Ruotsalaisfeministeillä rahasto raiskauksista valehdelleiden naisten sakkomaksuille

Rahaston perustajat kertovat vähät välittävänsä kunnianloukkaustuomion saaneiden naisten raiskausväitteiden todenperäisyydestä.

Rappiokulttuuri

Feministien mukaan naisen sanan pitäisi riittää todisteeksi raiskauksesta.

Ryhmä merkittäviä ruotsalaisfeministejä on perustanut rahaston maksaakseen niiden naisten sakot, jotka ovat saaneet tuomion kunnianloukkauksesta perusteettomien raiskaussyytteiden takia.

MeToo-ilmiön seurauksena moni nainen on joutunut tuomiolle syytettyään miehiä perusteettomasti ahdistelusta raiskauksista. Rahaston tarkoitus on tukea heitä.

”Olemme huolissamme, että kunnianloukkaustuomiot tulevat levittämään pelkoa ja saavat meidät palaamaan takaisin hiljaisuuden kulttuuriin,” kommentoi toimittaja Maria Sveland, joka on yksi rahaston perustajista.

Tuomittujen puheiden todenperäisyyttä ei tarkisteta

Feministien itsensä mukaan rahaston pohjimmainen tarkoitus on auttaa naisia, jotka ovat oikeasti joutuneet raiskauksen uhreiksi mutta ovat sen sijaan saaneet tuomion kunnianloukkauksesta todisteiden puutteesta johtuen. Sveland tosin sanoo, että he eivät aio selvittää, ovatko raha-apua hakevien naisten raiskausväitteet totta vai eivät:

”Ei, me emme tule toimimaan niin. Kriteeri rahan saamiselle on vain se, että olet saanut tuomion kunnianloukkauksesta tehtyäsi rikosilmoituksen raiskauksesta.”

Feministien mukaan naisen sanan pitäisi riittää oikeudessa todisteeksi raiskauksesta, vaikka väitetty seksirikos olisikin tapahtunut vuosia sitten. Joissain maissa miehiä onkin tuomittu raiskauksista pelkästään tämän perusteella. Samalla feministit tukevat todellista raiskausepidemiaa kannattamalla afrikkalaista massamaahanmuuttoa Eurooppaan.

Lähde: Sputnik

Feminismi Kulttuurimarxismi Pohjoismaat Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Valehtelu Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Se oli siinä se

  Vastaa

  No nyt se on vähintäänkin selvää että ruotsalaisia ei ole tarkoitettu selviytymään evolutiossa. Jos tällaisia toimia tehdään ja niitä avoimesti perustellaan ylpeinä, niin koko yhteikunta on mädäntynyt sisältäpäin.

 • Kikka korkonen

  Vastaa

  Pötyä, marxististit puhuvat aina totta

 • Nationalisti

  Vastaa

  Feministit on kyllä niin saastaa kuin vaan voi olla. Kuvottavan näköisiäkin.

 • juha.

  Vastaa

  Mitäpä tuohonkaan enää lisäämään kuin Ruotsi on jälleen maineensa kaltainen. Jos miehet perustaisivat vastaavanlaisen rahaston aiheettomasti raiskaustuomion saaneiden miesten tukemiseksi taloudellisesti!
  Nousisi tästä äläkkä välittömästi ja koko hanke kaadettaisiin feministejä pullollaan olevan oikeustuomioistuimen päätöksellä. Sen jälkeen kuin feministi poliitikot kaikista puolueista nousisivat takajaloilleen tietenkin valtamedian äärifeministitoimittajien rumputulen säestyksellä 247. Luonnollisesti tämä kytkettäisiin ”äärioikeistoon”, ”naisvihaan” ja hännän huipuksi natsismiin. Ja eipä aikaakaan myös ”antiseminismiin” aina ”valkoisen miehen ylivaltaan” saakka, joka onkin raskas taakka!!!

 • Repe

  Vastaa

  Ei muuta kuin kahvipaketti kainaloon, kakku tulee talolta

 • Lord Mystery

  Vastaa

  OT muuan suomalainen nainen raiskattiin Kreikassa 1999. Syytetty vapautettiin oikeudenkäynnissä ja koska raiskauksesta syytetty oli oikeudessa vapautettu, se automaattisesti merkitsi sikäläisen lain mukaan, että nainen oli syyllinen perättömän raiskausilmoitukseen. Suomalaisnainen sai 22 kk vankeutta mutta muutaman vuoden kansainvälisen kohinan jälkeen naisen tuomio kumottiin.

  Perättömät ilmiannot raiskauksesta ovat ongelma mutta pitemmällä tähtäimellä on myös ongelma, jos vain rikkailla naisilla on varaa tehdä ilmoitus raiskauksesta. 

  Tämä on näitä ”suo siellä vetelä täällä” tyyppisiä juttuja.

 • Das Erbe von Heydrich

  Vastaa

  Feminismi = sosiaalinen autoimmuunisairaus, esiintyy vain siellä missä naisia ei sorreta.

 • Parhaat deittivinkit

  Vastaa

  Jos käy mätsi vasemmistolaisen naisen kanssa, LOPETA YHTEYDENPITO VÄLITTÖMÄSTI.
  Jos treffeillä huomaat kumppanisi olevan vasemmistolainen, PAKENE.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Onneksi vassarin erottaa pääsääntöisesti jo kaukaa joten riski eläimeensekaantumisesta jää melko pieneksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi