Amerikkalaisosavaltio alkaa jakamaan kondomeja ala-asteikäisille

Kulttuurimarxististen päättäjien mielestä 10-vuotiaat ovat jo tarpeeksi vanhoja harrastamaan seksiä.

Rappiokulttuuri

Chicagon osavaltio määräsi, että julkisissa peruskouluissa on oltava tarjolla ilmaisia kondomeja kaikille oppilaille 10-vuotiaasta eteenpäin, eikä oppilaiden vanhempien tarvitse tietää asiasta mitään.

”Koulujen, jotka opettavat viidesluokkalaisia ja siitä ylöspäin, täytyy ylläpitää kondomien saatavuusohjelmaa. Chicagon julkisen koulutusjärjestelmän edustajat tulevat tarjoamaan opastusta liittyen tiedoksiantoon asiasta vanhemmille sekä kondomien saatavuuteen. Chicagon julkisen terveydenhuollon osasto tulee tarjoamaan kondomit pyrkimyksenään ehkäistä sukupuolitautien, kuten HIV:n leviäminen sekä myös ei-toivotut raskaudet oppilaiden keskuudessa,” julkisessa tiedotteessa todettiin.

Terveiden ihmisten mielestä 10-vuotiaille ei kuulu jakaa kondomeja, koska nämä ovat liian nuoria seksin aloittamiseen. Eliitti ajaakin pedofilian normalisointia eteenpäin pyrkimällä ensiksi seksualisoimaan lapset.

Lähde: Lifesite News

Koulut Kulttuurimarxismi Pedofilia Rappiokulttuuri Seksuaalinen ahdistelu Terveydenhuolto Ulkomaat Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • PerusJuntti

  Vastaa

  Pedarit ovat riemuissaan. Suomessahan SDP jakoi kortsuja partiolaisille joissa oli teksti ” kaikkea ei pidä niellä” ja jako tehtävän takana nykyisiä sdp:läisiä. Samoin Suomessa on jaettu lapsille niitä vuosia kouluissa ja sdp tietenkin jota varmaan vihreät ja vassarit innoissaan kannustavat SETAn merkeissä. Hyi millaisia ihmisiä onkaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Chicagon osavaltio??

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi