Suuryritykset juhlistavat Pridea – paitsi Lähi-idän osastoissaan

Suuryritysten Pride-hyvesignalointi loppuu siihen, missä homolobbaus alkaa käydä taloudellisesti vahingolliseksi.

Rappiokulttuuri

Ainakin viisi kansainvälistä suuryritystä lisäsivät sateenkaaren värit yhtiöidensä logoihin sosiaalisessa mediassa ”Pride-kuukauden” juhlistamiseksi. Jostain syystä sateenkaarilisäystä ei tehty yritysten Lähi-idän ja Aasian osastojen sometileillä.

Näihin yrityksiin lukeutuvat autovalmistajat Mercedes-Benz ja BMW sekä teknologiayritykset Cisco, Lenovo ja Bethesda.

Monet suuryritykset kertovat arvoikseen ”suvaitsevaisuuden ja edistyksellisyyden”. Yhtiöillä on tapana hyvesignaloida teemaan liittyen muun muassa homojen Pride-marssien yhteydessä niin kauan kunhan se ei ole taloudellisesti haitallista. Kulttuuria mädätetään suurpääoman määräämissä raameissa.

Lähde: Breitbart

Globalismi Homolobby Islam Kapitalismi Kulttuurimarxismi Lähi-itä LGBT Rappiokulttuuri Talous Transut Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Eikka

  Vastaa

  Eipä muuten feministejäkään kiinnosta pätkän vertaa millaisissa oloissa naiset ja tytöt joutuvat elämänsä viettämään Lähi-idässä ja Afrikassa, pelkkää teennäistä pelleilyä niidenkin touhu.

 • Nimetön

  Vastaa

  Why Bethesda, why?

 • Ristus notta

  Vastaa

  Tähänkin pätee Suomalainen sananlasku, sen lauluja laulat, kenen leipää syöt.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  ”When money talks bullshit walks.”

 • EV

  Vastaa

  Voi kuulkaas, ei vain rajoitu viiteen suuryritykseen tämä tekopyhä hyvesignalointi, suuryritysten lisäksi myös pienemmät yritykset sekä valtiontoimijat tekevät samaa, että eivät joudu painostuksen kohteeksi. Helpompi luetella firmat, jotka eivät (vielä) ole omia logojaan muuttanut. Lähi-idässä ja Venäjällä lainsäädäntö rajoittaa näiden firmojen signalointia. Tällekin sekoilulle tulee loppu aivan varmasti. 

  Katselin tuossa E3-tapahtumaa striimissä (myös E3 on laittanut logoonsa kaikki sirkusvärit), jossa lähinnä keskityttiin pitämään homojen, ”värillisten” ja feminististen mielenterveyskuntoutujanaisten keskenäisiä tarinatuokioita, joissa ei ollut päätä eikä häntää, mutta valkoisten vastaisuus paistoi hyvin läpi ja mustat saivat täysin avoimesti lobata mm. rasistista palkkauspolitiikkaa, missä vain mustia, varsinkin mustia naisia tulee suosia pelifirmojen palkkalistoille. Loppukaneettina yksi ”Gay gamer professionals” porukan musta mies öyhötti mustaa ylivaltaa edustavia kommenttejaan saaden muilta myötäileviä nyökkäyksiä ja kiitosta. Tuon tapahtuman pitäisi olla uusien pelien esittelyä varten, mutta keskittyvät mielummin kulttuurimarxistisiin paneeleihin ja kaiken maailman drag-queenien esittelyyn…

  Ja Nimetön, arvaatkos ketkä Bethesdaa ovat johtaneet alusta alkaen, nykyäänkin herra Todd Howard johtaa sitä. Bethesda on muuten hepreaa ja sillä tarkoitetaan ainakin Pool of Bethesdaa, pyhää lähdettä Jerusalemissa. Bethesda on myös juutalainen naisen nimi.

 • Kukavaan

  Vastaa

  Kumma juttu, että peniksen työntämistä toisen miehen peräsuoleen ja liikuttelemalla sitä siellä edestakaisin kannatetaan muuttamalla firmojen tunnuksia ja logoja. Outoa, että tuollaista esiintyy.

  Ilmeisesti kyseessä on väkijoukkojen mielisairaus. Ei siis mikään ihme, että historiassa esiintyy kaikenlaisia hullutuksia. Ihminen lajina on altis järjettömään käytökseen.

 • Ohisalolainen Helsinki

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi