Trans- ja vasemmistoaktivisti Chris Chan pidätetty epäiltynä 79-vuotiaan äitinsä raiskaamisesta

Vasemmistolainen transu, joka tunnetaan fanaattisena LGBT-aktivistina ja insestin puolustajana, on pidätetty epäiltynä 79-vuotiaan äitinsä raiskaamisesta. Chris Chan -taiteilijanimellä tunnettu Christian Weston Chandler on raiskannut äitiään useita kertoja.

Rappiokulttuuri

Chandlerin äiti sairastaa dementiaa. Antifaa avoimesti tukeva LGBT-aktivisti on asunut äitinsä kanssa raiskausten aikana. Hän on avoimesti kannattanut insestin laillistamista, vaikka on samaan aikaan sanonut, ettei hän itse harrasta moista.

Internetiin vuodettujen ääninauhan ja Chris Chanin yksityiseksi tarkoitettujen viestien mukaan hän kertoo yksityiskohtaisesti seksisessioistaan äitinsä kanssa.

”Hänellä on hyvin herkkä G‑piste. Kukaan hänen entisistä miehistään ei ole onnistunut löytämään sitä kunnolla. He keskittyivät itseensä, minä keskityn häneen”, LGBT-aktivisti kuvailee.

Hänen poliittisista näkemyksistään kertonee jotain se, että vuonna 2016 hän toivoi silloin presidentin vaalit voittaneen Donald Trumpin kuolemaa.

Nyt epäilysten tultua julki osa vasemmistolaisista on pyrkinyt puolustamaan insesti-raiskaajaa.

Lähde: National File

Antifa LGBT Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Transut Ulkomaat Uutiset Valeoppositio Yhdysvallat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Yksi toisensa jälkeen näistä ”pride-aktivisteista” paljastuu jotain tuollaista.
  Valtamedia pyrkii aggressiivisesti normalisoimaan sateenkaariaatteen osaksi normaalia yhteiskuntaa, vaikka normaalius on heistä todella kaukana.

  Ei yhtään yllätä, että vasemmistolaisista löytyy niin sairaita ihmisiä, että vielä kaiken tuon jälkeen suojellaan ja puolustellaan tekijää, samanlaista raiskaajien suojelua näyttää olevan myös suomalaisissa vasemmistopiireissä laajalti.

 • Vai vielä rugby...

  Vastaa

  Ja toi miesoletettu esiintyy vielä usein rugby-paita päällä !! Voi jumankekka. toivottavasti se seura jonka paitaa se pitää, hakee ne kaikki pois. Tuohan on häpeäpilkku koko porukalle.

 • Eikka

  Vastaa

  Varsin perinteinen sateenkaarilipun edustaja ja näitähän riittää kuin sieniä sateella.

 • Hekö heko

  Vastaa

  Ei jumalauta, mitä touhua!!

 • Sarvo Petanisti

  Vastaa

  Perversioiden kehittelyssä nämä ovat mestareita. Odottakaas, kunhan he pääsevät lapsiin käsiksi.

 • Pelaa nyt vassari natsikortti!

  Vastaa

  Tämä nyt on vaan tällaista vasemmistolaista vapaaottelua, jossa kaikki käy.Tämä touhu on luultavasti olympiakisojen ohjelmistossa vielä lähitulevaisuudessa.

 • Viestintuoja

  Vastaa

  Chris on katolilaiseen perheeseen syntynyt, autistisen diagnoosin nuorena saanut ja kymmeniä vuosia nettikiusattu mm. 4chanin trollien toimesta. Nyt ihan oikeesti porukka näkee tän jonain ”LGBT-vasemmisto-psykoosi” juttuna? Lukekaa joskus ne taustat ja olettakaa vähemmän.

  • Simo Hollanpää

   Vastaa

   ”Kymmeniä vuosia nettikiusattu”. Mitähän huumeita sinä vedät? Joo, oli ARPAnet olemassa jo 50 vuotta sitten, mutta lähinnä s‑posti. Taidat olla jokin pervo itsekin, kun tuota pervoa puolustelet.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi