Yle-toimittajan radio-ohjelma peruttiin #Punkstoo-seksirikosepäilyjen vuoksi

Teppo Vapautta syytetään esimerkiksi nuorten naisartistien hyväksikäyttämisestä.

Rappiokulttuuri

Teppo Vapaus.

Verorahoitteisen YleX-kanavan Uuden musiikin rockshow ‑ohjelma on päätetty asettaa ”toistaiseksi” telakalle. Yleisradio kommentoi asiaa niukkasanaisesti tiedotteessaan, mutta viittaa #Punkstoo-seksirikoskohuun.

Yle kertoo vastustavansa muun muassa ”syrjintää, ahdistelua sekä homo- ja transfobiaa”, minkä vuoksi musiikkiohjelma jää ”journalistisella päätöksellä tauolle”. Ummikkolukijassa tiedote herättää kuitenkin enemmän uusia kysymyksiä kuin vastauksia. Ohjelmaa ei suinkaan epäillä esimerkiksi homovastaisuuden lietsomisesta.

Ylen päätös johtuu todellisuudessa siitä, että ohjelman juontaja Teppo Vapaus on nimetty yhdeksi #Punkstoo-seksirikosvyyhdin väitetyksi syyllisiksi. Vapautta syytetään esimerkiksi nuorten naisartistien hyväksikäyttämisestä. Syyttäjien mukaan hän on muun muassa kiristänyt naisilta seksiä vastineeksi näiden musiikkiyhtyeiden pääsystä radioaalloille.

Lähde: Iltalehti

Äärivasemmisto Kotimaa Kulttuurimarxismi Raiskaus Rappiokulttuuri Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Teppo Vapaus Valtamedia Vasemmisto Yhteiskunta Yleisradio

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Vallankumous syö (taas) lapsensa… Inha kapitalismi on ollut vastustuksen kohteena jo 60-luvulta saakka, mutta.…… ”Syyttäjien mukaan hän on muun muassa kiristänyt naisilta seksiä vastineeksi näiden musiikkiyhtyeiden pääsystä radioaalloille” Toimittaja on toteuttanut kapitalismia puhtaimmillaan tässä, eli ”pillukapitalismi” lienee punkskenessäkin hyväksytty muoto 😀

 • Late

  Vastaa

  Ei tommonen törkyläjä anarko kommari saa edes rahalla niin tarvii kiristää. Toivottavasti kukaan ei alentunu… Ei kiristykseen eikä tohon törkyläjään

 • Journalisti

  Vastaa

  Ensin Yle pimittää Ari Tapausta
  ja nyt he yrittävät pimittää ohjelman todellisen peruuttamisen syyn
  YleX-ohjelma laitettiin tauolle – ohjelmaan viitattiin
  Punkstoo-keskustelussa
  Satakunnan Kansa

  tämän toimittajan osuutta punkstoo syytösten takia
  ei mainita sanallakaan
  eli Yle suojelee häntä kuten *Aria*

  miettikää mitä he suojelevat 

  Ylen päätös johtuu todellisuudessa siitä, että ohjelman juontaja Teppo Vapaus on nimetty yhdeksi #Punkstoo-seksirikosvyyhdin väitetyksi syyllisiksi.

  YLE-KIVA TYÖ-YHTEISÖ
  AINOA JOSSA SUOJELAAN SEXIRIKOS EPÄILTYJÄ
  VAIN SEN TAKIA ETTÄ HÄN ON JOURNALISTI

 • They fuck You

  Vastaa

  Miksi se hyllytettiin? YLE on nykyään niin oksettava laitos että tällaisen voisi sanoa kuuluvan sen toimenkuvaan. Ja olisi oikein inhorealisti, niin voisi sanoa että se jopa tukee tällaista. Mutta ei nyt mennä sanomaan ettei kukaan pahoita mieltään.

  Mutta joo. Kun katsoo noiden hyypiöiden pukeutumista ja yleistä asennetta elämään sekä niiden ihmissuhdetaitoja niin ei oikein voi edes yllättyä että ne toimii siten kuin toimii. Mitenkäs se vanha sanonta menikään:”If You danse with devils they will fuck You”. Ei kai tässä muusta ole kyse.

 • Julli

  Vastaa

  Sairaus ei muutu terveeksi selittelyillä.

 • Tomppa

  Vastaa

  Kaikki valtamediat ovat kaksinaismoralistisia. Vasta sen jälkeen, kun tapaukset tulevat julkisuuteen, aletaan hyvesignaloida ja toistella, ettei hyväksytä sitä sun tätä. Mutta ennen tapausten julkituloa tekijöitä suojellaan ja asioita pimitetään viimeiseen asti. Kysyttäessä, miksi ette kirjoittaneet aiheesta aikaisemmin, vedotaan silmät suurina siiihen, ettei muka tiedetty asiasta mitään.

 • Reiska

  Vastaa

  Vapaus? Yleensä se menee kulttuuripiireissä niin, että mitä puhtaamman ja jalomman kuuloinen, vaihdettu sukunimi, sitä enemmän sen taakse kätkeytyy kaikenlaista saastaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi