Transut taas feministien kimpussa – piirittivät naisten tapahtumaa Britanniassa

Feministit ovat häviämässä taistelun transuja vastaan.

Rappiokulttuuri

Feministijärjestö Women’s place UK piti julkista keskustelutilaisuutta Manchesterissa vain (oikeille) naisille tarkoitettujen tilojen tärkeydestä, minkä seurauksena kokouspaikan ulkopuolelle saapui noin 200 transuaktivistia vastustamaan tapahtumaa.

Transuttajat kantoivat mukanaan pahvikylttejä, joissa muun muassa luki ”Joillain naisilla on penikset,” sekä huutelivat iskulausetta: ”Terf-saastat pois kaduiltamme!” Paikalle jouduttiin kutsumaan poliisi turvaamaan feministien poistuminen tapahtumasta turvallisesti.

Naisten oikeuksia ajavat feministit ovat käytännössä häviämässä taistelun transuja vastaan naisten ollessa kulttuurimarxistisessa arvohierarkiassa transuja ala-arvoisempia. Naisia esittävät miehet ovat tuhoamassa naisten urheilua, sekä muuttamassa ennen vain naisille tarkoitettuja tiloja helpoiksi saalistusalueiksi seksirikollisille.

Lähde

Feminismi Kulttuurimarxismi Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat Uutiset Viihde

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Maailma on vinksahtanut, kun tällaisesta joutuu edes puhumaan.

 • Louhi

  Vastaa

  Kun annat paholaiselle pikkusormen… Länsimaisissa yhteiskunnissa naiset ovat olleet de facto tasa-arvoisia iät ja ajat, mutta sitten tietty osa naisista – ja todellakin naurettavan pieni osa – alkoi flirttailla akateemisten eunukkien hullutusten kanssa. Nyt ollaan sitten tilanteessa, jossa naisiin kohdistuva väkivalta täytyy sallia ja laillistaa koska muuten kouralliselle friikkejä tulee paha mieli. Hyvä diili?

 • Julli

  Vastaa

  Sitä saa mitä tilaa. 🤷🏼‍♂️

  Säälittääkö? Ei, ei yhtään.

 • Topo

  Vastaa

  ”Joillakin naisilla on penikset”? Yleensä yritän ymmärtää, mutta nyt tulee vain sellainen fiilis että toivottavasti tulee nälänhätä/tauti/meteoriitti joka pyyhkii kaiken tämän paskan pois.

 • 1+1

  Vastaa

  Terf-saasta? Ihan hyvä etten edes ymmärrä mitä nuo mielisairaat sekopäät ylipäätään ölisevät.

 • Teeperi

  Vastaa

  Feminismi, homolobbaus, transulobbaus, abortti ja muu rappiokulttuuri on (((niiden))) keino laskea syntyvyyttämme, samalla kun (((he))) aivopesevät meitä ”suvaitsevaisuuteen”, eli rajattoman maahanmuuton kannatukseen, joka tietysti edesauttaa meidän korvaantumista vierasrotuisiin.

 • Heterovähemmistö

  Vastaa

  Kiitos että uutisoitte tällaisista, mutta voisiko joitakin uudempia termejä avata artikkelissa hieman enemmän? Ainakin itselleni sana ”terf” oli täysin outo, ja olin vähän huolissani että mitähän pervouksia hakukone löytää. Näistä on kuitenkin kiinnostavaa lukea, ja jos vain toimitus jaksaa tutkia noiden touhuja, niin laajemmatkin artikkelit olisivat mielenkiintoisia

 • Puolueeton

  Vastaa

  Länsimaitten liberalismi perustuu liberalistisiin tieteisiin ja on siten luonnon vastaista. Tieteet eivät voi olla liberalistisia, siis mielialoista riippuvia. Tieteet ovat totaalisia ja johtavat autoritaariseen järjestelmään, jossa tieteessä luodut säännöt pakottavat luonnonmukaisuuteen. Lentokonetta ei voi rakentaa mielipiteitten mukaan, vaan on noudatettava tarkkaan fysiikan lakeja. Vaikka näin toimitaan, voi tapahtua virheitä ja kone ei pysy ilmassa.
  Samaa tapahtuu sukupuolen valinnassa. Voi tapahtua biologisiakin virheitä, eikä sukupuoli ole aivan tarkkaan määritelty. Näitä ihmisiä ei tule tuomita, mutta heille ei tule antaa valtuuksia määrätä tulevaisuudesta millään tavalla. Normaalista poikkeavaa vähemmistöä ei tule päästää yhteiskunnassa määräävään asemaan, ellei poikkeavuudesta ole jotakin hyötyä kokonaisuudelle.

  • Femakot ovat sikoja

   Vastaa

   Väärin meni, Puolueeton. Sukupuolia on nisäkkäillä vain kaksi, mutta lisäksi on epämuodostumia kuten hermafrodiitti jolla on molempien sukupuolten sukupuolielimet. Hermafrodiitti ei kuitenkaan ole sukupuoli, vaan äärimmäisen harvinainen poikkeama. Sukupuoli on määrätty jokaisen solun DNA:ssa eikä sitä voi muuttaa, tämän on saanut selville mainitsemasi ”totaalinen” tiede joka todellisuudessa on jatkuvasti edistyvä ja itsekorjaava prosessi, toisin kuin uskonnot. Homoseksualisuus, transvetismi, jne. eivät ole sukupuolia, vaan seksuaalisia kieroutumia, perversioita. Ne ovat vain korvien välissä. Kasaarisionistit vain ovat saaneet ajettua yhteiskunnissa läpi propagandansa siitä, että näitä kieroutumia tulee kohdella sukupuolina. Tällä, kuten käytännössä kaikilla niiden levittämillä kieroutuneilla ideologioilla ja ihanteilla, on vain yksi tarkoitus: Saada meidät ”gojimit” sekaisin, jotta emme pysty puolustautumaan näitä petoja vastaan kun ne kaappaavat vallan ja tuhoavat meidät. Mitä taasen tulee lentokoneeseen, lentokoneinsinöörien mukaan tiiliskivikin lentää jos siihen kiinnittää tarpeeksi tehokkaan työntövoiman lähteen.

 • Salomon

  Vastaa

  Tätä hölmöilyä on hupaisaa katsoa vierestä, kaikki tämä sonta alkaa purra itseään jalkaan, ihan maataloudesta, energian tuotantoon. Suurimmat kärsiät ovat tietenkin sinä ja minä, veronmakselija. Mitä enemmän meillä on Niinistön ja Marinin kaltaisia sekopäitä, (siis 98% koko hallituksesta pitäisi teloittaa väilittömästi) sitä huonommin meillä menee.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaiset ovat aivopesseet vihervasemmiston, joka puolestaan tuhoaa länsimaat perusteellisesti näillä hullutuksillaan. USA:ssa toimii juutalainen terveysministeri, joka on pienikokoinen lihava transu ja kulkee yleensä tukka levällään liehuen. Mies ylennettiin hiljattain amiraaliksi ja sen verran kaverilla on häpyä, että esiintyy nyt hiukset nutturalle laitettuna virallisessa amiraalinpuvussaan. Eli transukin osaa hävetä.

 • Hitto mitä touhuu

  Vastaa

  Hyvä ransut hyvä.

 • Reiska

  Vastaa

  Ai että tekee hyvää, kun kaksi hullujen ryhmää riitelee keskenään!

 • pöh

  Vastaa

  Vähän amerikan transumeininkiä.
  En tiedä miten kukaan normaali ihminen voi katsoa tämmöistä ja ajatella sen olevan ihan normaalia?
  https://banned.video/watch?id=62463fdaf1ce6b40ef2dea1b

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Terf = an acronym for trans-exclusionary radical feminist.
  https://en.wikipedia.org/wiki/TERF

  Siis transuilua vastustava feministi.

 • KokenutMies

  Vastaa

  Todennäköisesti suurempi osuus feministeistä uskoo, että transnaiset ovat oikeita naisia, kuin transnaisista, jotka ovat siis biologisia miehiä. Tämä johtuu sukupuolten luonteenpiirteistä, joita feministien kohdalla selvästi käytetään hyväksi. Naiset ovat myöntyväisempiä ja kulkevat lauman mukana, jos täten välttyvät ristiriitatilanteilta, kun taas miehissä on enemmän itsenäiseen ajatteluun kykeneviä ja vastavirrassa kulkevia. Kaikki transnaiset eivät pidä itseään oikeina naisina, vaikka kokisivat olevansa väärässä biologisessa sukupuolessa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Arkipäivän sionismia.

  Sionisti Helvetistä tuhoaa tietoisesti valkoisen naisen ja valkoisen lapsen. Tätä on sionismi. Pitäkää muistiin. Sionisti Helvetistä.

  Aina, joka kerta, kun perversiot tuhoavat valkoisia maita, takana seisoo ja maksaa sionisti. Aina. Joka kerta. Sionisti.

 • juha II

  Vastaa

  Siinäpä naiset ovat maalanneet itsensä nurkkaan.
  Kun toksinen viha on itseä kohtaan uutta, se käy jo mielenterveyden päälle!
  Me toksiset valkoiset lihaa syövät heteromiehet sen sijaan olemme jo parkkiintuneet mokomaan, että se on vain normaalia elämänkaarta. Toki kaikki sitä ei voi kestää, sillä nykylänsi yhteiskuntineen ja sairaine koululaitoksineen on niin vihamielinen pojille, että se on jo silkkaa henkistä kidutusta, jota voi sanoa rikolliseksi!

 • mutsis tyttöystävä

  Vastaa

  Transnaiset ovat naisia.
  Transmiehet ovat miehiä.
  Transihmiset ovat ihmisiä.
  Transoikeudet ovat ihmisoikeuksia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi