Britannian vastaus naisten turvattomuuteen: Naisiin kohdistuvat teot luokitellaan ”viharikoksiksi”!

Maahantunkeutujat ovat muuttaneet Britannian kadut turvattomiksi naisille, ja eliitin vastaus tähän on rotumuukalaisten maasta poistamisen sijaan manipuloida "viharikostilastoja".

Rappiokulttuuri

Naisten turvattomuus on Britanniassa koko maan laajuinen ilmiö, joten Englanti ja Wales ovat päättäneet aloittaa syksyllä kokeilun, jossa naisiin kohdistuvat tietyt rikokset vastedes luokitellaan ”viharikoksiksi”.

Naisiin kohdistetuiksi viharikoksiksi luokitellaan rikokset, jotka liittyvät sukupuoleen. Näihin tulee kuulumaan muun muassa ahdistelu, uhkailu ja seksirikokset. ”Viharikoksista” uutisoidessaan media keskittyy yleensä ”rasismiin” ja ”valkoiseen ylivaltaan”. Vastaisuudessa afrikkalaisraiskaajien rikokset tullaankin vyöryttämään julkisessa keskustelussa ”valkoisten rasistien” kontolle.

Maahantunkeutujat ovat muuttaneet Britannian kadut turvattomiksi naisille, ja eliitin vastaus tähän on rotumuukalaisten maasta poistamisen sijaan siis manipuloida tilastoja kulttuurimarxistisista lähtökohdista. Lisäksi rikostuomioita tullaan koventamaan.

Suunnitelma tulee todennäköisesti toimimaan yhtä ”hyvin” kuin aseiden täyskielto ja ehdottomat vankeustuomiot veitsen julkisella paikalla kantamisesta. Sekä ammuskelut että veitsirikokset kasvavat maassa jatkuvasti ankarista laeista huolimatta. Todellinen ajuri rikostrendien taustalla on näet väestörakenteen katastrofaalinen muutos.

Lähde: CNN

Britannia Britannian muslimiyhteisö Feminismi Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Eli kuten kaikissa muissakin asioissa, jotka ovat haittamaahanmuuttajien eli yksinomaanmuslimien ja afrikkalaisten aikaan saamaa viharikollisuutta ”vääräuskoiusia valkoiusia huoria” kohtaan, Syyllisyyden taakan tulevat – jälleen kerran – kantamaan valkoiset lihaa syövät heteromiehet!!!
  Johan Lontoon pakistanilainen por(tohelo)mestari lausui uskontokunnalleen tyypillisellä vääristelevällä julkeudella, että naisiin kohdistuneet hyökkäykset johtuvat valkoisten miesten ”kulttuurista” eli töykeän tunkeilevasta käytöksestä hakeutuessa naisten seuraan.
  Niinpä. Mitäpä tuohon on sanomista…vai onko?

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Olisivatkohan britit suunnitelleet kokeilunsa muslimeja silmälläpitäen. Kokeiluhan koventaa rangaistuksia naispuolisiin lähisukulaisiin kohdistuvista kunniamurhista, parvekelennätyksistä, hakkaamisesta ja vapaudenriistosta.

 • Das Erbe von Heydrich

  Vastaa

  Olisi aika National Action – järjestön aloittaa toimintansa uudelleen, tällä kertaa salaisena armeija.

  • Das Erbe von Heydrich

   Vastaa

   Edit: armeijana.

 • No vihdoinkin saadaan raiskaukset loppumaan

  Vastaa

  Pannaan vain matujen tekemät viharikokset valkoisten piikkiin. Polpo on niin fiksu, että kyllä siitä pitäisi joku palkinto saada!

 • Tarjota turvaa ja perhe?

  Vastaa

  Minä luin ensin otsikon ja mietin että ”kappas, nyt on sitten tulossa koventamisperuste” mutta sitten jäin miettimään että mites tämä sopii yhteen sen muslimi-pormestarin kaupungin kanssa. Sehän olisi nykymenoa vastaan. Ja niimpä tietysti, eihän se ollutkaan kantaväestön hyväksi.

  Olen tässä miettinyt sitä miten markkinoisimme Suomea, esim. tässä tapauksessa brittiläisille vaaleille nuorille naisille. Miten mainosvideoilla ja kuvilla tuoda esiin maamme luonto ja sen monimuotoisuus sekä puhtaus verrattuna esim. Brittein saariin. Sitäkautta saisimme maahamme uutta valkoista geeniperimää jonka avulla rakentaa tulevaisuutta. Lumi ja hiihtäminen eivät siis olisi Brittien Concorde-porukan etuoikeus. Tai kesä jolloin ei sataisi ihan joka päivä. Valoisasta keskikesästä puhumattakaan.

  On totta että he eivät ole suomalaista sukujuurta. Mutta kun suomalaiset lisääntyvät perin huonosti, eikä muuttoliike Ruotsistakaan ole suurta, on meidän mentävä meren yli kalaan. Osa tulokkaista työllistää varmsti itsensä koska suomalaiset eivät osaa vientiteollisuutta. Täälä on paljon artikkeleita joita olisi vientiin asti, mutta kun emme osaa edustaa itseämme emmekä siten pääse markkinoille. Niille jotka ovat markkinoiden keskellä, tilanne on helpompi.

  Eräs skotti joka muutti kyläämme suomalaisen reppumiehen vaimoksi sanoi:”Olen varma että jumala loi tämän paikan paratiisiksi maan päälle”, kun katseli lumisadetta. No, 25 vuotta myöhemmin relismi on konkretisoitunut, mutta ei ole poiskaan muuttanut.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi