Mielenosoituksia Espanjassa ”hakatuksi” joutuneen homon tueksi – homon vammat olivatkin seurausta sadomasokistisesta seksistä

Mielenosoitukset jatkuvat totuuden paljastumisesta huolimatta.

Rappiokulttuuri

Espanjassa on viime aikoina pidetty mielenosoituksia ”homofobiaa” vastaan erään nimettömäksi jääneen homon raportoitua poliisille tulleensa pahoinpidellyksi homovihamielisten miesten toimesta.

20-vuotias ”uhri” kertoi kahdeksan naamioituneen miehen seuranneen häntä rakennukseen, missä hän asui ja kaivertaneen veitsellä homoista käytettävän herjasanan hänen takapuoleensa.

Poliisi ja homoaktivistit olivat kuvailleet tekoa järkyttäväksi ja se sai myös maan pääministerin järjestämään kiireellisen kokouksen viharikollisuuden torjumista vastaan.

Poliisin tutkittua valvontakameramateriaalia ja kuulusteltuaan ”uhria,” tämä tunnusti, että hänen vammansa olivatkin seurausta sadomasokistisesta seksistä ja tehty täydessä yhteisymmärryksessä. Mies on nyt joutumassa itse syytteeseen valheistaan.

Homoaktivistit silti jatkavat mielenosoitusten pitämistä totuuden paljastumisesta huolimatta, vedoten maassa väitetysti kasvavaan homovihamielisyyteen.

Lähde: RT

Äärivasemmisto Espanja Homolobby Kulttuurimarxismi LGBT Pahoinpitely Poliisi Poliittiset viholliset Pride Rappiokulttuuri Rikos Ulkomaat Uutiset Valeoppositio Viihde

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Julma Riitta

  Vastaa

  Totuus ei ole tärkeätä, vaan hyvät mielenosoitukset ?

 • TT

  Vastaa

  Sodomia aiheuttaa kuolemanpelkoa ja hysteriaa. Pervot pelkäävät omaa varjoaankin. Kommunistit käyttävät asetelman hyödykseen ja ryntäävät paikalle suojelemaan homoja ilkeiltä normaaleilta ihmisiltä. Mielipidevalvonta ja tyrannia lisääntyy. Mikä ihmisryhmä muuten on ollut eniten vauhkona koronahoaksin vuoksi? Pervot.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Totuus pilasi taas vaivalla keksityn tarinan.
  Pyytääkö pääministeri nyt koko kansalta anteeksi, kun levitti aktiivisesti väärää tietoa? Tuskin.
  Entäs media, tekevätkö oikaisun juttuihinsa?
  Tuollaisen keksityn tarinan takia saadaan ihmisiä mielenosoitukseen, mutta ei silloin, kun maahan saapuu lukematon määrä rotumuukalaisia ja väestönvaihto vaan kiihtyy. Noloa.

  Se, että vaikka joku homo jossain turpaan saisikin, ei pitäisi olla edes uutisaihe, vaan ymmärrettävä vastareaktio tästä kaikesta pride-saastasta mikä on levinnyt julkisille paikoille viime vuosina.

 • Justiciaa vaan hinttarille

  Vastaa

  Mutta mikä on lause ”vastuu teoistaan” espanjaksi? Mutta ei kai sitä äidinkielestäkään välttämättä kaikkia sanoja ymmärrä…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi