#PunksToo: Vasemmistolainen transuraiskaaja Luisa-Claudia Sovijärvi metsästää nuoria ammattikoulussa

Transu on käyttänyt jo tilaisuutta hyväkseen tehden alaikäisten oppilaiden seurassa erittäin seksuaalisävytteisen valokuvaustyön.

Rappiokulttuuri

Luisa-Claudia Sovijärvi.

Partisaani esitteli lukijoille tällä viikolla äärivasemmistolaisen transun Luisa-Claudia Sovijärven, jonka rikokset ovat tulleet julki #PunksToo-ilmiön myötä. Anarkisti- ja vasemmistopiireissä liikkuvan Sovijärven syytetään raiskanneen lukuisia nuoria.

Saimme hiljattain yhteydenoton huolestuneelta lukijalta, jonka mukaan Sovijärvi voi olla vaaraksi koulunsa nuorille. Raiskaava transu opiskelee Stadin Ammattiopiston Muotoilijankadun toimipisteessä valokuvauslinjalla.

Lähes kaikki Sovijärven opiskelijatovereista ovat alaikäisiä. Transu on käyttänyt jo tilaisuutta hyväkseen tehden alaikäisten oppilaiden seurassa erittäin seksuaalisävytteisen valokuvaustyön, joka lopulta johti puhutteluun koulun opettajien ja hänen välillään. Lähteen mukaan Sovijärven työ aiheutti suurta ahdistusta opiskelijoiden keskuudessa.

Nyt Sovijärven kanssa opiskelevat nuoret ovat alkaneet vaatia häntä tilille perversseistä teoistaan, ja aihetta puidaan kiivaasti sosiaalisessa mediassa. Mikäli tahdot suojella nuoria raiskaavalta transulta, voit ottaa yhteyttä ammattiopiston rehtoriin ja vaatia toimenpiteitä Sovijärveä vastaan: puh. 09 310 84701, 050 511 8115.

Äärivasemmisto Anarkismi Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Luisa-Claudia Sovijärvi Pedofilia Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Stadin Ammattiopisto Transut Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Markku Heksamakkara

    Vastaa

    Mikä tahansa terve ja järkevä yhteisö sulkisi tällaisen vakavia seksuaalirikoksia tekevän vaarallisen hullun pois keskuudestaan. Yksi koulun tehtävä on järjestää turvallinen opetus. Jos tämä perverssi mielipuoli saa olla paikalla, yksikään nuori ei ole turvassa.
    Taide- ja kulttuurialat ovat nykyisin totaalisessa alennustilassa. Nytkin on tuotettu pervotransulle runkkumatskua ja huohotuskokemuksia verorahoilla.

  • Pate

    Vastaa

    Hienoa työtä vapaan median Partisaanilta!!!

  • N.N.

    Vastaa

    Uskomatonta sikailua. Miten on mahdollista.
    Kuin päästäis susi karitsan kimpuun.
    Missä rehtori nyt on tai piileskeleekö?

  • Olee

    Vastaa

    Kun vähemmistön homo sexuaali
    sarja lapsi raiskaaja narahtaa rikoksistaan kiinni
    Yle pimittää koko jutun
    kun musta suomessa vähemistöön kuuluva jalkapalloilija
    YMM on raiskaus epäilty
    Yle pimittää koko keissin
    kun nämä SAMAT VÄHEMMISTÖT – osoittavat mieltään
    oikeisto konservatiivista hallitusta vastaan
    YLE näyttää tilaisuudet suorana

  • Nimetön

    Vastaa

    Kiitos partisaanille tästä.

  • Juha

    Vastaa

    Kyllähän nämä marxilaiset ovat yhtä sairaita kuin idolinsa, Karl Marx. Eipä ihme, että kaksi hänen tytärtään tekivät itsemurhan.

    https://creativedestructionmedia.com/analysis/2021/07/23/portrait-of-an-evil-man-karl-marx/

    Kummasti tämä kommunismin aivosyöpä vain leviää.. voisivat THLssä kehittää rokotteen siihen sairastuneille.. esim pentobarbitaalia tms.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi