Vasemmiston ja homoliikkeen ykkösfilosofi raiskasi lapsia hautausmaalla

Michel Foucault'ta pidetään modernin homoliikkeen filosofisena runkona toimivan "queer-teorian" isänä.

Rappiokulttuuri

Michel Foucault.

Suomessa on viime vuosina uutisoitu toistuvasti, kuinka kuuluisat vihervasemmistolaiset aktiivit ovat paljastuneet pedofiileiksi ja sarjaraiskaajiksi. Ranskaa koskettanut vastaava kohu tarjoaa tärkeää taustoitusta sille, miksi vasemmiston on ollut mahdotonta pitää sormiaan irti lapsista.

The Sunday Times uutisoi, että ranskalaisfilosofi Michel Foucault, ”aikamme woke-ideologian majakka, on tuorein ranskalaishahmo, jota on alettu jälkikäteen syyttää lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä”. ”Woke-ideologialla” viitataan käytännössä kulttuurimarxismiin. ”Woke-ihmiset” kuvailevat itseään esimerkiksi antirasisteiksi, transseksuaaleiksi ja homoaktivisteiksi.

Times kirjoittaa Foucault’n aikalaisesta ”pariisilaisintellektuellista” Guy Sormanista, joka on päättänyt viimein myöntää Foucault’n olleen pedofiiliraiskaaja. Foucault oli Euroopan ensimmäisiä avoimesti homoseksuaaleja ja sadomasokistisia filosofeja. Hän kuoli homoille tyypillisesti verraten nuorena, 57-vuotiaana, aidsiin.

”Tavataan kymmeneltä hautausmaalla”

Sorman vieraili Foucault’n luona, kun tämä asui Tunisiassa 1960-luvun lopulla. ”Nuoret lapset juoksentelivat Foucault’n perässä huutaen: ’Entä minä? Ota minut, Ota minut!’ He olivat kahdeksan, yhdeksän, kymmenen vuoden ikäisiä, ja Foucault antoi heille rahaa todeten: ’Tavataan kymmeneltä illalla samassa paikassa kuin aina.’ ”, Sorman kertoi Timesille.

Sormanin mukaan Foucault maksoi lapsille, jotta nämä tulisivat illalla hänen seurakseen paikalliselle hautausmaalle. Siellä modernin vasemmiston ykkösfilosofi raiskasi pieniä lapsia säännöllisesti hautakivien päällä.

Sorman totesi Timesille katuvansa sitä, ettei hän tehnyt filosofitoveristaan rikosilmoitusta eikä edes tuominnut tätä mediassa. Toisaalta Sorman muistuttaa, että myös media tiesi kyllä Foucault’n pedofiliasta, mutta kukaan ei tahtonut tuoda vasemmistoraiskaajaa julkisesti tilille rikoksistaan. Sormanin mukaan vasemmistolaista homointellektuellia suojeltiin raiskaussyytteiltä, sillä ”hän oli filosofikuningas, jumalamme Ranskassa”.

Vasemmiston tärkein ajattelija

Foucault’ta pidetään myös modernin homoliikkeen filosofisena runkona toimivan ”queer-teorian” isänä. Nykyiset Pride-marssit, transujen lobbausjärjestöt ja nuorisolle suunnatut chemsex-kurssit pohjaavat ideologiansa Foucault’n ajatteluun. Toinen ”queer-teorian” ja modernin feminismin perustajista oli Foucault’n toveri Simone de Beauvoir. Yhdessä Beauvoir ja Foucault julkaisivat 1977 vetoomuksen, jossa vaadittiin aikuisten ja 13-vuotiaiden lasten välisen seksin laillistamista.

Foucault on maailman siteeratuin tutkija, mikä kertoo kulttuurimarxismin jalansijasta akateemisessa maailmassa. Homojen, transujen ja feministien ohella myös ”rodullista oikeudenmukaisuutta” vaativat mustat aktivistiryhmät ammentavat edelleen aatteitaan ranskalaisen homopedofiilin kirjoista. Daniel Millerin mukaan vasemmistoaktivistit ympäri maailmaa viittaavat pseudoakateemisissa tutkimuksissaan Foucault’hon, kun nämä pyrkivät naamioimaan propagandansa ”tieteeksi”.

Times muistuttaa, ettei Foucault ollut suinkaan ainut niin sanottua 1968-sukupolvea edustava ranskalainen radikaalivasemmistolainen, joka kannatti avoimesti pedofiliaa. Entinen opetusministeri Luc Ferry on todennut, että ”ihmiset ovat unohtaneet, että 1968-ajattelu tuki pedofiliaa ja näki, että aikuisilla oli velvollisuus herättää [lasten] seksuaalisuus, jonka porvarillinen kulttuuri oli tukahduttanut”.

Lähteet: The Times, National Review

Antifa Feminismi Homolobby Kulttuurimarxismi LGBT Michel Foucault Pedofilia Poliittiset viholliset Queer-teoria Raiskaus Ranska Rappiokulttuuri Rikos Simone de Beauvoir Törkeä raiskaus Valkoisiin kohdistuva rasismi Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Perverssi siis paljastui perverssiksi. Ja yllättyneitä ovat:

 • N.N.

  Vastaa

  Sikamaisia ihmisiä ja sikamainen filosofia ja sikamaiset kannattajat ja niitä tämäkin maa on täynnä.

  On helppoa hyväksikäyttää ja ostaa köyhiä; syödä pitää.

  En usko, että meidän tuon filosofian kannattajat ottaa mitään itseensä, alapää on tärkein.

  Ei kannattaa edes sanoa, että hävetkää, sillä tässä on hyvin käynyt ilmi etteivät siihen kykene.

 • Allan Snäkbar

  Vastaa

  Kiitos Partisaanin tiimille tästä !

 • juha.

  Vastaa

  Isossa-Britanniassa oli joitakin vuosia siiten samamkaltainen tapaus, jossa tunnettu lasten parissa toiminut BBC:n lastenohjelmien toimittja ja lasten hauskuuttaja (eräänlainen Markus-setä täällä Suomessa, joka tosin vihasi lapsia ”oikeassa elämässä”) paljastui pedofiiliksi kuolemansa jälkeen ja putosi korkealta ja kovaa, Häiskän nimeä en muista.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Jimmy Saville. Ei tosin pudonnut mistään eläessään eikä paljastunut siinä mielessä että tyypin touhut olivat kyllä tiedossa mutta BBC ja muu media salasi asian tietoisesti. Luultavasti siksi että myös BBC:ssä ja muualla brittiyhteiskunnan kaapin päällä, parlamentissa ja ylähuoneeessa taipumus on enemmän yleistä kuin poikkeus ja juontuu sisäoppilaitosten kulttuurista. Taisi olla John Lydon a.k.a. Johnny Rotten joka asiasta vihjaisi jo 70–80 luvuilla ja sai BBC:ltä vakavan ukaasin asiasta.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tämä taitaa olla sama filosofi, jonka mukaan synti ja rikos ovat, mitä niiden määritellään olevan. Jos määritellään lasten raiskaamisen olevan ok, eikä rikos tai synti, se Foucaultin mukaan on ok.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Jo Raamatussa sanotaan: ”joka teistä ei ole raiskannut lapsia hautausmaalla, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä”. Lainauksessa saattaa olla pieniä epätarkkuuksia, mutta ajatus on tärkein; pedofiilit ja muut epäihmiset tulisi poistaa keskuudestamme ja antaa heille mahdollisuus olla hyödyksi sillä ainoalla mahdollisella tavalla, lannoitteena.

 • Louhi

  Vastaa

  Samalla ykkösfilosofilla oli myös kiihkeä ihastuminen islamiin, niin kiihkeä, että hän väitti naisten säkittämisen itse asiassa edustavan heidän… vapauttamistaan. Tästäkin neronleimauksesta on sittemmin tullut osa stalinistista valtavirtaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi