Puola: EU ajaa homoagendaa ”talousterrorismin” keinoin

Puolan valtiovarainministeri Janusz Kowalski ja presidentti Andrzej Duda ovat kampanjoineet avoimesti homolobbausta vastaan.

Rappiokulttuuri

Sateenkaarenpolttoa Puolassa.

Puolan hallituksen mukaan Euroopan unioni yrittää pakottaa kulttuurimarxismia jäsenmaihinsa keinoin, jotka alkavat muistuttaa jo terrorismia. EU ja Puola ovat olleet pitkään riidoissa muun muassa siksi, että useat puolalaiskunnat ovat julistautuneet ”HLBT”- eli homovapaiksi alueiksi.

Puola syyttää EU:ta kiristyksestä ja Neuvostoliittoa muistuttavista otteista, sillä unioni on uhannut katkaista rahoituksen homovapailta kunnilta. EU:n mukaan jokaisen jäsenvaltion tehtävä on pakkosyöttää homopropagandaa ja muita kulttuurimarxismin muotoja kansalaisille.

Vastaiskuna Puolalle EU-parlamentti myös julisti, että koko unioni on homolobbaajien aluetta. Euroopan komissio jyrähti, että kaikkien jäsenmaiden on noudatettava Brysselin kulttuurimarxistista linjaa.

Puolan oikeusministeri Zbigniew Ziobro kutsui EU:n toimintaa ”talousterrorismiksi” ja kehotti kuntia olemaan noudattamatta Brysselin käskyjä. Myös Puolan valtiovarainministeri Janusz Kowalski ja presidentti Andrzej Duda ovat kampanjoineet avoimesti homolobbausta vastaan. Presidentin mukaan homolobbaus on jopa kommunismia tuhoisampi ideologia.

Lähde: Iltalehti

Euroopan komissio Euroopan parlamentti Euroopan unioni Homolobby LGBT Neuvostoliitto Politiikka Puola Rappiokulttuuri Taloudellinen riisto Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  siinä sen näkee, eu.n piti olla kauppa ja raha liitto, nyt väkisin seministinen homo eu vaatii että kaikki jäsenvaltiot olisivat homppeleita, ziisus,kyllä eu.usta eroon ja äkkiä..

 • A-L

  Vastaa

  Perimmäinen kysymys on kuitenkin, että miksi Puola on riippuvainen EU:n taloudellisesta tuesta?

 • TT

  Vastaa

  Kenen kädestä syöt, sen lauluja laulat. Kun ihmiset tai yhteisöt luopuvat omavaraisuuudesta taloudessa, tilalle tulevat uudet isännät ja he määräävät sen jälkeen kaiken ihmisten elämässä. Homojen saastaiset persepanot ovat ihana ja juhlittava asia, koska rahoittaja sanoo niin. Kuinka vaikea tätä on ymmärtää? Miksi puolalaiset ottavat rahaa sionisteilta ja kommunisteilta ja vinkuvat, että tähän liittyy ehtoja?

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  Onhan se jotenkin uskoa vahvistavaa, että Euroopassa on sentään vielä maita, joissa käytetään tervettä järkeä ja arvot ovat kohdallaan. Jos unioni vielä johonkin kompastuu, se on tuo eltaantunut homoagenda. Talouspuolellahan ne ovat jo kähmineet itselleen kutakuinkin kaiken vallan. Jäsenmailla ei omissa asioissaan oman päätäntävaltansa säilyttämiseksi itse asiassa ole pitemmällä aikavälillä muuta mahdollisuutta kuin erota koko perseenhajuisesta kööristä.

 • pää määrää

  Vastaa

  Jos homoseksuaalisuus olisi jotain arvokasta kuten tiede, taide ja kulttuuri, voisi EUn toimia kannattaakin. Homoseksuuaalisuus on kuitenkin poikkeus normaalista (1%), joten sitä ei voi mainostaa ja suosia saati valtion tukea muulla tavalla, kuin terveyden hoidon keinoin.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Internatsismi on kommunismia pahempi aate. Kommunismista on selvitty. Internatsien totaalisesta ”tasa-arvosta” ei Euroopan natiivi selviä.

 • Minä

  Vastaa

  Puhuvat monikulttuurisuudesta, monimuotoisuudesta ja sellaisen eduista, mutta haluavat salia vain yhden kulttuurin ja yhden muodon. Kaikki pitää alistaa heidän ideologialleen, vaikka voimalla.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ja Puola lähtee EU:sta. 10 9 8 7 6 5 4…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi