Epstein-yhteistyöstä syytetyt tiedustelupalvelut tahtovat lisää vakoiluoikeuksia – vetoavat ”lasten turvallisuuteen”

Julkilausumassa vaaditaan teknologiayhtiöitä luomaan kaikkiin sovelluksiin ja laitteisiin takaportteja, jotka mahdollistaisivat kansalaisten massavalvonnan.

Sionismi

Viiden silmän tiedusteluyhteisöön kuuluvat Amerikka, Britannia, Kanada, Australia ja Uusi-Seelanti.

Juutalaismiljardööri ja pedofiilijohtaja Jeffrey Epsteinin tiedetään tehneen uransa aikana tiivistä yhteistyötä erityisesti Yhdysvaltojen ja Israelin tiedustelupalveluiden kanssa. Nyt Amerikan johtama tiedustelupalveluyhteisö vaatii rajoituksia kansalaisten yksityisyydensuojaan – ironista kyllä – vedoten ”pedofiilien uhrien oikeuksiin”.

Amerikka johtaa niin sanottua Viiden silmän tiedusteluyhteisöä. Termillä viitataan englantia puhuviin suuriin valtioihin, joita ovat Yhdysvaltojen ohella Kanada, Britannia, Australia ja Uusi-Seelanti. Mailla on myös erittäin vahvat linkit Israelin tiedustelupalvelu Mossadiin.

Yhteistyön vuoksi rajat tiedustelupalveluiden välillä ovat usein häilyviä. Kun niiden agentit suorittavat salaisia operaatioita maailmalla, on usein esimerkiksi hankala sanoa, onko poliittisen salamurhan takana lopulta CIA, SIS vai Mossad.

Materiaalia poliitikkojen kiristämiseen

Tiedustelupalvelut ovat kautta historian käyttäneet Jeffrey Epsteinin kaltaisia finanssimiehiä ja rikollisia agentteinaan, koska nämä ovat kyenneet hankkimaan kullanarvoista tietoa muun muassa poliitikkojen ja muiden elitistien salaisuuksista. Tiedustelupalvelut ovat käyttäneet salaisuuksia hyväkseen kiristäessään esimerkiksi poliitikkoja, jotka eivät ole toimineet eliitin etujen mukaisesti.

Epstein hallinnoi globaalia pedofiiliverkostoa ja järjesti lapsiprostituoituja länsimaiden vaikutusvaltaisimmille liikemiehille, poliitikoille, kuninkaallisille ja mediavaikuttajille. Hän myös kuvasi orgioita hankkiakseen kiristysmateriaalia.

Vuosi sitten Epstein otettiin kiinni uusien rikosepäilyjen vuoksi. Hän teki tutkintavankeudessa kuitenkin ”itsemurhan”, minkä vuoksi useimmat hänen salaisuuksistaan eivät koskaan selviä. Koska vankilan valvontakamerat ”sattuivat” olemaan epäkunnossa juuri ”itsemurhan” aikaan, eliitin uskotaan todellisuudessa murhauttaneen hänet.

Epsteinin ystävät ”lasten asialla”?

Mikäli Yhdysvaltojen johtamaan globaaliin tiedusteluyhteisöön on uskominen, ovat nämä kääntyneet kuitenkin hiljattain ”lasten oikeuksien” kannattajiksi. Samat tiedustelupalvelut, jotka auttoivat Epsteiniä kidnappaamaan ja raiskaamaan lapsia vuosikymmenten ajan, tahtovat nyt tuhota tavallisten kansalaisten tietoturvan ”suojellakseen lapsia pedofiileilta”.

Viiden silmän yhteisö on ryhtynyt painostamaan globaaleja teknologiayhtiöitä, jotta nämä heikentäisivät käyttäjien tietoturvaa ja salausmenetelmiä. Tiedustelupalveluiden mukaan esimerkiksi pikaviestintäsovellusten salausmenetelmät ovat nykyään liian tehokkaita, minkä vuoksi tavallisten kansalaisten arjen vakoileminen on usein haastavaa.

Viiden silmän julkilausumassa vaaditaankin teknologiayhtiöitä luomaan kaikkiin sovelluksiin ja laitteisiin takaportteja, jotka mahdollistaisivat kansalaisten massavalvonnan. ”Maat haluavat salauksen purkavia avaimia viranomaisille, koska salaus vaarantaa ’yhteiskunnan erityisen uhanalaisia joukkoja, kuten hyväksikäytettyjä lapsia’ ”, summaa suomalaisjulkaisu TIVI.

Lähteet: TIVI, Observer, Daily Mail

Australia Britannia CIA Internet Israel Jeffrey Epstein Kanada Mossad Pedofilia Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Sionismi SIS Teknologia Tiedustelupalvelut Tietokoneet Tietoturva Ulkomaat Uusi-Seelanti Vakoilu Yhdysvallat Yhteiskunta Yksityisyydensuoja Yksityisyys

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha6

  Vastaa

  Heh. Vasemmisto ei nyt vaan ole kiinnostunut lasten oikeuksista, joten jättäkää nuo vanhat likaiset namusedät rauhaan

  https://m.youtube.com/watch?v=_9c2AIGMIgY

  Onkohan noille namusedille myös jokin kirjain LBGTQ.. – pridemaailmassa?

 • IME

  Vastaa

  Kaikissa Intel prosessorilla varustetuissa koneissa on jo takaportti; Intel Management Engine joka mahdollistaa koko koneen haltuunoton etänä vaikka virrat olisivat pois päältä. Sen pois päältä saamiseen on olemassa jotein kikkoja kuten Coreboot, Libreboot jne.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi