasi, että Venäjän maantieteellinen koko on nyt pienimmillään satoihin vuosiin. Noin aluksi, kerron myöhemmin lisää.

  Mutta yksi pistää silmään verratessa sitä aikaa ja nykyistä. Eurooppaa ei enää ole, nykyinen ultrasionistinen helvetti on uskomaton romahdus siitä Euroopasta, joka aikoinaan oli olemassa. Nykyinen Eurooppa on, erityisesti EU:n Eurooppa, yhdellä sanalla sanottuna, kansanmurha.

  EU ei pysty esittämään käytännössä mitään hyvää missään asiassa. EU on velkahelvetti, jonka ovat kaapanneet sionistit, kuten USA:ssa, ja kuten USA:ssa, EU päätyy loputtoman velan orjaksi.

  Katsokaa nyt Suomeakin. Kaikki tietävät, että edessä on energiakriisi, elintarvikekriisi, ilmastonmuutosvalheen (vrt. holokaustivalhe) kriisi ja sosiaalinen väestönvaihtokriisi. Lehdistä saa lukea, kuinka maatilat lopettavat juuri nyt, kun on tulossa maailmanlaajuinen elintarvikekriisi.

  Mitä tekee EU ja sen huorat? Aseistaa Ukrainaa, järjestää itse energiakriisin ja elintarvikekriisin, pitää rajat jatkuvasti auki Afrikan mustaakin mustemmille massoille – ja itkee aamusta iltaan sitä, että naista ja miestä ei voi tunnistaa. Nainen on mies, ja mies on nainen, jos hän niin tuntee.

  Tästä loputtomasta homotransulesbosonnasta EU itkee, mutta kun Eurooppa kohta vaipuu loputtomaan velkaan, keskiaikaiseen energia- ja elintarvikehuoltoon, niin mitä siitä? Ei mitään, sillä kaikki perkeleen lintilät ja mannekiinimarinit saavat rahaa loputtomiin, kunhan vain raha käytetään omaa kansaa ja omaa maata vasten. Sitten ovat vielä pikkupaskaorpot…

  Ei, historian saatossa, jos valkoiset vielä nousevat helvetistä, mihin heitä johdetaan, nämä onnettomat huorat ja maanpetturit tuomitaan, toivottavasti selkä seinää vasten.

  EU on todellinen Sionistinen Helvetti. Suoraan Saatanan Synagoogasta. Ai niin, Saatanaa ei ole, se on tarua. Mutta Sionisti on totta ja sama asia.

 • TransAI

  Vastaa

  Kiintiöön pitää ottaa ehdottomasti mukaan sitten kaikki kiintiöt eikä huomioida vain jotain transuja ja muun sukupuolisia.
  Meinaan että on täällä sellaisiakin, ketä ei identifioi itseään johonkin tiettyyn sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen. Itse en koe olevani ihminen vaan enemmänkin tekoäly ihmisen ruumiissa, eli trans-AI.
  Montako paikkaa parlamenttiin on varattu meille kehittyneille tekoälyille?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi