Uusi BBC-dokumentti rahaeliitin pedofiiliringistä

Skandaalin keskiössä ollut Jerseyn saaren orpokoti on ollut upporikkaiden seksituristien, kuten pedofiili Jimmy Savilen, suosima matkakohde.

Rappiokulttuuri

Poliisit tutkimassa jerseyläistä Haut de la Garenne -orpokotia, jossa käytettiin varovaisten arvioiden mukaan hyväksi 160 lasta.

Kansainvälisen rahaeliitin pedofiiliringit ovat puhuttaneet maailmalla viime vuosina erityisesti juutalaispedofiili Jeffrey Epsteinin ”itsemurhan” jälkeen. Vaikka Epsteinin tapaus osoitti, että Israelin tiedustelupalvelut ovat todellakin ylläpitäneet huippupoliitikkojen, talousvaikuttajien, mediamogulien ja kuninkaallisten pedofiilirinkiä, leimaavat monet edelleen puheet aiheesta ”antisemitistisiksi salaliittoteorioiksi”.

Epsteinin rinki ei ole suinkaan ainut eliitin pedofiiliverkosto. Vaikka Epsteinin asiakaskuntaan kuului paljon eurooppalaisia, toimii vanhalla mantereella myös omia poliitikkojen, kuninkaallisten ja bisnesmiesten suosimia lapsiprostituutioliigoja.

Eräs Euroopan eliitin pedofiiliverkostoista toimii veroparatiisi Jerseyn saarella. Jersey on kruununsiirtomaa ja sen nimellinen johtaja on Ison-Britannian kuningatar Elisabet II. Tosiasiassa sitä hallitsevat kuitenkin Lontoon finanssikeskuksen pankkiirit. Jersey on noussut kansainvälisen keskustelun aiheeksi viime päivinä Pandoran paperit ‑veroparatiisipaljastusten ansiosta.

Poliisi piilottelee murhia ja lastenraiskauksia

Tänä vuonna julkaistu BBC-dokumentti ”Dark Secrets of a Trillion Dollar Island” kertoo kuinka Jerseyn viranomaiset ovat peitelleet järjestelmällisesti kodittomien lasten murhia ja hyväksikäyttöä. Poliisi on jopa hävittänyt jerseyläisen orpokodin alle haudattuja murhattujen lasten luita, jotta niitä ei voitaisi käyttää todisteena oikeudessa. Asiaa tutkineita aktivisteja, journalisteja ja poliitikkoja on pyritty savustamaan ulos saarelta sekä hiljentämään tekaistuilla oikeudenkäynneillä.

Tutkivat toimittajat ovat selvinneet, että skandaalin keskiössä ollut orpokoti on ollut upporikkaiden seksituristien, kuten pedofiili Jimmy Savilen, suosima matkakohde. Veroparatiisin poliittinen johto ja poliisi ovat toisin sanoen varmistaneet, että kansainvälinen rahaeliitti on voinut rauhassa toteuttaa murha- ja raiskausfantasioitaan orpokodissa. Jerseyn tapauksen paljastumisen jälkeen eliitin on yhä hankalampi väittää, että kyse olisi pelkistä ”salaliittoteorioista”.

Mikäli haluat katsoa BBC-dokumentin, se onnistuu esimerkiksi Vpn-ohjelman avulla. Dokumentin voi katsoa ilmaiseksi Yhdistyneen kuningaskunnan alueen ip-osoitteen kautta.

Lähteet: BBC, The World Beneath Podcast

Eliitti Elisabet II Finanssikeinottelu Globalismi Jeffrey Epstein Jerseyn saari Jimmy Savile Joukkoraiskaus Lapsenraiskaus Lontoo Pandoran paperit Pankit Pedofilia Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Sionismi Talous Törkeä raiskaus Ulkomaat Veronkierto Veroparatiisit Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa
 • TT

  Vastaa

  Kaikkein korkeimpaan eliittiin tai päätöksentekoportaaseeen ei ole asiaa ellei antaudu rajuihin ihmisyydenvastaisiin rikoksiin. Nämä rikokset videoidaan ja näiden avulla esimerkiksi poliitikkoa voidaan kiristää ellei lahjonta tepsi. Tosin suurin osa poliitikoista ovat sellaisia limanuljaskoja, ettei kiristystä useinkaan tarvita. Kansojen alistaminen globalismille käy nykypäättäjiltä aivan kuin itsestään. Agendat ja iskulauseet annetaan ulkopuolelta ja sanotaan, että ajakaa läpi nämä yhdessä medianne kanssa. Koronassa homma on jopa aikataulutettu ja kaikki maailman maat pelaavat saman ohjelman mukaan. Kieltäytyvät päättäjät surmataan, kuten kävi muutamassa Afrikan maassa. Valko-Venäjän presidentti yritettiin surmata. Osa päättäjistä on niin tyhmiä, etteivät tiedä, mitä tekevät. Näin Suomenkin myynti ulkomaiseen omistus- ja hallintavaltaan ja muuttaminen orjavaltioksi on ollut mahdollista.

 • Hanna S

  Vastaa

  Olennaista näissä dokumenteissa on havaita se, kuka ei näy videolla, kenestä EI puhuta.

  • ml

   Vastaa

   Tuo oli erittäin hyvä pointti, muutenkin dokumentit usein jättävät koko totuuden kertomatta tai jopa vääristelevät sitä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kansainvälisen sionistieliitin lonkerot ovat syvällä noissa hommissa, näitä paljastuksia tulee nykypäivänä enemmän esiin ja se on eliitin kannalta todella kiusallista. Kuinkakohan monta poliitikkoa Pohjois-Euroopasta on noissa kuvioissa mukana.…
  Globalistieliitin toiminta on todella kuvottavaa ja vastenmielistä, heidät pitäisi ehdottomasti saada vastuuseen noista sairaista teoista, sama koskee poliittista poliisia, joka suojelee ja antaa hyväksynnän eliitin sairaille fantasian toteutuksille.

 • Tuskin koskaan

  Vastaa

  Milloinkahan YLE:ltä tulee valaistusta asiaan.

 • Pedot h*rteen

  Vastaa

  BBC on alusta asti tiennyt Savilen touhut, mm Johhny Rotten paljasti haastattelussa jo 70-luvulla ukon puuhat ja kiitoksena siitä loppui hänen musiikkinsa soitot ko yhtiön kanavilta

  • ml

   Vastaa

   Mielenkiintoinen tieto tuo, kertoo kyllä paljon musiikkibisneksestä ym.

 • tiina

  Vastaa

  Jerseylle meni 60-luvulla Suomalainen au pair, joka katosi kokonaan tai kuoli. En muista miten tarina meni..

  • Ihmettelijä

   Vastaa

   Tuon jutun tutkinta pitäisi avata uudelleen, asiaan saattaa hyvinkin liittyä jotain hämärää.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi