EU, Yhdysvallat ja YK painostavat Puolaa ”suojelemaan” homo- ja transuliikettä

Diplomaatit julkaisivat avoimen kirjeensä päivänä, jota globalistit kutsuvat "kansainväliseksi homo-, bi- ja transfobian vastaiseksi päiväksi".

Rappiokulttuuri

Isänmaallisten puolalaisten mielenosoitus homoaktivisteja vastaan.

Suuri joukko kulttuurimarxististen maiden diplomaatteja painosti Puolaa maanantaina tarjoamaan valtiollista suojelua homo- ja transuliikkeelle. Diplomaatit julkaisivat avoimen kirjeensä päivänä, jota globalistit kutsuvat ”kansainväliseksi homo‑, bi- ja transfobian vastaiseksi päiväksi”.

Avoimen kirjeen allekirjoittajiin lukeutuu muun muassa Yhdysvaltojen suurlähettiläs ja suuri joukko hänen EU-alueen kollegojaan. Myös Euroopan unioni ja YK:n pakolaisvirasto allekirjoittivat kirjeen.

Yhdysvallat, EU ja YK ilmoittivat tukevansa homojärjestöjen julkista toimintaa, jotta näiden ”asia saisi enemmän julkista näkyvyyttä” Puolassa. Allekirjoittajien mukaan Puolan täytyy hylätä ydinperhekeskeinen arvomaailmansa ja syleiltävä ”syrjimättömyyttä, suvaitsevaisuutta sekä kaikkien hyväksymistä”.

EU kiristää jäsenvaltioita

Globalistit ovat olleet vihaisia Puolalle, koska maata johtava kansalliskonservatiivinen Laki ja Oikeus ‑puolue kutsuu homoideologiaa kommunismin kaltaiseksi vitsaukseksi, joka uhkaa perinteistä perhemallia. Monet Puolan paikallishallinnot ovat virallisesti julistautuneet homoideologiasta vapaiksi vyöhykkeiksi.

Eurokraatit ovat todenneet, että Puola on koko EU-alueen homovastaisin valtio. Eurokraatit syyttävät nykyistä valtapuoluetta homovastaisten näkemysten kärjistymisestä kansallisella tasolla.

EU on pyrkinyt painostamaan Puolaa myös taloudellisesti pyrkimällä sitomaan jäsenvaltioille maksettavat tuet ”oikeusvaltioperiaatteeseen”. Mikäli EU runnoo oikeusvaltioperiaatehankkeensa läpi, vastaisuudessa jäsenvaltioiden rahahanat voidaan sulkea, mikäli ne eivät suostu kannattamaan laitonta siirtolaisuutta, homolobbausta, feminismiä, kommunismia tai muita EU-eliitille mieluisia ilmiöitä.

Lähde: Euronews

Euroopan unioni Globalismi Homolobby Kiristäminen Kulttuurimarxismi LGBT Lobbaus Poliittiset viholliset Politiikka Puola Rappiokulttuuri Ulkomaat Yhdysvallat Yhteiskunta YK

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Puola on ainakin tässä asiassa hieno esimerkki muulle Euroopalle, Puolassa on ihailtavan suurta katutason toimintaa.
  Kulttuurimarxistien homojärjestöille ei pidä antaa minkäänlaista jalansijaa yhteiskunnassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi