Amerikan armeija perui kulttuurimarxistiset ”sukupuolineutraalit” kuntotestit – naisten vaatimuksesta!

Yhdysvaltojen armeija toteuttaa nykyään kulttuurimarxistista agendaa, johon kuuluvat muun muassa homolobbaus ja biologisen sukupuolen kiistäminen.

Rappiokulttuuri

Kulttuurimarxistit ovat kokeneet Yhdysvalloissa tuntuvan takaiskun, kun armeija pakotettiin jäädyttämään ”sukupuolineutraalit” kuntotestinsä. Alun perin ”sukupuolineutraalit” testit otettiin käyttöön, koska kulttuurimarxistien mukaan miesten ja naisten väliset erot eivät ole synnynnäisiä tosiasioita vaan ”sosiaalisia konstruktioita”.

Puolustusvoimien naissotilaat eivät kuitenkaan kyenneet lopulta murtamaan ”sosiaalisia konstruktioita”, kun heidät asetettiin miesten kanssa suorittamaan kuntotestiä samoin fyysisin vaatimuksin. Armeija on toistaiseksi joutunut perumaan testit selvittääkseen, ”ovatko ne reiluja kaikille osallistujille”.

Yhdysvaltojen puolustusministeriön tilastojen mukaan naisista hätkähdyttävät 65 prosenttia epäonnistuivat kuntotestissä, kun taas epäonnistuneiden miesten osuus oli vain 10 prosenttia. Osallistujien täytyy saada vähintään 360 pistettä, ja maksimipistemäärä on 600. Naisten keskimääräinen pisteluku oli tutkimuksen mukaan 100 eli rankasti alle minimirajan.

Puolustusministeriön mukaan tilanne on erityisen hankala siksi, että tilastollisesti kuntotesteissä hyvin suoriutuvat saavat enemmän ylennyksiä armeijassa. Toisin sanoen kulttuurimarxistit loivat uuden kuntotestin avulla naissotilaille lasikaton, jonka rikkominen on näille biologisesti mahdoton tehtävä.

Lähde: Telegraph

Feminismi Kulttuurimarxismi Puolustusvoimat Rappiokulttuuri Sukupuoli Transut Ulkomaat Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Sukupuolen tai sen olettaman perusteella tehtävä jaottelu pitää kuopata. Jatkossa XX-ryhmä ja XY-ryhmä, kromosomit ovat samat syntymästä kuolemaan, oli jalkojen välissä mitä tahansa. Reilua?

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Eli jälleen kerran kulttuurimarxistien utopia törmäsi raakaan fyysiseen todellisuuteen, ja kaikkihan tietävät kumpi siinä jää tähän todellisuuteen voittajana. No, tähän keksitään varmaan seuraavaksi lääkkeeksi se että häviäjä täytyykin julistaa voittajaksi ja voittaja häviäjäksi. Ai mutta perkele, nehän ovat keksineet sen jo…

 • pzkw

  Vastaa

  Voi jösses sentään! Apinakin sen tajuaa että miehen ja naisen fysiikka on erilainen. Mikä vittu näitä suvakkihörhöjä vaivaa?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi