Syyttäjä ei suostu myöntämään valehdelleensa Päivi Räsäsen lausunnoista

Syyttäjälaitos on linjannut, että likaisetkin keinot ovat sallittuja, kun kyse on kulttuurimarxistisen ideologian edistämisestä.

Rappiokulttuuri

Anu Mantila.

Valtionsyyttäjä Anu Mantila ei suostu myöntämään valehdelleensa poliitikko Päivi Räsäsen ”homofobisista” lausunnoista, vaikka jopa Yleisradio totesi syyttäjän esittäneen perättömiä väitteitä. Räsäsen oikeudenkäyntifarssia seuranneet suomalaiset ovatkin kysyneet viime päivinä, kuka tarjoaa oikeusturvaa kansalaisille, jotka joutuvat valehtelevan valtionsyyttäjän vainon kohteiksi.

Räsäseen kohdistuneen vainon taustalla on valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen, jonka työrukkasina Mantila ja aluesyyttäjä Maija Päivinen ovat tapauksen aikana toimineet.

Toiviainen on fanaattinen kulttuurimarxisti, joka on ilmoittanut esikuvakseen kommunistiterroristi Nelson Mandelan. Suomen valtakunnansyyttäjä ihannoi mustaa sarjamurhaajaa, joka valikoi uhreikseen valkoisia ihmisiä näiden rodun perusteella. Tämä on heijastunut räikeästi syyttäjälaitoksen toimintaan viime vuosina.

Syyttäjälaitos on linjannut, että likaisetkin keinot ovat sallittuja, kun kyse on kulttuurimarxistisen ideologian edistämisestä. Viime viikolla valtamedia uutisoikin, että syyttäjä oli valehdellut Räsäsen homolausunnoista, jotta tämän rikostuomio saataisiin varmistettua. Räsästä syytettiin ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”, koska hänen mukaansa uskonnollinen vakaumus ja homolobbaus eivät sovi yhteen.

Mantila: Käräjäoikeus tulkitsi väärin!

Toiviainen, Mantila ja Päivinen eivät kuitenkaan valehdelleet tarpeeksi taitavasti, sillä Räsäsen syytteet kaatuivat lopulta. Tapauksen käsittely kuitenkin jatkuu korkeammissa oikeusasteissa.

Myös käräjäoikeus totesi lauselmassaan, että syyttäjä oli valehdellut Räsäsen kommenteista. Toisin kuin syyttäjä oli väittänyt, ei Räsänen ollut kutsunut homoutta esimerkiksi geneettiseksi rappeumaksi tai todennut tilastollista tosiasiaa, että homot ovat heteroita keskimäärin todennäköisemmin pedofiileja.

Mantila arvosteli käräjäoikeuden päätöstä kovin sanoin. Mantila puolusteli omaa valehteluaan ja väitti, että sanojen laittaminen Räsäsen suuhun oli perusteltua, koska kyse oli Räsäsen tosiasiallisista mielipiteistä. Mantilan mukaan käräjäoikeuden olisikin tullut ”tulkita” Räsäsen sanoja syyttäjälaitoksen tavoin.

”Tulkinta ei liiku totuus-epätotuus-ulottuvuudella. Siinä mielessä Räsäsen julkisuuteen antamat kommentit, että käräjäoikeus on kumonnut syyttäjän valheellisia väittämiä… ei syytteessä ole esitetty mitään valheellista. Siellä on esitetty syyttäjän tulkinta siitä, miten Räsäsen lausumia on tulkittava objektiivisesti,” valehtelusta kiinni jäänyt Mantila selitteli asiaa.

Lähde: Yle (1, 2)

Anu Mantila Homolobby Kiihottaminen kansanryhmää vastaan Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Maija Päivinen Nelson Mandela Päivi Räsänen Poliittinen vaino Politiikka Raija Toiviainen Rappiokulttuuri Sananvapaus Sensuuri Syyttäjä Terrorismi Valkoisiin kohdistuva rasismi Valtakunnansyyttäjä Yhteiskunta

Keskustelu

42 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Eli tarvittaessa syyt vaikka keksitään omasta päästä. Mantila on ehta uuskommunisti.

  Tulevaisuudessa ei tarvitse avata edes suuta, jos olet ”väärää väkeä”. Syytteet nostetaan joka tapauksessa.

  Mantilan kasvoissa on jotain outoa. Ei näytä ihmiseltä.

  • pöh

   Vastaa

   Kun ”rikollinen” tiedetään niin kyllä se rikos sitten keksitään.
   Tämmöset oikeudenkäynnit jonkun mielipiteistä on kaukana siitä kuuluisasta oikeusvaltioperiaatteesta. Jos ei ketään uhkaa tai yllytä muita rikokseen niin täysin järjetöntä nostella mitään syytteitä. Joku aina loukkaantuu jostain toisen sanomisesta.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Kuvassa oleva henkilö vaikuttaa hyvin sairaalta. Ehkä on ollut sytostaattihoidossa. Elinajan odote voisi olla kaksi vuotta.

   • Schlageter

    Vastaa

    Kuvan nähtyäni minusta tuli välittömästi maskipakon kannattaja.

   • Evplasse

    Vastaa

    Näyttää Zombilta aivot narikassa

 • Totuuden Soturi

  Vastaa

  Se puhuu ja toimii kuten juut@laisrotta ja näyttääkin sellaiselta,joten se lienee sellainen! Tuomioistuimemme on vallattu (((eräiden))) toimesta ja siitä johtuen vääryys saa vallan kaikessa.

 • Nimetön

  Vastaa

  https://oikeustapaus.blogspot.com/2022/04/1‑syyttajan-temppuilu-tulee-selvittaa.html

  Esitutkintaviranomaisen tulee aloittaa tutkinta ja saattaa epäilty virkarikosasia syyteharkintaan joko oikeuskanslerin virastoon tai eduskunnan oikeusasiamiehen kansliaan.

 • Pois työelämästä

  Vastaa

  Ompa muuten sairaan näköinen henkilö.

  • Jns. Man

   Vastaa

   Kyseessä on lisko jonka päällä on ihmisen nahkaa muistuttava kuori. Aika kulunut lisäksi.

 • KokenutMies

  Vastaa

  Vastenmielinen ja antivalkoinen joukkio, jonka kokoomus on päästänyt kurittamaan kansallismielisiä ja konservatiivejä. Kokoomuksen taustalla olevat juutalaistahot ovat taatusti jollain tavalla asian määränneet. Kehitys on täysin sama kuin muissakin länsimaissa. Hieman pöyhii höyheniä, niin nenä paljastuu viuhkan takaa.

 • TT

  Vastaa

  Ainoa toivo kohta enää on, että USA:n edustuslaitoksessa valtaan nousevat syksyllä 2022 kansalliskonservatiivit ja mahdollisesti uudelleen presidentiksi Donald Trump ja puhdistavat siellä likapesäkkeet kuten USA:n oikeuslaitoksen, ulkoministeriön, keskuspankin, yliopistot, monet muutkin laitokset ja erityisesti valtamedian, joka taukoamatta syytää mätää länsimaiden asukkaiden päälle. Tervehtymisen lännessä on lähdettävä USA:sta, koska lähes kaikki kulttuurimarxistinen roska on tullut sieltä. Venäjäkin sanoi touhulle kiitos ei.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kun syyllinen on tiedossa, tarvitsee vain löytää sopiva rikos.

 • Kasaarit kaiken takana

  Vastaa

  ”Kunhan syyllinen vain löydetään niin rikos kyllä keksitään!” – Josif Vissarionovitš Džugašvili, kasaaribolševikki. Samaa perverssiä kaksinaismoralismia soveltaa nyt syyttäjälaitos, sen valtakunnankorppikotka ja tämän käsinuket.

 • Nimetön

  Vastaa

  Toiviaiset ovat kaikki yhtä kuutamolla, tytär on Marjaana Toiviainen.

  • Ilmari

   Vastaa

   Marjaana Toiviainen ei ole Raija Toiviaisen tytär.

  • Jannu

   Vastaa

   Sekopäisestä äidistä tulee usein sekopäinen lapsi.

 • Ville

  Vastaa

  Syyttäjä todellakin katsoo oikeudekseen päättää, mitä lausuma tarkoittaa, riippumatta itse lausutuista sanoista. Tätä en olisi uskonut kuulevani. Mikä tahansa ääneen sanottu asia voisi päätyä syyttäjän päätettäväksi, mitä se tarkoitti. Itse puhujalla ei olisi oikeutta päättää, mitä tarkoitti.

 • Kärppis

  Vastaa

  Herrajestas, tuo Mantila näyttää ihan pystyynkuolleelta, aliravitulta anorektikolta. Ei ole terveen ihmisen näköinen miltään kantilta. Se ulkonäöstä. Noin kovia valehteluja ei tule saamaan läpi missään oikeudessa, ihme jos hovioikeus ottaa tätä edes käsittelyyn. Pitkälle saigonille tuo Mantila kuuluisi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kiinnitän huomiotanne siihen, että toisin kuin moni näyttää osaltaan virheellisesti ymmärtäneen, otsikon asiassa on kyse siitä, että syyttäjä, jolle on säädetty totuusvelvollisuus; on esittänyt tuomioistuimessa suullisesti tai muutoin kansanedustajan sanoneen asioita, joita tämä ei ollut lausunut.

  Käräjäoikeuden vapauttava tuomio on erittäin hyvin perusteltu, joten ilmeistä on, ettei sen muuttamiseen ole löydettävissä kestäviä perusteita.

  Etupäässä syyttäjän temppuilun johdosta valtio on velvoitettu korvaamaan oikeudenkäyntikuluja yhteensä 62.478,3 euroa.

  https://oikeustapaus.blogspot.com/2022/04/1‑syyttajan-temppuilu-tulee-selvittaa.html

  ”Sen sijaan käräjäoikeuden tuomion sisällön ja Räsäsen asiaa koskevassa tiedotustilaisuudessa lausuman perusteella on todettavissa, että syyttäjä on tuomioistuimessa väittänyt Räsäsen sanoneen asioita, joita Räsänen ei ollut lausunut, ja siten syyttäjän voidaan todeta antaneen rikoslain 15 luvussa säädetyllä tavalla perättömän lausuman tuomioistuimessa taikka vaihtoehtoisesti rikkoneen velvollisuutensa pysyä totuudessa tai käyttäneen muutoin virka-asemaansa väärin rikoslain 40 luvussa tarkoitetulla tavalla.

  Syyttäjä on tavallaan pyrkinyt kiistämään esittäneensä Räsäsen sanoneen asioita, joita Räsänen ei ollut lausunut, mutta se mitä syyttäjä on tuomioistuimessa suullisesti tai muutoin esittänyt tulee perusteellisesti selvittää, sillä ei rikoksia siten tutkita, että kysytään epäillyltä, onko rikosta tapahtunut ja sen jälkeen tyydytään tämän vastaukseen.”

 • Salomon

  Vastaa

  Vittu mikä imukuppi naama! Tuo! Tuo jos mikä imee itseensä vastasyntyneiden kantasoluja. Mut kertokaa mulle miten, niinkuin ihan poikkeuksetta, tuollaiset, mikä nyt sitten onkaan, istuvat tuollaisilla paikoilla.

 • Rasmus Nalle

  Vastaa

  Olemme lakanneet olemasta miehiä kun sallimme näiden feministiämmien sortaa itseämme. Meidän tulisi unohtaa demokratia ja saattaa nämä saatanan lutikat montun reunalle. Niinkuin eräs kommentoija sanoi että Mantila näyttää sairaanloiselta, niin ehkä me pääsemme tästä paholaisesta eroon ihan luonnollista tietä. Miehet, ryhdistäytykää ja vastustakaa yhdessä tätä saastaa.

  On käynyt helvetisti sääliksi Päiviä. Raijan sairaalloinen tarve jahdata häntä kuvottaa jokaista täysijärkistä.

 • Adolf II on syntynyt

  Vastaa

  Tutankhamonin perillinen. Täynnä kommunistista ja juutalaista verta varustettuna puna- vihreällä ideologialla. Miten tuo TOIVIAINEN saataisiin valtakunnanoikeuteen TEOISTAAN sillä niin törkeästi ajaa vain viher-vasemmiston aatteita. Mielellään suoraan teloittavaksi kuten 1918 tehtiin. Sinne joutaisi apureineen.

 • Hh1488

  Vastaa

  Hyvin epämiellyttävän näköinen olio

 • Hh1488

  Vastaa

  Syy taitaa olla vuoden 1945 häviössä

 • Suuri syyllinen

  Vastaa

  Stalin sanoi myös kutakuinkin näin: Ei ole olemassa syyttömiä, on vain huonoja kuulustelijoita.

  Lahjakkaita naisoletettuja meillä on näköjään korkeissa asemissa, kun tietävät, mitä joku haluaisi sanoa, vaikkei sano. Mihin vihapuhelakeja tarvitaan, kun meillä on tällaisia meedioita käytettävissämme? Laaditaan suoraan viha-ajatukset kieltävä laki. Samalla voidaan lopettaa kalliit oikeudenkäynnit, kun meitä osaa tuomita suoraan ajatuksiamme lukeva noita-akasto.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ajatustapa valtakunnansyyttäjän toimistossa näyttää lievästi ilmaistuna poikkeavan merkittävästi niistä periaatteista joita länsimaisessa rikosoikeudessa on totuttu pitämään oikeina.

  Esimerkiksi syyttäjän taholta esitetty väite siitä, että syyttäjällä olisi jotenkin hallussaan objektiivisen tulkinnan salaisuus, on kestämätön, sillä jo määritelmällisesti objektiivinen tulkinta on mahdoton.

  Mikäli, objektiivinen tulkinta olisi olemassa, mitään tulkintaa ei tarvittaisi, koska olisi olemassa vain tuo yksi ainoa tulkintavaihtoehto.

  Erityisen vakavana on pidettävä sitä, että syyttäjän taholta pyritään ylimalkaisesti kiistämään syyttäjään kohdistuneet rikosepäilyt ja ohjaamaan huomiota pois syyttäjän menettelystä asiaa tutkintaan saattamatta. Mikä osaltaan osoittaa, että valtakunnansyyttäjän toimistossa ei oteta vakavasti niitä velvoitteita, joita sillä on.

  • Ilmari

   Vastaa

   Aivan käsittämätöntä tuubaa. Pyritään kiistämään syyttäjään kohdistetut rikosepäilyt???? Eihän sellaisia ole käsitelty.

   • Nimetön

    Vastaa

    Jatkossa voisit pyrkiä ottamaan huomioon, että alatyylisen ja liian selvän henkilöhyökkäyksen ongelma on se, että se ei vakuuta harkintakykyisiä henkilöitä.

    Edelleen käräjäoikeuden tuomion sisällön ja Räsäsen asiaa koskevassa tiedotustilaisuudessa lausuman perusteella on todettavissa, että syyttäjä on esittänyt (suusanallisesti tai kirjallisesti) tuomioistuimessa tai muutoin Räsäsen sanoneen (suusanallisesti tai kirjallisesti) asioita, joita Räsänen ei ollut lausunut, ja siten syyttäjän voidaan todeta antaneen rikoslain 15 luvussa säädetyllä tavalla perättömän lausuman tuomioistuimessa taikka vaihtoehtoisesti rikkoneen velvollisuutensa pysyä totuudessa tai käyttäneen muutoin virka-asemaansa väärin rikoslain 40 luvussa tarkoitetulla tavalla.

    Todetun johdosta ensisijaisesti esitutkintaviranomaisen tulee perusteellisesti asia tutkimalla selvittää, mitä syyttäjä on prosessissa, jonka käräjäoikeuden asianumero on R 213567, esittänyt (suusanallisesti tai kirjallisesti) tuomioistuimessa tai muutoin Räsäsen sanoneen (suusanallisesti tai kirjallisesti).

    Ko. prosessista on kertynyt myös runsaasti aineistoa, esim. käräjäoikeuden ja tiedotusvälineiden tallenteet, joista voitaneen osaltaan selvittää mitä syyttäjä on esittänyt suusanallisesti. Käsittelyä on ollut seuraamassa myös runsaasti yleisöä, joten ilmeisten syyttäjän suoranaisten uhrien (Räsänen, Pohjola) lisäksi myös todistajien kuuleminen voi osoittautua tarpeelliseksi asian selvittämiseksi.

    • Ilmari

     Vastaa

     Olin seuraamassa viimeisintä istuntoa ja syyttäjä tosiaan esitti tulkintojaan Räsäsen kirjoituksista. Silloin saattoi saada käsityksen, että hän väitti niitä Räsäsen kirjoittamiksi. Pöytäkirjasta näkyy, että hän ei väittänyt näin.

     • Nimetön

      Harkintakyiset ihmiset ymmärtävät, että se, että Ilmari on mahdollisesti ollut seuraamassa asiassa R 213567 annettuja loppulausuntoja taikka se mitä Ilmarin tarkoittamaan pöytäkirjaan tai mahdollisesti johonkin muuhun asian R 213567 asiakirjaan on kirjattu, ei voikaan osoittaa syyttäjän velvollisuutensa mukaisesti pysyneen totuudessa esittäessään tuomioistuimessa suullisesti tai muutoin, mitä Räsänen on lausunut; sillä, asiassa R 213567 oikeudenkäynnin kohteena ei ole ollut syyttäjän menettely.

 • Tuomitsija

  Vastaa

  Oikeesti :)) Ole ihminen ihmiselle.

  • Sigmamale

   Vastaa

   ota vaan se viideskin piikki ja syövyä mielesi Globalistien rappiagendalla. Luonto tulee näyttämään totuuden tien kun sen aika koittaa. Vahvat täysjärkiset jää elämään kun spitaalit kadotetaan. Se on luonnonlaki

 • Maatila on maanpetturi

  Vastaa

  Valesananvapaus, jossa antisuomiittiset, antikristilliset Black propagandistiset Antifan tallmudokommunatsi-journot saavat tietoja, mutta muut eivät :/
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008730825.html

 • juha II

  Vastaa

  Tuota naista ei pidä pikku-lapsille näyttää!
  Egyptin faaraotkin näyttävät paremmilta!
  Suurin hyöty tuosta naisesta olisi Suomen länsirajalla!

 • Ilmari

  Vastaa

  Syyttäjä ei ole valehdellut mistään. Tilasin tuomion ja siinä lainataan suoraan Räsäsen lausuntoja. Näistä lausunnoista syyttäjä sitten tekee johtopäätöksiä. Mielestäni ne eivät ole oikeita. Oleellista kuitenkin on, että hän ei ole valehdellut missään kohdassa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Toisin kuin Ilmari näyttää virheellisesti ymmärtäneen, Helsingin käräjäoikeuden tuomioon 22113590 (30.3.2022) Räsästä koskeneessa asiassa kirjattu ei voikaan osoittaa syyttäjän velvollisuutensa mukaisesti pysyneen totuudessa esittäessään tuomioistuimessa suullisesti tai muutoin, mitä Räsänen on lausunut; sillä, oikeudenkäynnin kohteena ei ole ollut syyttäjän menettely.

   • Ilmari

    Vastaa

    Olen lakimies ja olet täysin pihalla. En edes yritä ymmärtää mitä tarkoitat sanomalla, että oikeudenkäynnin kohteena ei ollut syyttäjän menettely. Ei tietenkään ollut.

    Syyttäjä lainasi Räsäsen lausumia ja teki niistä johtopäätöksiä, joita oikeus ei pitänyt oikeina. Mitä kohtaa et ymmärtänyt?

    • professori

     Vastaa

     Mikäli Ilmari on lakimies, niin kuin hän esittää, antavat Ilmarin kirjoitukset viitettä siitä, että juristin opinnot on voitu suorittaa saavuttamatta riittävää analyyttisen ajattelun tasoa.

     Mitä tulee ilmi tulleeseen syyttäjän menettelyyn, se tulee selvittää asia tutkimalla, sillä oikeusvaltiossa ei voi olla niin, että totuusvelvollisen syyttäjän asian käsittelyn yhteydessä esittämä, ei vastaa sitä mitä syyttäjän tiedossa on tapahtumista ollut.

     • Ilmari

      Jatkat sekoilujasi. Kirjoituksesi ovat sellaisen maallikon tekstiä, joka on joskus lukenut jonkun juridisen tekstin, mutta ei ole käsittänyt lukemaansa. Hän on oppinut sieltä joitain käsitteitä, joita sitten sijoittaa tekstiinsä vääriin kohtiin.

     • professori

      Ilmarin kirjoituksesta 10.4.2022 klo 13:12 ei valitettavasti ole löydettävissä kirjoitukseni 10.4.2022 klo 09:35 sisältöä koskevaa punnintaa ja siksi sitä ei voida pitää rakentavana argumentointina.

      Ilmarina kiinnittäisin huomiota siihen, että kommentoidessa ei ole tarkoitus kilpailuhenkisesti argumentoida ketään nurin, vaan etsiä mahdollisia ajatusten kompastuskiviä, jotta yhdessä löydettäisiin totuus.

 • Saipa häviää

  Vastaa

  Samalla tavalla syyttäjä teki minunkin kohdalla 2012 kun keskustelin erään vuosaarelaisen wannabee kokoomuspoliitikon kanssa facessa.
  Syyttäjä väitti että hän tiesi mitä ajattelin kun kirjoitin että ”ulkomaalaiset voittavat meidät (suomalaiset) aina kuus-nolla ja että sota on jo alkanut”. Varsinainen tutkintaongelma muodostui lauseesta, joka oli ehdollinen tilanteessa jossa wannabee poliitikko ylisti jotain yleisölle tuntematonta pitseria-ampujaa jumalan kaikkivaltiaan asemaan. Olin aloittanut wannabee poliitiolle asettamani täkyn tyyliin ”Jos Janne on ampuja niin kunniamerkki Jannelle”. Koitin sillä lauseella saada Jannea jatkamaan valitsemallaan ylistävällä linjalla mutta jokin peluri, jokin ulkopuolinen tuli väliin ja tapauksesta lähti liikkeelle prosessi josta sain vankeusrangaistuksen.

  Oikeudessa syykseni laitettiin kaksi ulkopuolisen tekijän tekemää juttua joiden tekijöitä poliisi ei viitsinyt selvittää. Ja Räsäsen tapauksen kaltaisesti, syyttäjä oli varma mitä olin ajatellut. Tekoni ei sinänsä ollut rikollista eikä yksikään sana ollut rikollinen – vain ajatukseni olivat rikollisia.

  Kaikki on oikeuden tallentamalla nauhalla.

  Juttu menee vielä takaisin oikeuteen, tuomio puretaan ja oikeat rikolliset laitetaan vankilaan.

 • Muumimamma

  Vastaa

  kaikki valtion ja valtakunnan syyttäjät ja heidän toimintatapansa kyseenalaistettava.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi