Suurin osa amerikkalaisista ei enää luota maansa armeijaan

Amerikan armeija on viime vuosina keskittynyt naisten ja transujen rekrytoimiseen, sekä Priden juhlistamiseen.

Rappiokulttuuri

Uusimpien mielipidemittausten mukaan amerikkalaisten luottamus maansa armeijaan on laskenut huomattavasti, ja ilmiö on kiihtynyt se jälkeen kun presidentti Joe Biden nousi valtaan.

Ronald Reagan instituution tekemän mielipidemittausten mukaan vain 45 prosentilla amerikkalaisista on ”suuri” luottamus ja varmuus armeijaansa. Kansalaisten luottamus asevoimiin on näin ollen laskenut 25 prosenttia kolmessa vuodessa ja 11 prosenttia vain yhdeksässä kuukaudessa.

Yleisin syy luottamuksen laskuun on vastaajien mukaan ”poliittinen johto.” Ne joiden luottamus oli vielä korkealla, kertoivat syyksi luottamisen armeijan miehistöön.

Vain 42 prosenttia kansasta uskoo armeijan olevan kyvykäs voittamaan mertentakaisia sotia. Samoin ainoastaan 40 prosenttia luotti armeijan kykyyn toimia ”ammatillisella ja epäpoliittisella tavalla.”

Kuitenkin vain miltei kolmasosa, eli 32 prosenttia sanoi Yhdysvaltojen käyttävän liian usein armeijaa tilanteissa, missä diplomatia olisi parempi vaihtoehto.

https://www.youtube.com/watch?v=Kfe6d6MzeLM
Kiinan, Venäjän ja Amerikan armeijoiden rekrytointivideot vertailussa.

Lähde

Armeija Joe Biden Kulttuurimarxismi LGBT Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Teknologia Transut Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Yhdysvalloilla on toivoa, sillä sotavoimat ei ole ainoa aseistettu joukko. Kansalaisilla on aseita ja heillä omia miliisi/militiayksikköjä, jotka voivat panna kampoihin, jos/kun hallitus menee liian pitkälle.

 • naivia porukkaa

  Vastaa

  Sotateollisuus on maailman tuottavinta teollisuutta. Ja varsinkin kun amerikkalaiset eivät sodi omalla maaperällään. Ne koittaa olla ”maailmanpoliiseja” vaikka ovat sotilaineen ja coca-cola juomineen naurettavia.

 • niin

  Vastaa

  Pääesikunta haluaisi samaa Suomeen.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Suomalaiset ostavat hävittäjiä maasta, joka hävisi sodan Afganistanissa sotavälineineen. Hävittäjien osto perustuu sotilasjohdon näkemykseen, että USA ja Nato pystyvät takaamaan suomen turvallisuutta.
  Nykyinen johto on älyllisesti heikompaa porukkaa kuin Ryti, Tanner ja sen aikainen armeijan johto (Mannerheimia luukuunottamatta), jotka luottivat varmoina Saksan voittoon. Siihen oli sentään perusteina Saksan sen hetkiset salamavoitot eikä natsimielisyys. Nyt turvaajaksi kuviteltu on hävinnyt liki kaikki käymänsä sotilaskiistat viimeisten 50 vuoden aikana ja sisäiset olot ovat huononemassa. Sen sijaan Suomen uhkana oleva maa on voittanut liki kaikki sotansa olemassa olonsa aikana. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Russia (lopussa Russian Federation)

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Armeija on usein kansallisaatteen selkäranka ja maan vakauden ja turvallisuuden viimeinen takaaja. Jos ulkomailta johdettu ’viides kolonna’ kaappaa maan politiikan ja median korruption avulla haltuunsa, niin maan armeijan pitää tarttua toimeen ja ja palauttaa maahan kotimainen poliittinen johto. Tasavalloissa tämä merkitsee myös perustuslain saattamista takaisin voimaan. USA:ssa monet isänmaalliset jopa toivovat tätä, sillä kaikki tietävät, että liittovaltion poliittinen johto ja osin oikeuslaitoskin on kaapattu kommunistien hallintaan.

  Mutta koska armeija viime kädessä takaa maan turvallisuuden, ovat kulttuurimarxistit ja uusmarxistisoluttautujat olleet kiireisiä turmellakseen armeijoiden moraalin erityisesti lännessä. Lännen armeijat tai yhteistyöelimet kuten Nato eivät enää ole kansallisia armeijoita vaan bankstereiden epäsuorasti rahoittamia ’mercenary’- eli ammattiarmeijoita, jotka turvaavat pankkikartellin tai Israelin etuja maailmalla. Aatteellinen pohja on niin hatara, että pridetyskin kelpaa sellaiseksi. Digihulluus jyllää ja sotilaista pyritään tekemään robotteja. F‑35 hankinnan myötä Suomen armeijastakin tuli bankstereiden palkkasotilasarmeija, jossa kansalaiset velvoitetaan palvelemaan ilmaiseksi ja jota kansalaiset pakotetaan tukemaan veroryöstön kautta.

 • Salomon

  Vastaa

  Ei helvettiiii

 • Suomen Sotilas

  Vastaa

  JOS Suomi liittyy NATOon, (toivon, ettei) niin täällä käy niinkuin Okinawalla, jossa jenkkineekerisotilaat raiskaavat alaikäisiä alkuperäisväestön tyttöjä (japanilaisia). Ei Natonekruja Suomeen, ei Natonekruja minnekkään! Thank you very much!

  • Lord Mystery

   Vastaa

   Takavuosina Suomen media kertoi vähintään vuosittain jenkkisotilaitten eri puolilla maailmaa tekemistä raiskauksista. Mutta ei enää vuosiin. Epäilen hallituksen määränneen, ettei Suurta Läntistä Ystävää saa nolata,ärsyttää tai sen mainetta pilata. NATO- jäsenyyden kannatus varmasti kärsisi sotilaiden perseilystä kertoessa ja siksi siitä vaietaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Se on Ronald Reagan instituutti ei intstituutio. Kaksi eri sanaa, kaksi eri merkitystä.

  Amerikkalaiset hävittäjät eivät muuten pysty edes käynnistymään ellei Coloradon luolasta anneta siihen oikeutta. Sama koskee paikannusjärjestelmä gps:ssää. Tarkkuus on riippuvainen amerikkalaisten hyväntahtoisuudesta. Näin oli jo Hornetien aikana ja miksipä hyvää systeemiä ”pallien puristamiseen” ei pidettäisi voimassa. 

  Kiinan asevoima on puolueen eikä Kiinan valtion. Samalla tavalla kuin SS oli NDSAP:n sotilaallinen voima. Fanatismissa siis löytyy.

 • Tyhmä ei ymmärrä

  Vastaa

  Miksi ette protestoi??? Vain olette keskustelupalstoilla ja haluatte kaaosta Venäjälle

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi