Transu raiskasi lapsen koulun vessassa – tekijän äiti puolustaa raiskaajaa

Tapaus on kuvaava esimerkki siitä klovnimaailmasta, jollaisessa länsimainen ihminen pakotetaan elämään.

Rappiokulttuuri

Yhdysvalloissa Virginian osavaltiossa tuomittiin vastikään transu raiskauksesta, jonka hän oli suorittanut koulun vessassa. Vessaan hän oli voinut mennä ilman estelyä sen varjolla, että mekkoa pitävänä miehenä häntä ei kulttuurimarxilaisen moraalikoodiston mukaan saa estää menemästä naisten vessaan.

Uhrin isä syytti koulun henkilökuntaa raiskauksen peittelystä. Koulun johto kielsi mitään raiskausta tapahtuneen, vaikka henkilökunnalle oli sähköpostilla tiedotettu jo tapahtumapäivänä raiskauksesta. Luonnollisesti tuohtunut isä lopulta pidätettiin, koska hän vaati oikeutta.

Raiskaajan äiti taas puolustaa raiskaavaa poikaansa. Hänen mukaan 15-vuotias uhri on jo sen ikäinen, että hänen tulisi osata puolustautua raiskaajaa vastaan. ”Koska uhri ei taistellut vastaan, [poikani] koki oikeudekseen jatkaa raiskausta.”

Lähde: Townhall

Hyvinvointi Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Aila Vilen

  Vastaa

  Kaipaamme tietoa,nyt kyseenalaistetaan ihmiskunnan tulevaisuus eikä mikään taho ole rehellinen,haistan vaaran meihin kohdistuvasta painostuksesta,maamme on myyty ja Arkadialla euroripuli,nyt onkin syytä hankkia varmuus varastot täyteen ruokaa lääkkeitä ja varmistaa lämmön lähde.Kevät talvi on sotaisa aikaa,voimia kaikille.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kamalia ihmisiä. Petoja. Mikä oikeus noilla on toisen ihmisen koskemattomuuteen ?
  Hyi oksennus.

 • TT

  Vastaa

  Suomenkin yhteiskunnasta on maalaisjärkisyys poistumassa sellaisella vauhdilla, että jutun mukaiset tapahtumat ovat meillä kohta todellisuutta. Uusien translakien myötä kulttuurimarxistinen vääristynyt todellisuus ja mätä pakkosyötetään kaikkien kurkusta alas. Kaikenlainen pakottaminen onkin nykyisin muotia ja totalitarismi kukoistaa. Elämme pahoja aikoja.

 • pää määrää

  Vastaa

  Suomen perustuslaki 7. kohta
  ”Jokaisella on oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen.”
  Miten aggressiivisesti tasa-arvoa sovelletaan? Jutun isä piti koskemattomuutta tärkeänä ja äiti henkilökohtaista vapautta, jos tulkitaan Suomen perustuslakia.
  Onko maahanmuuttajille annettava kulttuurinsa mukainen henkilökohtainen vapaus ja tasa-arvoisuus toteuttaa toiveensa? Valtamedian vaikenemisesta johtuen tässä yhteydessä syntyy mielikuva päätoimittajien lain tulkinnasta.

 • Jussi

  Vastaa

  Tuollainen kun tekee sen oikean isän lapselle niin sen jälkeen se ei tee sitä enää kenellekään.

 • honkler

  Vastaa

  honk honk

 • Pervot pois

  Vastaa

  Transu kastroitava kirurgisesti mieluiten tylsällä ruosteisella Morapuukolla.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Onneksi uhrin vanhemmat eivät puolustelleet raiskaajaa ja olleet pyytämässä anteeksi lapsensa raiskaajalta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi